Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 234 - След финала

• 49 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе

Добро утро, компания! Hug

Днес е неделя, Сирни заговезни - ден за прошка!
Простете ми, ако неволно съм обидила някого! Praynig Бъдете опростени и щастливи!  newsm51

Урааа! Синем ще се снима! newsm44 Деси, благодаря за новината! lovekiss Ха, дано изровиш нещичко и за Хубавелко?! bishop
А сега да започнем деня с кафенце... Party

# 631
Добро утро,Незабравими! Hug Hug Hug
Радвам се за Синем,благодаря Деси  bouquetза инфото,което показва,че героите от Незабравима не са забравени,сега чакаме и останалите да получат предложения нов проект! Peace
Вени  bouquet е поднесла кафето,от мен пожелания за щастлив и усмихнат неделен ден! Heart Eyes Grinning

# 632
  • Стара Загора
Здравейте, приятели! Деси, чудесна новина си ни съобщила, ха дано се появи нещо и за нашия беглец!
Феновете рано, рано творят клипчета и за рождения му ден.

Хубав ден на всички!

# 633
  • Русе

Евелин, Бганьо не е само единствения мъж - фен на "Незабравима"! Той е най- незабравимия фен на Незабравима! newsm47 Като доказателство : погледни "Незабравима в рима" на стр.1., ще се удивиш от творчеството му. Спокойно може да направи самостоятелна стихосбирка, но е твърдоглав...точно като Харун?! Peace Peace Peace

Да, права е Вени - като количество сигурно съм ненадминат, обаче ако искаш да видиш качество, ти стига да прочетеш и едно само стихче, написано от Вени. 
[/quote]
Бганьо, днес е ден за прошка и аз ти "прощавам голямата баданарка"! hahaha
Да, имам попадения, признавам без глад, бой и скубане / цитирам Бобояна/!Разликата е в музата : при теб тя се лее от най-слабия полъх на вятъра, а моята - с чок зор я измъквам от тъмната пещера!/ напоследък е емигрирала напълно или е навряна в миша дупка/ Rolling Eyes Изобщо не съм от класата на Боб, Дани и твоята, честно казано?!

# 634
  • София

Евелин, Бганьо не е само единствения мъж - фен на "Незабравима"! Той е най- незабравимия фен на Незабравима! newsm47 Като доказателство : погледни "Незабравима в рима" на стр.1., ще се удивиш от творчеството му. Спокойно може да направи самостоятелна стихосбирка, но е твърдоглав...точно като Харун?! Peace Peace Peace

Да, права е Вени - като количество сигурно съм ненадминат, обаче ако искаш да видиш качество, ти стига да прочетеш и едно само стихче, написано от Вени. 
Да, имам попадения, признавам без глад, бой и скубане / цитирам Бобояна/!Разликата е в музата : при теб тя се лее от най-слабия полъх на вятъра, а моята - с чок зор я измъквам от тъмната пещера!/ напоследък е емигрирала напълно или е навряна в миша дупка/ Rolling Eyes Изобщо не съм от класата на Боб, Дани и твоята, честно казано?!
[/quote]

С последното няма да се съглася никога, но има време и друг път да спорим. А сега е време и аз да измоля прошка от всички с едно ново стихче.

Необяснимо

Лъчезарна и добра
Това е нашата Еда
Харун така и не разбра
как превзе го таз жена

Дали със сочни ругатни,
с кал полята до уши
или зад дървени врати,
кога във Ава го сдуши

Дали с припадък го сломи,
или с обилните сълзи
Дали под душа го проми
или в леглото го срази

Дали с шамар го освести
или със думи го плени
Дали защото се напи
и първо чедо му роди

За това на кой му пука
Истината е една:
Влезе Тя и без да чука,
а Той Жената припозна

# 635
Бганьо,чудесен стих!Тя Еда би завъртяла главата на всеки......... Wink

# 636
  • София

Хубав неделен ден   bouquet

# 637
Привет,Незабравими! Hug
Бганьо,страхотен стих  bouquet
Деска,благодаря ти за инфото за Синем  love001 А пише ли подробностти около сериала и ролята,която ще изпълнява?Нали си знаеш,че съм любопитка Wink

# 638
Поздрав за всички дами в темата Hug

# 639
# 640
И по едно следобедно кафенце.

# 641

Цитат
С последното няма да се съглася никога, но има време и друг път да спорим. А сега е време и аз да измоля прошка от всички с едно ново стихче.

Необяснимо

Лъчезарна и добра
Това е нашата Еда
Харун така и не разбра
как превзе го таз жена

------------------------------
За това на кой му пука
Истината е една:
Влезе Тя и без да чука,
а Той Жената припозна
[/quote]
Хайде ......не спорете nono nono nono nonoВсички сте много добри!    Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup
Еееее.....спор няма ,че на Бай Ганьо музата е много "продуктивна"!! smile3523 smile3523Доказателство е поредната му "бърза"творба! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 642
  • Русе
Днес за кой ли път установявам, че младежта е намерила нова фраза, която употребява под път и над път...и това е " В смисъл"/ следва изложението, което не е успял да каже преди фразата/.
Аз няма да следвам техния пример, но...следвайки духа на днешния ден, ми хрумна нещо. В смисъл... hahaha

Сирни размисли и страсти по Незабравима

"Аз няма никога да ти простя!!!"-
веднъж Еда ли каза тез слова?!
Харун след време страшно отмъщава-
с Ямур хиляди мили прелетява

Години неизказани слова
танцуват със не-вяра и вина,
обърнат гръб и думите-плестници
редуват стъпки върху сълзи в зеници

назад - напред...в едно танго лудешко -
след грешка - прошка, а след прошка - грешка
..........
Незабравим урок Еда-Харун извличат -
прощава този, който може да обича!

# 643
Днес за кой ли път установявам, че младежта е намерила нова фраза, която употребява под път и над път...и това е " В смисъл"/ следва изложението, което не е успял да каже преди фразата/.
Аз няма да следвам техния пример, но...следвайки духа на днешния ден, ми хрумна нещо. В смисъл... hahaha

Сирни размисли и страсти по Незабравима

"Аз няма никога да ти простя!!!"-
веднъж Еда ли каза тез слова?!
Харун след време страшно отмъщава-
с Ямур хиляди мили прелетява

Години неизказани слова
танцуват със не-вяра и вина,
обърнат гръб и думите-плестници
редуват стъпки върху сълзи в зеници

назад - напред...в едно танго лудешко -
след грешка - прошка, а след прошка - грешка
..........
Незабравим урок Еда-Харун извличат -
прощава този, който може да обича!
smile3501 smile3501
Потвърждавате моята теза,че всички сте  добри! newsm10 newsm10
---------------------------------------------------
Що се отнася до фрази,употребявани под път и над път,моето мнение ,че тези фрази не са една или две , а много!По скоро са индивидуално явление!Хората в разговора си повторят често едни и същи думи , които  се набиват "в ушите"на слушащите ги!Аз също се улавям ,че неволно повтарям едни и същи изрази, но се опитвам да се коригирам!
Като пиша например ,много често използвам"Че" и "ама".Затова почти винаги си правя редакция на постовете и се старая да намаля броя на "амикането" и "чекането" hahaha hahaha hahaha hahahaАма дали успявам Вие ще кажете! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 644
Добър ден,Незабравими! Hug Hug Hug
Вени  bouquet!
Желая ви успешна ,слънчева  и усмихната седмица,изпълнена с вълнуващи преживявания и много любов! Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт