Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 4

• 52 101
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Поръчах така хвалената немска фафла  Mr. Green
тези много ме поблазниха особено черешовата пурета, ама щом не е аромат а течност при това с много за мен никотин се отказах.

# 616
  • Стара Загора
mioki като ти пристигне вафлата, внимавай като си капеш от шишенцето и, защото доста тече. Другите ми два аромата като, че ли по добре капят, но вафлата как ли не я въртях, все протичаше  Joy Направо се замислям да прехвърля аромата в друго шишенце. Шкафчето където съхранявам течности и аромати, така е ароматизирано на вафла, че прилича на сладкарница  Laughing

# 617
от тютюневите им харесват DK-tab повечето пробвали.

И на мен DK ми харесва от тези на TPA и също M-type и Bavarian cream.

# 618
Здравейте!
Много четох и много се обърках. Искам да си купя ел.цигара /най-накрая/,  да е слим, с течност/заради големия избор на вкусове/. Пуша по около кутия на ден, най-слабите цигари /Карелия Ултима/.
Може ли да ми препоръчате такава, с линк ако е удобно Blush.
Благодаря предварително!

# 619
mioki като ти пристигне вафлата, внимавай като си капеш от шишенцето и, защото доста тече. Другите ми два аромата като, че ли по добре капят, но вафлата как ли не я въртях, все протичаше  Joy Направо се замислям да прехвърля аромата в друго шишенце. Шкафчето където съхранявам течности и аромати, така е ароматизирано на вафла, че прилича на сладкарница  Laughing
Благодаря за предупреждението Simple Smile ще внимавам!
Пристигнала е днес ще си я получа. Нямам търпение да я пробвам.   bouquet

# 620
  • Варна
Здравейте!
Много четох и много се обърках. Искам да си купя ел.цигара /най-накрая/,  да е слим, с течност/заради големия избор на вкусове/. Пуша по около кутия на ден, най-слабите цигари /Карелия Ултима/.
Може ли да ми препоръчате такава, с линк ако е удобно Blush.
Благодаря предварително!

какво разбираш под слим и как да е с течност?

Всички ел.цигари са с течност.

предупреждавам,че гадая....

под слим предполагам имаш предвид нещо такова

http://gigadrinks.com/category/348/e-smart.html

Лично аз не го препоръчвам,може да е супер гъзария,но ако си решила да отказваш карелията това няма да ти свърши работа.

http://shop.e-pushcom.net/index.php?route=product/product&pa … mp;product_id=135

ето ти батерия с 3г гаранция прилично изглеждаща с всички защити комплект с картомайзер-най доброто от ширпотребата.

ако си сериозна и наистина искаш да успееш ето още един вариант

http://shop.e-pushcom.net/index.php?route=product/product&pa … mp;product_id=139

тук вече изпарителят е друга категория

толкова за хардуера и двете батерии са с възможност за зареждане докато изпаряваш.

течност: Флауър арт поне 2 аромата един тютюнев препоръчвам макс бленд и поне един полодов с концентрация 18.

И.....голяма доза женски инат поне първите две седмици.   bouquet

Миоки фафлата няма нужда от отлежжаване още при смесването с база си сменя цвета и е перфектна за изпаряване Shocked

# 621

Миоки фафлата няма нужда от отлежжаване още при смесването с база си сменя цвета и е перфектна за изпаряване Shocked
Не можах и днес да се класирам да си взема ароматчето, утре вече ще го прибера.
Тъмен ли става разтвора?

# 622
Благодаря  prinzesata  bouquet
Слим имах предвид тънка

# 623
Това не е дропър, а си тече директно на струя от шишето на тази вафла  ooooh!
исках да направя 5мл и уж внимавах а то като шурна  Laughing сега забърках 10мл и не знам колко аромат  Crazy ще пробвам така пък ще разреждам, ако се наложи, няма да хвърлям база я  Crossing Arms Whistling

# 624
  • Стара Загора
mioki, това е цитат от другия форум, как описват слагането на аромата  Laughing
"..от вътрешната страна на чучурката на шишенцата има едно по-дълго .... "пишляче". Като сипваш трябва да е вирнато нагоре т.е да е най-горе..."
"...шишенцата са супер удобни с бързи капки и работят без стискане само накланяш и изчакваш,като земе да привършва течноста е малко по зор,ама само докато тръгне..."
Аз моя аромат го пресипах в друго "нормално" шишенце и с него си капя.
Интересно е, че само вафлата ми така тече, другите си капят. Аз ползвам втория начин. Peace

# 625
Да и аз пресипах в друго шишенце, ама тая порция се "омаза"  Grinning

# 626
Присъединявам се и аз към вас с голяма доза мрънкане и недоволство! Едно нещо да си купя без да го проуча и то ще се окаже боклук - а именно цигара от Иновейшън. След 1 месец ползване ми се развали батерията, уж лампичката си свети ама ефект никакъв, нося я в магазина, момичето ми казва "ми то не дава контакт, занесете си я в сервиза, адреса е на гаранционната карта". Проверявам аз в гугъл този ми ти адрес - то в Кокаляне, в някаква къща  newsm78 Нямах време да ходя до там, купих си нова батерия, пак от иновейшън (тъпо и упорито) и след месец пак същият проблем...

Повече с тези боклуци няма да се занимавам, за сега съм се спряла на- това и това

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 10:16 от cvetteto

# 627
  • София
Присъединявам се и аз. Пуша електронна цигара от вече година. Сега се озъртам за нова батерия, че от 3 останах с 1, която винаги пада, когато най-много ми се пуши.

Цветето, аз съм най-нова, ама да си кажа мнението - Иновейшън продават едни неща, които и аз не знам как да ги нарека. Батериите им уж са eGo - и сегашната ми (единствена работеща) е такава, обаче другите 3 (или 4), които купувах от Иновейшън, се разваляха много бързо. 2 изкараха малко повече, обаче пак се развалиха за по-малко от година и вече не се зареждат (а специално следвах инструкциите на момичето да ги чакам да паднат докрай и след това да ги зареждам докрай). Течностите им също не ми харесваха и ми се струваше, че са някак много гъсти и лепкави и ми развалят картомайзерите за нула време.

Картомайзерите, които си показала аз лично не ги харесвам много - купувала съм си такива, много бързо се скапват  - или аз не правя нещата като хората. При мен един картомайзер изкарва 2-3 седмици, след което вече колкото и да дърпам, нищо не става, а тези ми изкарват по 1, максимум 2. Ако се случи да си изтърва цигарата - направо заминават, много лесно се напукват и протичат. Та това е от личния ми опит, а тук в темата сигурно ще могат да кажат кое и откъде е най-добре да се вземе.   bouquet

# 628
  • София
Присъединявам се и аз. Пуша електронна цигара от вече година. Сега се озъртам за нова батерия, че от 3 останах с 1, която винаги пада, когато най-много ми се пуши.

Цветето, аз съм най-нова, ама да си кажа мнението - Иновейшън продават едни неща, които и аз не знам как да ги нарека. Батериите им уж са eGo - и сегашната ми (единствена работеща) е такава, обаче другите 3 (или 4), които купувах от Иновейшън, се разваляха много бързо. 2 изкараха малко повече, обаче пак се развалиха за по-малко от година и вече не се зареждат (а специално следвах инструкциите на момичето да ги чакам да паднат докрай и след това да ги зареждам докрай). Течностите им също не ми харесваха и ми се струваше, че са някак много гъсти и лепкави и ми развалят картомайзерите за нула време.

Картомайзерите, които си показала аз лично не ги харесвам много - купувала съм си такива, много бързо се скапват  - или аз не правя нещата като хората. При мен един картомайзер изкарва 2-3 седмици, след което вече колкото и да дърпам, нищо не става, а тези ми изкарват по 1, максимум 2. Ако се случи да си изтърва цигарата - направо заминават, много лесно се напукват и протичат. Та това е от личния ми опит, а тук в темата сигурно ще могат да кажат кое и откъде е най-добре да се вземе.   bouquet

Аз вече от една година съм с цигара от Иновейшън,и съм много доволна.
Батерията започна да държи все по-малко,но мисля ,че е нормално да я сменя по някое време,няма нищо вечно все пак.За картомайзерите-ако не я изпускам нямам никакъв проблем.
Течности пробвах всякакви марки,но от Иновейшън съм най-доволна,даже спрямо другите(и най-вече спрямо Деканг) са по течни.   bouquet

# 629
  • Варна
Лъки....поклон за геройството бих казала  Simple Smile. Нищо лично срещу иновейшън-явно за всеки влак си има пътници...
 хардуера им не го коментирам,защото не съм наясно с фирмата,но течностите им са си жив "дом микс компот" с инаверски бази и овкусители тъй,че мерси това и аз си го мога и то по-добре от тях мисля  #2gunfire

Присъединявам се и аз към вас с голяма доза мрънкане и недоволство! Едно нещо да си купя без да го проуча и то ще се окаже боклук - а именно цигара от Иновейшън. След 1 месец ползване ми се развали батерията, уж лампичката си свети ама ефект никакъв, нося я в магазина, момичето ми казва "ми то не дава контакт, занесете си я в сервиза, адреса е на гаранционната карта". Проверявам аз в гугъл този ми ти адрес - то в Кокаляне, в някаква къща  newsm78 Нямах време да ходя до там, купих си нова батерия, пак от иновейшън (тъпо и упорито) и след месец пак същият проблем...

Повече с тези боклуци няма да се занимавам, за сега съм се спряла на- това и това

Цвети.....силно препоръчвам да размислиш не за джойското ЕГО/имам 2 такива въргалящи се в някое чекмедже служили ми вярно почти година преди мода и все още работещи/ и за кангера,а относно източника.
 В началото на всяка тема на Миоки има едни линкове към проверени магазини с реални гаранци,чиито собственици са вейпъри,а не търгаши.

Джойските батерии бяха най-доброто като име преди година.

Ако не искаш пак да си купуваш батерия след 2 месеца и да псуваш зарежи пушестите.

http://shop.e-pushcom.net/index.php?route=product/product&pa … mp;product_id=140

батерия с 3 години реална гаранция,с всички защити от доказали се на пазара търговци,плюс карт от класата на най-доброто в ширпотребата-гарантирам,че няма чупене това нещо и работи перфектно в ръцете и на калпазанки като мен  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт