Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 197
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Дойдоха с пелените Simple Smile От алвабейби.
Ех, много ми е трудно ориентирането....... Гледам на алвабейби сайта и не знам нито тези серии какви са точно, нито нищо  ooooh!

# 601
А, нищо, и аз не ги схващам, поръчах си които картинки ми харесаха  Rolling Eyes Laughing
Иначе ето някакво описание кое какво е, макар че и от него пак не е кой знае колко ясно:

A series: Are all Minky with suedecoth inners
B series: Solid color PUL with suedecloth inners
C series: aka 4.0 or DG. double gusset.PUL suedecloth inner and snap in MF insert
D series: minky with suedecloth inner, except D14
E series: E1-E2=suedecloth, E03-E13=fleece, E14-E18=seudecloth, E19-E22=fleece, all are PUL outer except E1, E2, E14, E15, E16, E17, E18, which are minky.
F series: PUL with suedecloth inners
G series: all are fleece inner, all PUL outers except G03, G04 & G12 which are minky
H series: H01 & H02 are minky, the others are PUL, inners are all suedecloth
J series: J02 & J03 are PUL/fleece, J01 PUL/suedecloth
Y series- Y01, Y04, Y08, Y09, Y10 all PUL with suedecloth, Y05, Y06, Y07 are minky with suedecloth
M series-minkywith suedecloth
N series-PUL with suedecloth

https://www.facebook.com/notes/loving-alva-baby-diapers/series/223960127698795

# 602
Здравейте!  Simple Smile
Прочетох назад в темите, но не можах да намеря отзиви за Pop-in Close parent.
Някоя от вас има ли опит с тях?
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=14702&cat=176
Благодаря предварително.

# 603
Catty, мисля, че някой беше писал, че е доволен от тях, но трябва да се поразровиш назад.

# 604
Ние вчера решихме да инвестираме в пакета на Pop-in, където са 10 пелени вътре с по 2 чифта малки и големи подложки, 3 нощни пелени, еднократни подложки (тъй като, докато ще още много малко ще е добре да се поставят върху многократните пелени, за да се запазят от зацапването, пък и са биоразградими, така, че съм ок с тях). Едноцветни са и са бамбукови, има ги в повечето бг сайтове, но ние си ги взехме на място, разгледахме ги, пипнахме ги и се решихме. Мисля за в бъдеще да вземем още подложки, но времето ще покаже какви и колко.  Peace

# 605
Здравейте!  Simple Smile
Прочетох назад в темите, но не можах да намеря отзиви за Pop-in Close parent.
Някоя от вас има ли опит с тях?
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=14702&cat=176
Благодаря предварително.
Аз писах преди 1-2 страници ревю на всички пелени, които ползвам, тъй като накупих различни единични бройки, преди да се роди бебето.

От джобовете и all-in-one, които съм опитала, от тези съм най-доволна. Като се роди малкият имах един брой, след това купих още 2, а сега около първи юни имаше промоция с 10% отстъпка на Pop-in в "Зеленото драконче" и си купих комплект от още 10. Имам само с бамбукови подложки (малко бавно съхнат, но това е нормално за материята) и ги ползвам със stay dry liner на Little Lamb и/или еднократни листчета на Pop-in. Ставаха му още от новородено, и не пропускаха за разлика от останалите едноразмерни, които имах. Имат двоен ластик около крачето, както и на гръбчето и не пропускат, а в нашият случай, това не е никак лесна задача, тъй като малкият яде много и произвежда обилни "добиви" - дори с памперси често имахме пропускане... В момента само с Pop-in излизаме на разходка, тъй като не се притеснявам, че ще се намажем обилно.

От всичко, което съм опитала, дотук съм купила само Pop-in повторно, планирам покупка и на още едни непромокаеми гащички на Blueberry. Това са ми двата фаворита.

# 606
Благодаря ви много за информацията!

# 607
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ada_smiles с комплекта от 10  на колко време переш?

Аз за сега съм си харесала Pop-in искам да купя една и ако ми хареса и аз да си взема голям пакет.   Thinking

# 608
А от кой прах за пране сте най-доволни за изпиране на пелените.  Thinking

# 609
Прала съм с различни, но най-доволна съм от този на Angel baby.

# 610
Ние сме прали с Ейнджъл бейби и с Тео бебе, и двата изпират добре. Теото нещо много бързо свърши, не знам малка опаковка ли беше.  Thinking

# 611
  • Варна
И ние сме с Pop in. Пропускаха ми няколко пъти, но скоро сме нямали фал. Повечето са ни с бамбукови подложки, а трябваше да взема с микрофибърни, че много бавно съхнат. Скоро ще ни омалеят Pop'n'gro-то и ще останем само с Pop in. И аз ползвам хартиени подложки винаги.
От праха на Angel baby не съм очарована, повече ми харесва на Tots Bots, но не знам като свърши, какъв ще ползвам, тъй като ми дойде със счупена кутийка и съответно разпилян.

# 612
Ada_smiles с комплекта от 10  на колко време переш?

Аз за сега съм си харесала Pop-in искам да купя една и ако ми хареса и аз да си взема голям пакет.   Thinking
Наистина най-добре опитай първо с една. От четенето на темата оставам с впечатлението, че различните мами са останали доволни от различни марки, предполагам, че зависи както от лични предпочитания, така и от спецификите на бебето - форма, размер, "производителност" и т.н. Simple Smile

Не карам само с тях, ползвам ги за разходките най-вече, а из къщи слагам основно блуберито, пък и другите (на принципа "пениш се не пениш, ке те ям", че вече съм дала пари за тях Simple Smile ).
Причината е, че бамбуковите подложки съхнат бавничко - на закрито почти два дни. Иначе останалата част от пелената съхне бързо.
Аз сменям винаги като видя, че са мокри и/или наакани, дори да е само мокро и да е със stay dry liner (на разходка не съм чак толкова стриктна). Ако мина изцяло на тях, горе-долу ще ми стигат за ден и после 2 дни ще съм без тях, че съхнат, затова основно на разходките ги ползвам, че там хем лесно се сменят, хем издържат на всичко Simple Smile  
Ако искаш да караш с тези пелени основно, заложи на минки подложките (опция е на пелените с какви подложки да са), те съхнат много бързо, а и държат сухо.
Аз исках да може да му държи и мокро, че се опитваме лека полека да приложим ЕБХ, а когато искам да му е сухо, слагам stay dry liner. Освен това предпочитам естествените материи по принцип.

# 613
  • By the sea
Ние също ползваме комплекта с 10 бр. Поп-ин, бамбуковия Simple Smile Гледах, четох и реших да инвестирам направо в комплект. Сега, като се позамисля, моооже би да бях взела една-две за "запознаване", но пък от друга страна се оказаха чудесни пеленки Blush Само мъничко ме е яд, че ми позапълниха лимита като бройки и вече имаме съвсем достатъчно пелени Laughing За нощите с нощната подложка са супер, не сме имали пропуск Peace Като ми свърши ролката с хартиените подложки, спрях да им слагам, по-нататък купих едни на Имсе Вимсе да имам под ръка, но и те си стоят почти неизползвани, и като цяло мнението ми е, че са необходими преди захранването с твърди храни, когато акото е по-течно, другото избелява на слънце Simple Smile

Отскоро редувам Енджъл бейби с праха на Бамбино Мио, доволна съм от двата Peace
Майчета, някой ползвал ли е праха RockNGreen? Чуся се дали има възможност да се поръча от английски сайт примерно Rolling Eyes Някой поръчвал ли е от чужбинско?

# 614
Гледах го и аз тоя прах и се чудех как да поръчам  Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт