Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 4

• 51 833
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Графиня дьо Адри́, за мен единственият картомайзер, който няма изброените проблеми е Mini Vivi на Vision Hug
Много добре ми е познато чувството, което изпитваш. Гадно е карта да прави постоянни проблеми и удовоствието от изпаряването изчезва.

Благодаря на Mioki   bouquet Hug Нейна е заслугата за открия Mini Vivi на Vision.

# 691

Кои са най-добрите картомайзери за ЕГО според вашия опит? Нямам никакво намерение пак да се връщам към аналогови и искам да намеря нещо наистина задоволително.

Аз от вече сигурно повече от половин година съм с Vivi Nova  на Vision и не бих го сменила с никакъв друг. Дори не експериментирам с нови модели все още. Много съм доволна - вкус, пара, удар, не тече. Даже имам два броя, защото изпарявам два различни аромата откакто открих Вафлата.  Mr. Green

# 692
  • Варна
Още един глас за Вижънското мини/за Его батерия бурето не върви/.

Всепризнат е за най-дуракоустойчивия карт от масовите. Една глава с редовен драй бърн отнася над 2 месеца поне при мен,а това е над 300мл течност. Не тече,не гъргори и няма никакви подобни болести често срещани при картовете от тоя ценови диапазон.

Смених де що имаше атомайзери и картомайзери, ама все нещо ме дразни. Или бързо се запушват, или изгарят, или протичат, или се променя вкуса твърде скоро и започва да ми смърди на загоряло...
Кои са най-добрите картомайзери за ЕГО според вашия опит? Нямам никакво намерение пак да се връщам към аналогови и искам да намеря нещо наистина задоволително.
Течности използвам на Деканг и на Инавера. Пристрастена съм към ментата и шоколада, а редовно и ги смесвам и си правя After Eight. Понякога разнообразявам с диня.

Декангските течности са едни от най-цапащите намотките. Досега само един редбул на ЛА ми е шпакловал по-бързо намотка от Деканг. #2gunfire

Аз от вече сигурно повече от половин година съм с Vivi Nova  на Vision и не бих го сменила с никакъв друг. Дори не експериментирам с нови модели все още. Много съм доволна - вкус, пара, удар, не тече. Даже имам два броя, защото изпарявам два различни аромата откакто открих Вафлата.  Mr. Green

Миоки хвърли едно око на новостите в Е-ПУШКОМ  Laughing

шоко кокоса е.......абе баунти 1:1-направо вкусът на рая

а за Графинята пристрастена към шоколад и мента ......чокоминт гарантирам ,че ще се влюби след Деканг и Инавера  Laughing

# 693
Миоки хвърли едно око на новостите в Е-ПУШКОМ  Laughing

шоко кокоса е.......абе баунти 1:1-направо вкусът на рая

а за Графинята пристрастена към шоколад и мента ......чокоминт гарантирам ,че ще се влюби след Деканг и Инавера  Laughing

Ае, взех си аз шоко банан и ягода и банан. Щоко банана нещо май не ме кефи, има ми аромат на дъвки. С малко въображение усещам шокото и банана ама трябва да се напрягам. Ягодата и банана също, така че бих заменила за други аромат от "серията"
Щоко кокос ми звучи, ще взема да го пробвам.

# 694
  • София
Сега, ако кажете и каква марка е този Чокоминт, цена няма да имате  Mr. Green
И каква е разликата между различните Омове на Мини Вивито  Thinking

Имам чувството, че съм пълен лаик, а от толкова отдавна пуша е-цигара  ooooh!

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 20:01 от Графиня дьо Адри́

# 695
Eто тези High Class Liquids
има ги само в e-pushcom.net в Течности/DIY

# 696
  • София
Много благодаря!  Hug

# 697
  • Варна
Сега, ако кажете и каква марка е този Чокоминт, цена няма да имате  Mr. Green
И каква е разликата между различните Омове на Мини Вивито  Thinking

Имам чувството, че съм пълен лаик, а от толкова отдавна пуша е-цигара  ooooh!

принципно и трите глави са много приемливи,но за последващи поръчки демек резервни глави поръчвай 1.8 Ома. Някой твърдят,че много им хабят батериите,но за мен 1.8 Омовата глава дава най-добро усещане. Това за его батерии де. Ако се оборудваш за в бъдеще с някой Туист/такава с променливо напрежение/ ще ти е все тая колко ома е главата.

ПП. Графиньо извинявай много съм руса  Embarassed чокоминта е аромат или овкусител,а ти ползваш готови течности. Това не ти пречи обаче като поръчваш аромат да си вземеш и една "наша" база 30мл.  и да и капнеш 30 капки чокоминт.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 20:53 от prinzesata

# 698
  • София
О, аз хич не държа на готови течности. Даже по изключение взех сега Декангските, иначе винаги си забърквам или Инавера, или Флейвър Арт, но на последните нещо напоследък не ми харесват течностите и овкусителите.

# 699
  • Варна
Относно ФА  овкусителите със сините капачки са с 3 пъти по-малки дропъри от старите и ако овкусяваш на капки твърде вероятно е да ти идва слаб аромата.  Аз лично ползвам инсулинова спринцовка,за да няма гафове,но увеличи капките поне двойно. Примерно ако си слагала 6 капки от даден аромат на 10мл сега са нужни 10-15 за същия резултат.

ФА базата е перфектна мога да я поставя на едно ниво с HCL . Относно ароматите откакто се появиха немските съм само на тях и Макс бленд на ФА. Последният обаче ми е на финала и взех немски Лайт бленд-ами не намирам разлика особена. Малко по-тютюнев е,но същият аромат и перфектен вкус.

# 700
  • Стара Загора
Ае, взех си аз шоко банан и ягода и банан. Щоко банана нещо май не ме кефи, има ми аромат на дъвки. С малко въображение усещам шокото и банана ама трябва да се напрягам. Ягодата и банана също, така че бих заменила за други аромат от "серията"
Щоко кокос ми звучи, ще взема да го пробвам.
mioki аз мога да ти дам два аромата на HCL - Energy - редбул /или виолетки както му викат/ и  Zimtstern - така хвалената немска коледна курабийка  Laughing На мен не ми допаднаха много. От немските си изпарявам ягода сметана, вафлата и сега също мисля да пробвам шоко кокоса. Ако искаш да ги пробваш, мога да ти ги пратя.  Hug

# 701
mioki аз мога да ти дам два аромата на HCL - Energy - редбул /или виолетки както му викат/ и  Zimtstern - така хвалената немска коледна курабийка  Laughing На мен не ми допаднаха много. От немските си изпарявам ягода сметана, вафлата и сега също мисля да пробвам шоко кокоса. Ако искаш да ги пробваш, мога да ти ги пратя.  Hug
О да, ще съм ти благодарна  Hug
Ако искаш да ти метна моите?

# 702
Здрвейте Simple Smile
 Искам да ви питам, имате ли представа дали някои от сайтове от които поръчвате, дали изпълнява поръчки за чужбина? Аз до скоро си пазарувах течности от магазин на "иновейшън", но вече съм в Белгия.. имам малък запас, който скоро ще свърши. Тук никой не изпарява, на хората им е адски интересно като ме видят с цигарата и питат какво е това  Laughing не съм виждала магазин в който може да се продават.

# 703
Най-добре им пусни по едно запитване Simple Smile

# 704
  • Варна
Здрвейте Simple Smile
 Искам да ви питам, имате ли представа дали някои от сайтове от които поръчвате, дали изпълнява поръчки за чужбина? Аз до скоро си пазарувах течности от магазин на "иновейшън", но вече съм в Белгия.. имам малък запас, който скоро ще свърши. Тук никой не изпарява, на хората им е адски интересно като ме видят с цигарата и питат какво е това  Laughing не съм виждала магазин в който може да се продават.

Има количества европейски магазини предлагащи течности,но ако държиш на български доставчик свържи се с Гигадринкс. Знам,че пращат на хора в Гърция и Испания и предполагам,че и Белгия няма да е проблем.

http://www.hs-dampfer.de/index.php

ето един читав немски магазин-проверен с налични ФА и Филайф

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 12:37 от prinzesata

Общи условия

Активация на акаунт