Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 228
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
А, моите Фъзи Бънз не са one-size, а от другите, може би има някаква разлика в материите.

# 631
Ние излизаме с памперси тази година, но миналото лято нямам спомен за такъв проблем. Ползвах конопени инсърти.

От къде ги поръчахте конопените подложки?

# 632
# 633
А дали мога да ги комбинирам тези подложки с  pop-in one size?

# 634
eco-mona, принципно би могло, аз съм ползвала на pop-in външната част като кавър, но с по-дебела подложка от Wonderoos. Имат такива конопени инсърти, ще пробвам при следващата смяна дали става и ще пиша.

# 635
Да питам тези, които ползват праха за пране на Totsbots - как се справя с петната от ако (при захранени деца)?

# 636
Аз пък да питам знаете ли някакви джобове с fleece кавър?

# 637
  • Варна
Здравейте, мами  Hug
След няколко дни четене на темата, най-накрая реших какво да си взема и си поръчах това  Mr. Green
http://www.babipur.co.uk/shop/Cloth-Nappies-Fuzzi-Bunz-Nappies/c … html#.UcNkr9gX_-Y
Ще стартираме с 12 бройки, а пък ще видим дали ще има нужда от още. Поръчах и бамбукови подложки от същия сайт. Имам сушилня и си мисля да пера всеки ден.
С каката бяхме на еднократни пелени. Като стана на година и половина ги махнахме и минахме на преходни гащички. За 3 месеца махнахме и тях. Сега с бебето съм амбицирана отначалото да сме на многократни пелени и бързо бързо да се откажем и от тях, до към 1г някъде. Дано ми се получат сметките  Mr. Green
Като за начало реших да взема прах и дезинфектант на БамбиноМио. Исках да ви питам обаче за чаеното дърво. От къде го взимате?

# 638
Аз си поръчах от zoya.bg

# 639
Не знам дали ще стигнат 12 и пране всеки ден, докато съхнат какво ще слагаш?
Или просто моят е голям пикльо  Crazy Имаме над 20 подложки и пак перем всеки ден, че се случва и да не достигат  ooooh!

# 640

Нещо такова ли имаш предвид?  newsm78

# 641

Ооо, тия много ми харесват на вид  Shocked Heart Eyes

# 642
Моето масло от чаено дърво го поръчах в аптека.

# 643

Да, ама тия сякаш ми изглеждат дебелички.

Не знам дали ще стигнат 12 и пране всеки ден, докато съхнат какво ще слагаш?

Тия Фъзита в сушилня ще съхнат за 20 минути, според мен, така че, ако на ден ползва 10, през нощта една и за сутринта остане една. Като я сложи, пуска пералнята, изпирарт се и съхнат за един-два часа и готово.

# 644
Ааа, сушилня  Mr. Green Аз нямам сушилня, разбрах къде ми е проблемът с пишльото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт