Извеждате ли децата си при минусови температури?

• 7 515
  • 91
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не. Не виждам смисъла да ги "калявам" на тези температури. Би могло да има смисъл, ако тези ниски минусови Т, като в момента (-8, -10) са типични за БГ и се задържат цял сезон например.
Не ми се гледат болни деца. Въздуха който дишат е достатъчен да ги разболее, независимо колко дебело са облечени.

Напълно съм съгласна  Naughty То учениците са в дървена ваканция, а какво остава бебета да се разхождат в тоя студ. Дори си отменихме консултацията

# 91
Пропуснахме само понеделник и вторник, като беше доста ветровито. Иначе - всеки ден сме навън. На мен ми е студено, но аз не си слагам чорапогащник под дънките или термо.чорапи и два пуловера. На детето очевидно му е кеф, защото не искаше да се прибира. Краката са и топли, ръцете и ушите също. Само носа и бузките са и червени. Не съм чула студения въздух да разболява. Може би, ако детето стои цяла зима вътре и го изведеш на -10. Ами то е толкова изнежено, че и на +2 да излезе пак ще се тръшне.
След двата дни киснене вкъщи, стана ужасно кисела, не спеше добре нито през деня, нито нощем. Нещата се нормализираха като си влязохме в обичайния дневен режим - с разходка навън.

Общи условия

Активация на акаунт