Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 4

• 52 105
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • Варна
Новите опаковки на ФА със сините капачки са с доста по-малки дропъри от предните. Макса по принцип е тютюнев аромат и аз го бъркам на 2%.....отказах се от капките защото идват горе-долу 3 пъти по малки от на старите шишета. Директно на 10мл. база 0.2мл аромат с инсулинова спринцовка.
 Няма никаква разлика във вкуса.

Относно ТПА/новите аромати в гигата/  честно казано не съм възхитена. За мен са доста слаби и изискват от 3 до 5% аромат. Пробвани:
  ягоди със сметана-чист аромат но има нещо,което не ми е на място сравнени с ягода ванилия на HCL губят класацията.
  нектарина- бива но си иска 5% аромат
  манго-много слабо на 5% забъркано мангото липсва
  ванилов кейк- приятен аромат сладичък
  белгийска вафла.....тук съм разочарована доста има вкус на амарето и прегорял карамел за крем карамел горчив вкус на бадеми,за мен белгийската вафла си е любимата гофрета с шоколад ама явно хамериканците имат друго предвид newsm78.....явно е гадният им кленов сироп това са се опитали да наподобят. #2gunfire

Нещо наистина читаво ново има на пазара и това са немските аромати на HCL.Вече са легенда във вейпърските среди.
 любими:
 ягода ванилия-уникални,вкус на ягоди със сметана
 вафла -или известен повече като Фафлата , страхотен аромат огладнявам от него Joy
 гледчър или лакочистителят,смърди на ацетон самия концентрат та се не трае, готовата течност обаче има вкус на детски орбит и цялото вейпърско войнство се е зомбирало по нея Laughing
 енерджи-ред бул 1:1 с послевкус на бонбони виолетка

ох пробвала съм още 5-6 и няма нещо което да не ми е харесало,а комбинацията на гледчър с макс бленд ми е фаворит напоследък.

# 602
След тази реклама, няма как да не опитам поне няколко аромата  Laughing
От доста време съм на Макс Бленд и продължава да ми харесва, ама май леко ми поомръзва. Не съм намерила до сега друг аромат който така да ми хареса, но определено е време да пробвам пак Simple Smile

# 603
  • Варна
Него и аз си го харесвам,но като видна блондинка любопитството ме гризе  Embarassed и не спирам да експериментирам. С хардуера мирясах за сега,но софтуера.....е там съм като хлапе изтървано в сладкарница Joy.

# 604
Аз уж щях да спра да купувам, но пак съм зарината с аромати които не ползвам  Crazy

# 605
  • Стара Загора
За белгийска вафла аз мога да кажа, че на 10 мл 17 к и престояване 11 дни е що годе добра. За мен става за изпаряване. Вкуса не е като на гофрета със шоколад, но е достатъчно добър. Мисля, че може да се направи и с повечко капки. Ще тествам другия път с 20 к на 10 мл.
Другите два аромата на ТРА все още не мога да ги разбера  newsm78 RY4 double -10 мл-20 к. ще го тествам към петък, за да може да престои поне 15 дни. От предварителния тест - нищо особено като аромат.  Kahlua and cream - странен аромат. Незнам на какво изобщо ще заприлича, но и него ще го тествам към петък. Би следвало да е с аромат на кафе, какао и ванилия, но.... нещо май не се доближава до това. Joy
Мисля, че и аз ще пробвам немските аромати, но така наречената "Фафла" не я виждам в списъка за продажба. Ще им пиша да видя дали я имат.
prinzesata виждам, че си пробвала и други аромати от немските, освен тези за които си писала. Моля те напиши нещо и за тях  Praynig, че като поръчвам, да си взема 2-3 поне.

# 606
От де ги купувате тия вафли?  Grinning

# 607
  • Стара Загора
http://shop.e-pushcom.net/index.php?route=common/home - немските аромати HCL. Вафлата за която prinzesata говори  Grinning
http://www.gigadrinks.com/category/381/the-perfumer-s-apprentice.html - американските аромати ТРА
Waffle (Belgian)  Hug

# 608
Благодаря   bouquet

# 609
Здравейте! Преди време получих от вас ценни съвети относно избора на електронна цигара и течности. За съжаление мъжа ми категорично отказа да ги ползва и така си стоят непокътнати вече повече от година. Реших да ги продам, ако някой има интерес нека ми пише. Ето го и комплекта:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670634.msg22891203#msg22891203

Поздрави!

# 610
  • Варна
prinzesata виждам, че си пробвала и други аромати от немските, освен тези за които си писала. Моля те напиши нещо и за тях  Praynig, че като поръчвам, да си взема 2-3 поне.
[/quote]

Да бях на тест драйва когато пристигна предната партида та пробвах почти всичко плодово налично. Embarassed Бяхме се докарали в състояние "напушени калинки" от тестове Laughing

освен тия за които съм писала....

шоко-банан.....ммммм чудничко банани в течен шоколад,но не става за ежедневно изпаряване поне за мен виж като добавка на макс бленда да.

ягода ментол-много свежо,но аз не съм голям фен на ментите

зимстен-това са уникални коледни сладки с канела и техните си подправки-изпаряваш и се настройваш коледно

кир роял-ух...който е пил коктейла знае усещането от балончетата по носа и леко щипещия вкус на шампанско с аромат на касис. Аромата не е сладникав.

бъз- ми...на баба сиропа без сладкото много свежо

ментол бленд-да подчертая,че не съм фен на тютюневите аромати и освен макс бленд друг такъв не понасям,но тоя ми хареса ,ненатрапчив с много нежно усещане на мента

шоко ягода - чистият аромат на ягоди с примес на шоколад сладичко и свежо едновременно

в общи линии и мангото и крушата и велмайстера са силно изразени плодови аромати-последният е горски плодове. чисти силни аромати без остатъчен химичен привкус.

и ....в магазина препоръчват капка на милилитър,но за мен това е много...дропърите на шишетата са силно течливи,тъй,че внимателно.
 гледчъра и фафлата два пъти ги разреждах.

Относно ТПА не казвам,че не стават-добри са ароматите и са ефтини,но са редички поне плодовите,които аз съм пробвала и не ме удовлетворяват като скорост на зреене. Немските са готови за изпаряване максимум 24ч след смесването/да кажем,че и базата която ползвам е скоростна,но и в инаверска след 48ч максимум са перфе/

sanyy  по общо мнение R4 на ТПА няма нищо общо с ФА италианският е в пъти по-читав, за каулата незнам.....от тютюневите им харесват DK-tab повечето пробвали.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 00:50 от prinzesata

# 611
  • Стара Загора
prinzesata   bouquet
Аз вече с удоволствие си изпарявам немската вафла  Joy след 48 часово зреене. Не знам с колко капки стана, защото те капят толкова бързо, че...... Laughing но за сега е перфектна. Наистина няма нищо общо с белгийската вафла на ТПА. Взех си и редбула и ягоди с ванилия, но тях все още не съм пробвала. Само си ги помирисвам от време на време.  Тютюневи от немските и ТПА не мисля да пробвам. От тютюневите си изпарявам макс бленд и шаде на ФА и несмятам да ги сменям.
За RY4 ТПА още не мога да кажа, но ще пусна и за него отзив като го опитам довечера или в събота.
И от мен един голям плюс за немските аромати - СТРАХОТНИ   bigdance2

# 612
  • Варна
 Фафлата е номер 1 Rolling Eyes и ягодите и енерджито ще ти харесат Simple Smile,а и трите много добре вървят като добавка на Макса.
 Днес се сдобих с базата на Пушком....та коментар:

Страхотна е. Мека,плътна база и е от скоростните./течностите са готови максимум след 48ч отлежаване,а HCL веднага/ Разредих до 10мг. с чист глицерин и пропилен от Валерус + 8% вода и добавих 2% МАХХ.
 Ами няма такъв МАХХ ...смея да кажа,че ми харесва повече от оригинална течност.
 Базата е 18мг. и за съжаление се предлага само в 30мл.шишенца,но ще го преживеем де. Надявам се скоро да сътворят 36-ца в 100мл. разфасовки,че хич не ми се плаща толкова амбалаж.

# 613
А това опитвали ли сте го http://shop.e-pushcom.net/index.php?route=product/product&product_id=60?
не разбирам готови течности ли са или аромати  newsm78
всъшност разбрах, но каква е разликата между концентрат и стандарт  Thinking

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:40 от mioki

# 614
  • Варна
 Готови течности са и двата вида,но концентрата е правен буквално за хора с притъпено вкусови рецептори. Носи на разреждане 3 до 5 пъти с чиста база.....или горе долу идва на нивото на концентрация на ТПА поне за плодовите аромати.
 Пробвала съм пъпеш и манго от тях,но честно казано си предпочитам домашните компоти.
 Миоки ти си фен на базите на ФА и си мисля,че няма да ти допаднат като течности,виж за аромат разредена с ФА може и да са добри. Аз ги изпарявах с инавера и с правена база. Малко са ми режещи на мен китайска им работа.

Общи условия

Активация на акаунт