Извеждате ли децата си при минусови температури?

• 7 520
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
ДА - до към -12 градуса май напрактика сме навън - за по-кратко, но излизаме  Wink само вятър и мъгла ме спират  Joy  е и студовете от последните 3-4 дни разбира се  Laughing

Ако е много студено, излизаме за 10-20 мин. на ръце до магазина поне, ако не с количката до пазара - имаме си чувалче и няма проблеми, а и малчо е "малък морж" вече  Joy Е верно, че околните са ме обявили за "луда" ама не мога да стоя вътре дълго  Cry Тези 3-4 дни вече са ми доста в повече  #Crazy утре най-вероятно ще излезем поне за малко  Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 яну 2006, 16:44 от viara_st

# 76
Брей, като гледам колко много майки извеждат бебетата си в студа, навън би трябвало да не можеш да се разминеш от колички и деца. Аз не съм забелязала такова стълпотворение напоследък.  newsm78 newsm78

# 77
И аз съм от по-страхливите.При отрицателни температури дребният си стои у нас.

# 78
  • Бургас
Не съм излизала от неделя-тогава си наваксах за 1 седмица и май толкова ще се събере да сме си само в къщи .

# 79
moeto beb4e sega e na 5meseca i ot kakto se e rodila ne spiram da q izvejdam osven ako ima mugla ili vali dujd Laughing

# 80
Брей, като гледам колко много майки извеждат бебетата си в студа, навън би трябвало да не можеш да се разминеш от колички и деца. Аз не съм забелязала такова стълпотворение напоследък.  newsm78 newsm78
не знам като гледаш дали и броиш
я има 20 майки я не
ако това ти се вижда много здраве му кажи

# 81
Нямаме ден без разходка. Когато е студено излизаме често за по - кратко време. Доста често проветрявам и къщата

# 82
  • София-там нейде в западната част
да

# 83
Извеждам го, стига да не са много минусови. Тия дни на -18 не излизахме.

# 84
  • София - между принцеса и...диваче!!!
Dok.mi kaza 4e moga  da go izvejdam  do -10  stiga da ne duha ili vali dajd no tiq dni ne go izvejdah i toi po6turq a men mapravi hahava

# 85
  • София
Не. Не виждам смисъла да ги "калявам" на тези температури. Би могло да има смисъл, ако тези ниски минусови Т, като в момента (-8, -10) са типични за БГ и се задържат цял сезон например.
Не ми се гледат болни деца. Въздуха който дишат е достатъчен да ги разболее, независимо колко дебело са облечени.
Е, вярно че ме правят луда като седим по цял ден вкъщи #Crazy, ноооо........ още малко.  Grinning

# 86
da stiga da ne duha silen vqtyr i da ne vali

# 87
  • Бургас
Излизаме да вземем храната, да напазарувам и обратно в къщи

# 88
  • Linz
Не виждам смисъл от излизането в -6 градуса, например... То аз треперам като куче, пък детето му е добре, така ли? Ми не ми се вярва... С каляването - хубаво, ама чак такива инквизиции Naughty. Като диша от този леден въздух, няма ли да се разболее? И друго... вие ходите, а то лежи в количката. Вие се раздвижвате, изпотявате, задъхвате и т.н., а то - само си лежи и кръвчицата му не се раздвижва, както вашата. Както и да го увиете на студа, то си диша студения въздух. Не вярвам да е толкова полезен за едно малко бебе.
И аз си мислех точно това... То аз гледам да не излизам когато е студено, камо ли бебе в количка... Онзи ден се намръзнах и сега съм болна (с отит). Седим си в къщи.

# 89
  • Резерват "Северозапад"
При положение, че нашият град е най-студеният в Б-я през последните дни, няма никакъв шанс да изляза навън с детето. Като станат Т около нулата - пак ще излизаме всеки ден Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт