БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-25

• 26 501
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм го въвела вече:)

# 706
  • Berlin
Значи може да правиш попара с мляко.

# 707
deyzi, бютка, мерси за съветите, момичета  bouquet Hug С крушата и повечко банан се омете цялото Simple Smile
Laughing Peace

# 708
Направих картофено пюре, като го пасирах с прясно изцедена кърма, докато картофите са още горещи. Може ли да издържи така в хладилника до утре?
Знам, че поотделно може, притеснява ме кърмата в горещите картофи, един вид, все едно съм я притоплила  newsm78

# 709
Дафи, аз не бих съхранявала до утре.
Картофите са много капризни и трябва да се ядат веднага след приготвянето им, иначе витамин С излита буквално и настъпват окислителни процеси.

# 710
Някой може ли да ми каже как да  направя пюре от пилешки дробчета?Ще се радвам,ако някоя от  вас мамите  е  правила PeaceБлагодаря предварително Hug

# 711
Чери, ти ме вкара в тъча сега...аз му правя картоф с тиква примерно и му давам 2-3 дни после  newsm78

# 712
Бюти, нищо няма да му стане на детето, но витаминките отлитат.

izgarq6tata, почистваш от ципите, сваряваш и пасираш в блендер с малко от бульона.

# 713
Бюти, нищо няма да му стане на детето, но витаминките отлитат.

izgarq6tata, почистваш от ципите, сваряваш и пасираш в блендер с малко от бульона.

Мога ли да  сложа картоф,морков?И ако да-заедно ли да  ги сваря? Rolling Eyes

# 714
  • Berlin
А защо не питаш в готварския? newsm78

# 715
А защо не питаш в готварския? newsm78

Дайте линк PeaceИсках бързо да ми отговорят,за това попитах  тук. Peace

# 716
# 717
Млечните каши които продават АМ съдържат?

# 718
  • Berlin
С АМ казват, че са на Тьопфер, Милупа, Хип (тези, които аз съм ползвала). Хумана са със сухо мляко. За другите нямам инфо, ако това е бил въпросът, де. Simple Smile

# 719
Направих картофено пюре, като го пасирах с прясно изцедена кърма, докато картофите са още горещи. Може ли да издържи така в хладилника до утре?
Знам, че поотделно може, притеснява ме кърмата в горещите картофи, един вид, все едно съм я притоплила  newsm78
Нали кърмата не трябва при притоплянето да надвишава телесната температура,за да запази хранителните си свойства,така прибавена към горещите картофи мен би ме притеснило.

Общи условия

Активация на акаунт