Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 707
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Не ползвам BumGenius, ама предполагам, че двойното трябва да е отпред. Няма логика да е отзад.
Следи има, да... особено ако си е седяла на дупето...

# 541
Аз без да имам опит, ама да се включа- на едни подложки пишеше- за момченца- сгънатото е отпред, а за момичета-  отзад  Simple Smile

# 542
Не знам каква е идеята, но момиченцата също мокряп пелената отпред като пишкат. Аз ги сгъвам повече отпред.

# 543
И аз без опит, но на база прочетено: при момчетата задължително отпред, при момичетата - според зависи как стоят през повечето време (ако лежат по корем - отпред, ако са по гръб - отзад, т.е. накъдето ще се стича Laughing ). При по-активни бебоци вече... каквото сабя покаже.

# 544
Абе то сигурно зависи и от пелените. Джобовете май са ни напишкани предимно по средата (отдолу), а Джитата - отпред, обаче те са някак по-плитки от джобовете. Тя иначе моята е много активна вече.

# 545
Ами аз пробвах и по двата начина и мисля, че двоен слой отпред е по-добре. Така или иначе пелените пропускат отстрани около крачетата. Вчера още една беше пропуснала, въпреки че ми се виждат вече добре стегнати...още повече като гледам какви отбелязки оставят ластиците. Ама няма връщане назад, ще им намеря цаката Simple Smile

# 546
Мен много ме притесняваха отбелязките от ластиците на ФБ и ги разглабих до последно на кръста отдавна, но тя сигурно от тогава не пишка в легнало положение, освен през нощта, когато така или иначе не ползваме ФБ

# 547
Вие като ползвате еднократни пелени усещате ли миризма на урина? Днес сме с еднократни гащички и много се усеща като се напишка. С многократни изобщо не усещам нищо. Дали не е защото еднократните са по "дишащи"?

# 548
Еднократните си смърдят просто, особено някои марки.

Мъжът ми казваше, че не е очаквал памперсите да миришат повече от многократните.

# 549
Може би тези, които ползват вълнени гащички може да кажат дали при тях се усеща миризма.

# 550
Ползвала съм и вълнени гащички, няма особена миризма.

Миризмата се получава от комбинацията между урина и химикалите в памперса.

# 551
Ами то си мирише чисто на урина щото, ама може и да е така..

# 552
Случайно да са на DM еднократните?

# 553
Не, Хепи са.  Гащички. Ползвахме и на ДМ, ама те сякаш не миришеха толкова.

# 554
Аз имах един случай с тези на DM - не еко-серията, а обикновените, в който памперсът започваше да мирише точно на чиста урина 5 минути след слагането. Така и не разбрах какво беше това чудо.

Общи условия

Активация на акаунт