Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 707
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Еовин можеш да им пишеш, че са ти пратили грешна туко виж ти пратят още една. Имат много добър съпорт на сайта и са много отзивчиви.  Чела съм из нета че за някакви малки дефекти пращали направо нови пелени и не искали да им връщаш дефектната. Пиши им и виж какво ще стане, можеш само да намажеш Simple Smile
Аз да се похваля, че успях да си освободя пелените от митницата и утре ще си ги взема  newsm44
С помоща на loa даде ми супер съвет да си фалшифицирам документа за плащането от пейпал и ми взеха документите и всичко е супер Simple Smile Е естествено пак ми се искаше да застрелям някой митнически служител, защото тоя дето ми прие документите днеска каза, че не е имало причина да ме връщат и че стойността на пелените си била добре. Даже за малко ми се размина и някаква глоба, защото видиш ли имало срок за подаване на документите който аз съм изпуснала с 3 дена ама ми прости човека, че ми било за първи път и нали съм чакала да ми пратят фактурата(която според него не ми трябвала). На кратко да си нямаш работа с българската администрация Simple Smile Повече няма да направя тая грешка...Ама да бях разбрала по рано за тая митница Simple Smile Но все пак всичко е добре когато свършва добре  Simple Smile Като си ги взема ще се похваля как са  Heart Eyes

# 76
  • Варна
може да е полезно на някой да види.  Simple Smile

На мен ще ми е полезно. Мисля на първо време да поръчам тези. В процеса на отглеждане ще поръчвам и други.

Признавам си, от колко време ги проучвам пелените и ми е все още такъв батак в главата. А няма никакво време.

# 77
Аз вече си получих пелените, но възникна въпроса с какво да ги пера. Чудех се за този прах на angel baby и бях гледала в естествени идеи един на Тотс ботс (не знам дали се пише така ). Ако може някой да ме посъветва с какво да ги пера Simple Smile

# 78
  • Пловдив
Рошличка и двата съм ги ползвала и съм доволна. Само на angle baby нещо аромата ми прогаря носа или по точно то не е аромат ами нещо там.

# 79
Ейнджъл бейби няма аромат. В носа ти влизат прахови частити и те дразнят. Аз с такъв пера дрехите на беба. Ако са чисто нови, а не ползвани, може да гизпереш с него.

# 80
Аз ползвах бебешки прах за пране, с какъвто перях дрехите на бебето. Всичко наедно в пералнята, като дозата е 1/2, 1/3 от това, което обикновено се слага.  Peace

# 81
Значи мога да си взема angel baby, щом няма аромат още по-добре, че никак не си падам по миризливи прахове. Пък ще гледам да не дишам много като го сипвам, че да не ми дразни на носа Simple Smile А  от праха колко да слагам, на опаковката пише 1 супена лъжица, но за пелените нали е по-малко ама дали половин супена лъжица ще е достатъчна или пък да не е много  newsm78

# 82
И аз ползвам angel baby и съм доволна (според мен е доста икономичен). Както и дезинфектанта на бамбино мио. Ако миришат много пелените, това е от амоняка. Ако са изпрани и пак миришат, значи праха е бил малко и релано не са се изпрали. Попаднах на много интеренса информация по американските форуми за пелени, а именно че ако водата е твърда се слага повече прах от указаното. Аз пера с 1-1 1/2 супена лъжица пелените и 1 дезинфектант на бамбино мио(не винаги).
AIO ги пера на 60, както и джобовете, също с по 1-1 1/2 супена лъжица. Писахте по-назад с какво разполагате, сигурно ще се смеете, но аз имам 4 AIO, 2 джоба, 4 кавъра, 1 поларени гащи и 2 вълнени, доста прифолди и пелени и това за пиклива 10 месечна госпожица. Пера на 2-3 дни и никога не съм оставала без, а и през нощта е с пелени и стигат.
Ако има петна ползвам сапуна на имсе вимсе- вълшебен е.

Peace

# 83
Тъкмо влизам да се оплача от праха на Angel baby. Последната опаковка ми се струва, че никак не изпира. И се чудя промяна в качеството на праха ли е или на съдържанието на пелените Laughing Възможно ли е от както я захранвам да се изпират по-трудно?

# 84
Аз съм с Potion на Tots Bots и съм доволна.Икономичен е и изпира добре.
Сега се замислих и аз да взема дизинфектант.

Нещо джобовете на Wonderoos ми станаха на топчета , а почти не ги ползвам тях.Много чудно , ама за пореден път се разочаровах от тези.

# 85
  • Пловдив
Някой използвал ли е бамбукови подложки на Тотс Ботс. Чудя се какви допълнителни да си взема и те са на добра цена 4.5 лв. Какви е по добре да си взема бамбукови или конопени?

# 86
Тъкмо влизам да се оплача от праха на Angel baby. Последната опаковка ми се струва, че никак не изпира. И се чудя промяна в качеството на праха ли е или на съдържанието на пелените Laughing Възможно ли е от както я захранвам да се изпират по-трудно?

Аз пелени не пера с Ейнджъл бейби, но пюретата по дрехите се изпират след няколко пранета.

# 87
celika а с какво ги переш. Че аз от толкова ровене за пелените не се сетих да потърся с какво да ги пера. Приемам всякакви предложения.

# 88
може да е полезно на някой да види.  Simple Smile

На мен ще ми е полезно. Мисля на първо време да поръчам тези.
Здравей!
Аз поръчах точно такъв пакет, само че от официалния сайт, от там доставят до България, тоя продавач виждам, че пише, че поства само до UK Simple Smile

Ето и моето албумче:

http://s289.beta.photobucket.com/user/ificouldfly/library/Pelenki
Вътре са описани в коментарите коя коя е.
Общо-взето най-мъничка е новородения размер пеленка на Алвабейби, Lollipop са почти също толкова големи, може би защото са по-обемнички и ми изглеждат малко по-големи. Алвабейби обикновените и Sunshine, сгънати на най-малък размер, са доста по-големи от новородените. Другите са някъде по-средата, сгънати на най-малък размер.

# 89
celika а с какво ги переш. Че аз от толкова ровене за пелените не се сетих да потърся с какво да ги пера. Приемам всякакви предложения.

С МиоФреш

Общи условия

Активация на акаунт