Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 200
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Ами напишквало се е детето 5 минути след слагането. Сигурно е обичало да пишка в чисти памперси Grinning

# 556
То че се е напишквало, напишквало се е, но с други пелени (еднократни, многократни) не е имало такава миризма, беше направо убийствена.  Mr. Green

# 557
Тези също замирисват веднага след напишкване. Чак убийствена не е миризмата, ама се усеща доста.

# 558
Като е при баба си малкият е с еднократни пелени и наистина миришат ужасно. То дори не е само на напишкано, но се и смесва с химикалите- ужас! А за нааканите- направо нямам думи, даже имам чувството, че засилват миризмата на акото  Laughing

# 559
Здравейте, някой ползвал ли е дезинфектантите  Napisan Plus и Omino Bianco и доволни ли сте от тях.

# 560
Аз да кажа за вълнените гащички. Дъщеричката ми е на месец и половина и още не съм прала гащичките. Интересно ми е да видя кога ще има поне наченки на миризма. Миришат единствено на вълна. Три броя от различни видове вълна.

# 561
  • Edinburgh-UK
Здравейте момичета.скоро не съм се разписвала нашата дъщеричка се роди на цветница цели 2930 кг.мога вече да изкажа мнение за пелените за новородено ако някоя бъдеща мама се интересува.
1.bumgenius за новородено -пропускат и ластиците им се отличават на крачетата и.държат абсолютно сухо дупето.съхнат бързо
2.tots bots teeny fit-не пропускат обаче ластиците пак се отличават на крачетата.попиваемост доста добра.съхнат сравнително бързо
3.diddy diaper-обемисти и задължително със stay dry подложка.не пропускат и попиваемост добра.сравнително бавно съхнат
4.little lamb size 1 не стягат съхнат много бързо става въпрос за микрофибърният модел.много съм доволна от тях
5.sandy diaper na mother ease -добра попиваемост обаче много бавно съхнат задължително със stay dry подложк
6.фъзи-голямо ни е още мнение не мога да дам
7.прифолки на bummis страшно мекички и добра попиваемост
8.grovia newborn-пропускат въобще не съм доволна (абсолютно всеки път пропускат) иначе са много сладурски
9.bitti d'lish size S-все още са ни големи
10.rumparooz one size-големи са все още.с баткото въобще не бях доволна от тях сега ще видим как ще и паснат на малката
11.kissaluvs fitted newborn-добра попиваемост обаче съхнат много бавно,хубавото е че имат копче за регулиране за първите дни докато не е паднало пъпчето на бебето все още
12.thirsties fitted diaper size one-любимите за сега.мисля да си поръчам още от тях след като ни станат малки другите.много мекички,попиваемост добра и бързо съхнат
13.thirsties size one all in one-още са ни големички
14.kissaluvs newborn -големи са все още ,също така имат копче в средата за регулиране за пъпчето

Защитни гащички
1.thirsties newborn много съм доволна от тях с отделен ластик за крачетата
2.little lamb също така много практични
3.junior jo-отвратителни са ми и стягат много на крачетата
4.motherease rikki -биват
5.cotton bottoms-доволна съм от тях
6.вълнени гащи който ги плетох още са ни много големи

Това е моята колекция за новородено дано съм била изчерпателна.лек и слънчев ден от мене

# 562
  • София
swetla99 не беше ли писала точно ти че си си купила от тези, които питах преди - baby bambusa, тези които са шотладските (те вече май ги няма, поне сайта им не работи вече)?
Аз си взех доста от тях размер 1 и много ми харесват поне засега, но като се роди бебето ще дам подробни отзиви.

# 563
  • София
swetla99 не беше ли писала точно ти че си си купила от тези, които питах преди - baby bambusa, тези които са шотладските (те вече май ги няма, поне сайта им не работи вече)?
Аз си взех доста от тях размер 1 и много ми харесват поне засега, но като се роди бебето ще дам подробни отзиви.

Аз мисля да ги вкарам в употреба и ще пиша  Peace

# 564
swetla99, какво разнообразие само!  Crazy

Клече, айде, чакаме отзиви!  Peace

# 565
swetla99, страхотно, много полезна информация. Мерси много Simple Smile

# 566
  • Edinburgh-UK
adelina_bg да имам  2 бройки от тях.В бързината съм забравила.Не са ми пропускали за сега

# 567
 Браво Светле , много подробно и полезно описание.

При нас вече Tots bots easy fit не издържат и въпреки ,че толко си ги харесвам ще се наложи да не ги ползваме вече и сега се чудя какво да ги правя.Трудно бих ги продала дори и за малко пари , а пък около мен маи няма много желаещи да ползват ,защото им подарих разни нови и не ги ползват.

# 568
За EasyFit ако им подпъхнеш допълнителна подложка не помага ли? Аз имам само едничка, която още от самото начало имаше тенденция да пуска около крачетата и много лесно да "прелива", добавям една тъничка бамбукова подложка в джоба, която спасява положението.

# 569
За EasyFit ако им подпъхнеш допълнителна подложка не помага ли? Аз имам само едничка, която още от самото начало имаше тенденция да пуска около крачетата и много лесно да "прелива", добавям една тъничка бамбукова подложка в джоба, която спасява положението.

Ми той вече е много подвижен и голям и е трудно.До преди те ми бяха от любимите и много ги ползвах и хич не пускаха.

Общи условия

Активация на акаунт