Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 707
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Аз като си поръчвах предния път поръчката ми беше за над 30 лв и си пристигна по пощата...ПРеди време четох някъде на сайта им май беше че описват нещата като подарък с ниска стойност точно заради митниците ама сега немога да намеря къде го пишеше...Ще видим сега като ми пристигне голямата поръчка дали ще имам проблем на митницата Simple Smile

# 16
# 17
Разправията не е голяма, ако нямаш други задачки, но ако лежиш с контракции и не ти е позволено да излезеш от вас дори, си става мишън импосибъл направо.
Мога ли да дам името на мъжа ми за доставка, за да ги вземе той?

# 18
Можеш. Може и направо в пощата да ти ги донесат и там да си платиш ДДС-то, на митническото известие мисля, че имаше телефон, на който да се обадиш, за да поискаш да направят така.

# 19
Здравейте на всички.
Време ми е да се ориентирам към поръчка на пелените за чаканата априлска девойка Simple Smile Спряла съм се на BumGenius, но сега идва въпросът от къде да поръчам. В UK ми се виждат по-скъпи от тези в USA, но пък поръчката от USA ще е по-трудна от тази в UK... Моля ви, тези от вас, които ползват BumGenius да споделят от къде са си ги набавили. Конкретно ме интересуват bundle офертите от по 12 бр. Благодаря ви предварително Wink

# 20
да не ви изпусна Peace

# 21
  • Edinburgh-UK
Алексче благодаря за новата темичка
Пелените джоб съм ги пускали и на 60 градуса,май и на 90 ама не съм сигурно че е било преди доста време,никога не съм имала проблем с тях,явно тези на чарли банана трябва да ги пускам само на 40.Сега сме само на пелени джоб и ги пера на 40 градуса.Никога съм нямала вмирисване на пелените,като ги изпера на 40 градуса излизат като нови както се казва  Simple SmileПолзвам препарат на фъзи бънз,дори и със сапунени ядки съм ги прала преди година и никаква миризма.Може би зависи от урината на детето знам ли
Нощна птица  в предната тема бях писала на кой марки съм се спряла за новородено,ако искаш разгледай и тях
Еовин а мнения за тези пелени китайските алва за новородено чела ли си?аз гледах едно ревю с тях в youtube ама много големи ми изглеждаха за новородено ,а уж били за новородено.Не съм се занимавала да търся повече инфо за тях.
danon ние сме с BumGenius от раждането,Много съм доволна от тях обаче за новородено са доста големи и пропускаха дори като са стеснени копчетата.Смених им подложките с конопени че иначе се е случвало да има инциденти.Аз си ги вземам от тука-uk.тука има разни оферти разгледай ги http://www.babipur.co.uk/shop/p7358/bumGenius-Freetime-10-Pack-P … html#.UPAqyG-e_ac ама незнам дали доставят до бг

# 22
Светла, не знам за новородените на алвабейби, не съм гледала ревюта за тях, само за one size намерих.  Поръчах обаче едничка и като пристигнат, ще направя сравнителна снимка на двата вида - истинската за новородено и one size, сгъната до новороден размер. Ще видим така каква е разликата.  Simple Smile
Иначе за ревюта ползвам http://www.clothnappy.info/, струва ми се подреден и ясен сайт.

# 23
Ох, момичета, да ви се оплача. На моята 45-дневна девойка бодитата за 6м са ѝ малки. Направо съм се хванала в чудо. Гаьеризоните 0-3 не ѝ стават, а на 3-6 ѝ висят крачолите. Как се справяте с това неудобство?

# 24
Хайде и аз тук на хубавко при вас.

# 25
  • Пловдив
Този прах на angel baby направо може да ти изгори носа. С tots bots нямам такива спомени.

# 26
Малко ъпдейт за получаването на китайски пелени от alvababy...Тъй като си поръчах повече от 20 артикула(не бяха всичките пелени) са решили да ми ги пратят с експресна доставка с DHL и сега днес вече са пристигнали ама ще трябва да си ги освободя от митницата, цената която са им лепнали е 22 долара което предполага, че няма да ми струва твърде много удоволствието да си ги освободя от митницата Simple Smile Стискайте ми палци да не ме занимават твърде дълго с глупости на митницата Simple Smile

# 27
Да, четох по американските форуми, че пристигат по-бързо, ако са над 20 броя.
Даже може да имаш подарък 1 пеленка, нещо такова пишеха Simple Smile
Да разкажеш, като се върнеш, как е минало  Laughing

# 28
Щом е с DHL, вероятно ще трябва да ходиш на митницата на аерогарата. Доколкото знам, там процедурата е по-сложна, но дано не те размотават много.

# 29
Аз съм в Пловдив и гледах тука че офиса на DHL е срещу митницата, а митницата е съвсем близо до вкъщи Simple Smile  Иначе пристигнаха наистина много бързо за няма и седмица пък ако са ми пуснали и някой подарък още по-добре Simple Smile Предполагам,че другата седмица ще съм успяла да ги взема и ще разкажа Simple Smile
В това ревю сравняват alva baby за новородено с FuzziBunz за новородено изглеждат еднакво големи Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=9PMObggoXe8

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 20:49 от ro6li4ka

Общи условия

Активация на акаунт