Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 194
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Аз не съм забелязала нищо подобно. Нито и се е притискало коремчето, нито и е било неудобно като седи.

# 586
По принцип, ръбът на пелените би трябвало да е под пъпа, така че едва ли се притиска коремчето.
Ако на бебето му е трудно да се задържи седнало, е по-вероятно физически да му е още рано да седи.

Моето дете не съм го слагала да седи и започна да седи самостоятелно на 8 месеца, когато се научи да сяда сам. Пелените не са му попречили.

# 587
Здравейте!
И аз да се запиша с въпрос Simple Smile
Не видях дали сте коментирали гащичките на Rumparooz.
Ние за сега сме се насочили към тях и ми и е интересно да разбера вашите мнения за тях... newsm78

# 588
Аз имам едни такива: https://kanga-care.3dcartstores.com/Rumparooz-Cloth-Diaper-Cover … Prints_p_131.html

Но не ми харесват, твърди и обемни са, освен това пропускаха и почти не сме ги ползвали, така си стоят в шкафа.

# 589
Аз пък съм доволна от Rumparooz джобовете, почти никога не са ми пускали и си имат вътрешна "оградка" против течно ако. А на места се предлагат и с конопени инсърти.   Бих си купила още няколко, но наскоро вдигнаха цените по някаква причина и ми идват твърде скъпи.

# 590
Здравейте, следя вашата тема от много време и бих искала да ви попитам от къде мога да си купя Blueberry - за новородено (ако е възможно български сайт), тъй като откривам само One size. Благодаря ви предварително за отговора

# 591
# 592
Здравейте, следя вашата тема от много време и бих искала да ви попитам от къде мога да си купя Blueberry - за новородено (ако е възможно български сайт), тъй като откривам само One size. Благодаря ви предварително за отговора
Не си уточнила каква пелена точно Simple Smile
Иначе аз купих непромокаеми гащички от тук: http://www.babybots.co.uk/blueberry-nappies/20-blueberry-mini-coveralls.html На същия сайт има и джоб, и fitted за новородено:  http://www.babybots.co.uk/23-blueberry-nappies
В български сайтове не съм ги виждала.

# 593
Имаше в Екомама Blueberry аз от там си ги взех нашите.

# 594
много благодаря за бързите отговори

# 595
става въпрос за водонепромукаеми гащи

# 596
Момичета,
изчетох цялата тема и сега се връщам към тема номер 8, но все пак ми е много трудно да се ориентирам в целия подбор на пелени за многократна употреба  Blush
Бих искала да купя няколко за новородено, въпреки че чета, че не са твърде добри от гледна точка на инвестицията. Какви ще ми препоръчате и колко бройки?
На второ място стои въпросът за след 3-4ти месец. Трудничко ще ми е да си купя по 1-2 бройки от различни видове. Та ...... ориентирала съм се към тези пелени тип джоб. Към тях до колкото разбрах е необходимо да закупя и подложки. По колко и какви се слагат?
Връщам се да чета тема 8. Предварително благодаря за отговорите.  bouquet

# 597
Аз имам Лолипоп за новородено, 5 бр. Те идват със защитни гащички. Много ги харесвам, бамбукови са. попиват доста. Бавно съхнат обаче.
От подложките, аз имам 20+, не съм броила точно колко. Стигат за 2 дни някъде. Моите са микрофибър, попиват добре,, съхнат бързо, но това е изкуствена материя (ако те притеснява този въпрос).

# 598
Аз имам Лолипоп за новородено, 5 бр. Те идват със защитни гащички. Много ги харесвам, бамбукови са. попиват доста. Бавно съхнат обаче.
От подложките, аз имам 20+, не съм броила точно колко. Стигат за 2 дни някъде. Моите са микрофибър, попиват добре,, съхнат бързо, но това е изкуствена материя (ако те притеснява този въпрос).
От къде поръча подложките микрофибър?

# 599
Дойдоха с пелените Simple Smile От алвабейби.

Общи условия

Активация на акаунт