БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-25

• 26 438
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
abs благодаря за точния отговор на безумно написания въпрос, ама с малката на ръце не съм допрочела какво написах  Embarassed

# 721
Кои каши са с адаптирано мляко и кои с обезмаслено краве мляко? Знам, че Хумана са с краве мляко.

# 722
С АМ казват, че са на Тьопфер, Милупа, Хип (тези, които аз съм ползвала). Хумана са със сухо мляко.

Мариа  Peace

# 723
Леле бютка мерси, много съм смотана. Супер, днес ще си взема.

# 724
Кои каши са с адаптирано мляко и кои с обезмаслено краве мляко? Знам, че Хумана са с краве мляко.

Всички са с обезмаслено краве мляко. Хумана кашите също. Адаптираните млека също са обезмаслени краве млека, просто според различните възрасти белтъците и казеина са претърпели различна обработка.

# 725
Ами на Хип и Топфер пише, че са с адаптирано мляко, което съдържа сухо краве мляко, а на Слънчо например пише, че са със сухо мляко.

# 726
Целика, всички АМ са сухо краве мляко + витамини + минерали + пробиотици. Има и соеви АМ, но това е друга тема. За по- лесно усвояване кравия белтък в АМ е разграден в някаква степен. Може би Слънчо са с обикновено сухо краве мляко без никакви добавки, а Тьопфер слагат АМ тяхно с всичко, което го съдържа.

# 727
  • на Русе
Здравейте! Малко път въпрос имам  Blush Мога ли да давам пресни картофи? Имаме миналогодишни, но по тях има кълнове и знам, че не са подходящи  newsm78

# 728
Разбира се, че можеш. Аз не бих дала от миналия месец, пък камо ли миналогодишни.

# 729
здравейте,сока от червено цвекло в какво съотношение с друг сок да го давам-на година и половина е детето

# 730
Сок от червено цвекло не бих давала на толкова малко дете. В пъти по-добре е настъргано сурово цвекло на салата, защото цвеклото има свойството да дразни лигавицата на стомаха.
Най-добре е сурово, настъргано и в комбинация с други сурови зеленчуци
.

# 731
Здравейте, искам да попитам с каша от Елда може ли да се замести следобедното хранене...?!? Пробвах, но като че ли не засища newsm78

# 732
Здравейте, искам да попитам с каша от Елда може ли да се замести следобедното хранене...?!?

Може, разбира се.
Но:
1. Каша от елда се въвежда от 7 навършени месеца минимум.
2. Кашата трябва да съдържа мляко или кърма, за да е пълноценна следобедна закуска.

# 733
Здравейте, искам да попитам с каша от Елда може ли да се замести следобедното хранене...?!?

Може, разбира се.
Но:
1. Каша от елда се въвежда от 7 навършени месеца минимум.
2. Кашата трябва да съдържа мляко или кърма, за да е пълноценна следобедна закуска.

Значи ако я правя с преварена вода+ плодово пюре, става за м/у храненията, правилно ли съм разбрала?

# 734
Сок от червено цвекло не бих давала на толкова малко дете. В пъти по-добре е настъргано сурово цвекло на салата, защото цвеклото има свойството да дразни лигавицата на стомаха.
Най-добре е сурово, настъргано и в комбинация с други сурови зеленчуци
.

ок,повече няма да му давам,вчера му дадох и той пи,услади му се ама,щом не трябва,иначе на салата не го яде

Общи условия

Активация на акаунт