Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Не съм ги получила още. От амазон ги поръчах.
А тези ФБ  бих ги поръчала, ако бяха без инсърти, че имам достатъчно, ама...

# 226
Имаше хора, които перат с angel baby, от сайта им ли го взимате, колко се чака тая доставка?
От 2 дена съм се вързала вкъщи, ама трябва да изляза днес.
 Не стига, че сума пари доставка, ами и с гълъб да ми ги пратят нещата, по-бързо ще стане.  Rolling Eyes

# 227
Отгоре слагам непромокаеми гащички или джобове, които ползвам като непромокаеми гащичкi...
  bouquet

# 228
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Имаше хора, които перат с angel baby, от сайта им ли го взимате, колко се чака тая доставка?
От 2 дена съм се вързала вкъщи, ама трябва да изляза днес.
 Не стига, че сума пари доставка, ами и с гълъб да ми ги пратят нещата, по-бързо ще стане.  Rolling Eyes

Доставката не беше ли безплатна?  newsm78

# 229
Тук го имаме в близкия бебешки магазин.

# 230
Да Simple Smile Аз и друго съм поръчала, към него върви доставка. Иначе ако поръчаш само прах - безплатно е.

# 231
Ясно  Grinning
Аз само чакам да ми свърши текущия прах, за да си поръчам Angel-a  Whistling

# 232
  • бургас/софия
И аз прах няколко пъти дрешки с angel baby, хареса ми, но част от праха винаги ми остава в отделението за прах, последните пъти съвсем малко.. на вас случва ли ви се!?

# 233
На мен това ми се случва, когато прекаля с праха. Още наистина не съм пробвала angel baby, но предполагам, че принципът е същия  Thinking

# 234
  • София
Какво ви е мнението за Lollipop Pop'n'gro? Има ли някой който да ги е ползвал?

# 235
Еовин, очаквам, че ще ти е безплатна доставката. Аз поръчах един път само прах и системата им ми начисли доставка. Писах мейл, защото поръчам в офиса (точно за да не се връзвам да чакам в нас) и не заех какви пари да оставя на колегите. Отговориха ми, че доставката е безплатна, но не могат да оправят системата за поръчки и затова се начислява автоматично. После по нова година поръчах прах+дрешка, системата пак ми начисли доставка и пак като дойдоха нещата сумата за плащане беше без доставка.

# 236
Днес забелязах, че в нашия магазин няма Ейнджъл Бейби.

И аз прах няколко пъти дрешки с angel baby, хареса ми, но част от праха винаги ми остава в отделението за прах, последните пъти съвсем малко.. на вас случва ли ви се!?

Случва се. Наливам малко вода. Малко е по-различна консистенцията на Ейнджъл Бейби от другите прахове.

# 237
Арлина, права беше, куриерът ме хвана на вратата точно като излизах - безплатна беше доставката, ама липсваше дрешката, само прахът беше  Joy Но поне не са се объркали да ми вземат сумата и за дрешката. Казаха ми къде има магазин техен и ще ида от там да си я взема.

# 238
  • Edinburgh-UK
adelina_bg никога не са ми мирисали пелените.Не мисля че това е причина да се откажеш от многократните пелени.
аз изплетох вълнените гащички по схемата на Мира станаха много сладурски,тези дни ако имам време ще ги кача да ги видите

# 239
Какво ви е мнението за Lollipop Pop'n'gro? Има ли някой който да ги е ползвал?

Аз ползвам и от тях. Харесвам пелените-джоб - тънки са, лепенките са хубави, въпреки че са на размери, имат един ред копчета за още по-добро регулиране.
Имам и универсален размер, но е доста обемна пелената и я ползвам само за през нощта. За тогава ми върши идеална работа с още една конопена подложка.

Относно миризмата на пелените...
Нашите си миришат в комата, само да надигна капака и се разнася аромат Simple Smile
През другите сезони няма проблем, държа кофата на балкона, но сега е в банята. Добре, че се заговорихте, та се подсещам да си изнеса пак кофата Wink

Иначе за дезинфекция ползвам чаено дърво. Както и гледам да изплаквам добре. Изнасям ги да съхнат и на открито, когато мога.

На мен не ми остава прах в отделението за праха, но моя приятелка каза, че й остава. Може би слагате повече прах?

Общи условия

Активация на акаунт