Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 4

• 52 099
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте.
 След дълго и упорито изневеряване скоро пак извадих електронната цигара и и отупах прахоляка.  Grinning
 Шмугнах се в първото попаднало пред очите ми магазинче- Иновейшън в Кауфланд и си купих течност черна череша- Миоки много я харесваше... Hug .Вече свършва, а и нещо ми пресъхва гърлото от нея, та съм решила преди да се изкуша и да си купя пак кутия с цигари да побързам да се запася с някакви течности, да опитам нещо ново, а и да забъркам собствено производство.
 Иска ми се утре да си купя бази и аромати и да си "сготвя" сама.. не ми се чака доставка.
 Та въпроса ми е- в кой магазин в София има най- голям избор на бази и аромати Инавера?

Миоки, ако прочетеш това- дай ми някакви насоки, винаги ми е приятно да те чета.

# 631
  • Варна
http://www.gigadrinks.com/page/15/magazini.html

Не съм Миоки,но дано не се засегнеш -трите магазина на Гига в СФ мисля ще ти свършат работа. Simple Smile

# 632
http://www.gigadrinks.com/page/15/magazini.html

Не съм Миоки,но дано не се засегнеш -трите магазина на Гига в СФ мисля ще ти свършат работа. Simple Smile
Подкрепям!  Peace

Уки, щом ти съхне гърлото, в повече ти е PG съставката в течността. Вземи си база ФА или Инавера с примерно 50/50% и аромати каквито ти харесат и си забъркай. Няма да се върнеш към готовите, почти гарантирано Simple Smile

Ох аз да се оплача от себе си и вафлата ми харесва не повече от 10-тина дърпания. След това не мога да я изпарявам поне ден. Много ми харесва да я мириша от шишето, но изпаряването нещо...така съм с повечето аромати, единствено Макс Бленд-а на ФА мога ежедневно непрекъснато да изпарявам.
Май трябва да си купя още 2-3 Виви-та, да ги напълня с различни течности и да ги въртя. Хем ми се иска да изпарявам различни аромати, хем не мога повече от няколко дръпки.

По едно време се бях шашнала, че и Макс-а нещо не ми е ок - почти не го усещах както преди, а то какво се оказа, пустия нов дропър на ароматите на ФА вярно пуска по-малки капки от старите. Та като си го пресипах в старо шише, като си забърках вярната рецепта и о чудо! вкуса се завърна  Laughing

# 633
  Железни сте, момичета. Благодаря.
 Аз ги знам адресите на магазините, но не съм ходила и се чудя кой ли е най- добре зареден.
 Днес не намерих време, но утре се гмуркам в първия магазин и ще си купя каквото има налично.
 Гледам, че в сайта на Гигата няма VPG Power Base, сигурно и в магазина няма да има и ще си взема Durty Neutral Base. Мисля да взема 12мг. - дано не ми е слабо, че пуша черно Виктори, а то си е доста силно.
 За ароматите мисля да взема горска ягода и капучино на Инавера и захарен памук на РА.
 Искам да пробвам от всички аромати, но няма как да стане веднага  Laughing. И вафлата ще пробвам скоро- много ще ми е интересно.
 Извинявайте, че ви надувам главите, но ме е хванал ентусиазма да зарежа цигарите и се страхувам да не се изложа пак...
 Дано да има с какво да се похваля утре.

Спокойна вечер!

# 634
  • Варна
Ничия глава не надуваш  Simple Smile. Лично аз много се радвам на въодушевени вейпърки. Отиди в магазин на Гигадринкс-без значение кой персонала е компетентен и със сигурност ще ти дадат насоки. Има тестери на течностите и ще можеш да си избереш на място. Не се притеснявай да питаш.

За Durty Neutral Base аз силно НЕ препоръчвам особено имайки предвид,че искаш да изпаряваш плодови аромати. Базата е с подсилен тютюнев привкус и се получава...манджа с грозде.
 Въпреки,че ги няма в сайта предполагам,че в магазина ще има наличности VPG - Power Base. Та....поискай си от нея Wink

А относно Фафлата.... Миоки и аз не мога да я карам цял ден,а в голямото виви не смея да я сипя,че после ми е вафлено по 3 дни  Laughing. За това имам още 2 малки едното с фафла другото с каквото ми се прииска.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 22:29 от prinzesata

# 635
Само си купувай качествен хардуер - това е основното в рецептата на успешното изпаряване Simple Smile другото е въпрос на вкус  Wink

# 636
Безценни сте ми  Hug

Принцесо, това за базата не го знаех- ако няма VPG - Power Base какво да взема?

Миоки, хардуер няма да купувам за сега- ще карам с този от миналата година. Сега си взех само един нов карт- Вижън V3. Свикнала съм с тях и няма никакви течове.  По- натам ще мисля за нещо ново, за сега всичко си ми работи.

Съвети относно ароматите?

# 637
  • Варна
 Ако няма VPG - Power Base питай за Атмос или Heaven Juice ...базата на ФА . И двете са много по-добри от Инавера,но са и по-скъпи съответно.

V3 на вижън......първата ми любов хихи що псуване съм изпсувала с калпавите им глави....ама нейсе това имаш това ще ползваш  Laughing
  Относно ароматите...инаверската дива ягода е много готина-добър избор,капучиното хич не го долюбвах макар,че доста хора ги радва. Вземи си един Макс бленд на ФА според мен това всички го харесваме и на мен ми е основен аромат за изпаряване- това е прословутият захарен памук на ФА де.

А бе пунта е да захвърлиш викторито и аз пушех по 2 кутии от тая смрад,ама нейсе повече от година не съм ги поглеждала.

# 638
Ще видя какво имат налично и ще преценявам на място.

Благодаря за съветите.  Hug

# 639
Принцеске, чак днес ти видях поста, а вече си купих и батерия и карт  Embarassed
Днес ще атакувам някой от магазините на Гигадринкс и ще си накупя аромати и основа, нямам търпение и аз да почна да си забърквам течности. До сега съм ползвала течности на Иновейшън, ноо вече ще си ги правя в домашни условия. Пробвах и карамел на Деганг, но много ми съхнеше гърлото от него.

# 640
Съхне гърлото от високото съдържание на PG в готовите течности особено на Деканг и другите от този "тип".

# 641
  • Варна
cvetteto  ако си купила Джойското Его и кангера поздравления   bouquet. Аз към марките забележки нямам,имах към мястото от където беше решила да ги купуваш,но стореното сторено. Дано да си взела гаранционна карта за батерията.

Със здраве да си ги ползваш   bouquet
 Аз ви се чудя на Софиянки при наличието на магазини на Гига и ПВ у ваше село как пазарувате от разни безизвестни съмнителни търговци.

И аз недолюбвам онлайн пазаруването когато става дума за техника.

А относно домашно сготвените течности-това си е краста  Embarassed

Преди малко забърках едни 100мл. Макс бленд  Embarassed....че все свършва пущината когато най-нямам време,а това сигурно е единственият аромат който не ми е писнал с 2 дни изпаряване.

# 642
Атакувах Гигадринкс успешно, сдобих се и с едно Виви, сега ще си "готвя"течности- взех си капучино, черна череша и диня, и трите на ФА   Hands Clap

Иии да, взех си гаранцията, дано не ми се наложи да я използвам  Laughing

# 643
И аз ходих в Гигадринкс- момчето беше много мило и изчерпателно.
Взех си база VPG Power Smoke, аромати Табако капучино на Инавера и Табако бленд на РА, имам си и подаръче- малко аромат ягода и ванилия на High Class Liquids. Вече ги забърках и сега ще чакам.  Crazy
Купих си и една готова течност на Деканг- ягода, но нещо не ми харесва особено...
Подробности по- нататък.  Grinning

# 644
  • Варна
Браво на вас  Hug

Уки  HCL нямат нужда от кой знае какво чакане. Капка на милилитър и след 24ч. е готова за изпаряване. Ягода ванилия е един от любимите ми техни аромати Embarassed. С инаверските поне седмица отлежаване не е излишно,но и по-рано да ги почнеш не е болка.

Относно Деканг....аз лично не бих се върнала на тях освен при тотална криза за течност и никаква друга алтернатива. А V3 и деканг никак не се понасят. Незнам какво има в тия течности,но са отвратителен терминатор на глави-цапат за страх.

Парфюмите искат малко по голяма концентрация ,но ти си взела тютюнев аромат тъй,че и там стандартно капка на милилитър мисля ще е добре.

Успех   bouquet

cvetteto

хубав избор с Виви и джойската батерия си перфе откъм хардуер. Забърквай сокчетата и приятно изпаряване.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт