Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 707
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Аз пера с Charlie's Soap, обаче тъй като той не дезинфекцира, ползвам дезинфектанта на Бамбино мио от време на време.

# 91
  • Варна
може да е полезно на някой да види.  Simple Smile

На мен ще ми е полезно. Мисля на първо време да поръчам тези.
Здравей!
Аз поръчах точно такъв пакет, само че от официалния сайт, от там доставят до България, тоя продавач виждам, че пише, че поства само до UK Simple Smile

Ето и моето албумче:

http://s289.beta.photobucket.com/user/ificouldfly/library/Pelenki
Вътре са описани в коментарите коя коя е.
Общо-взето най-мъничка е новородения размер пеленка на Алвабейби, Lollipop са почти също толкова големи, може би защото са по-обемнички и ми изглеждат малко по-големи. Алвабейби обикновените и Sunshine, сгънати на най-малък размер, са доста по-големи от новородените. Другите са някъде по-средата, сгънати на най-малък размер.

A Алвабейби харесват ли ти? И тях откъде ги поръча? На Лолипоп доставката до Бг колко е?

# 92
Няма как да ги преценя още колко държат и колко пропускат. Мога ли да ги тествам с обикновена вода?  Thinking Така и така трябва да минат през пералня преди да ги лепна на бебешкото дупе.
Алвабейби имат страшни дизайни, много са сладки. Мекички са и подложките им също. Аз като гледам, съм взела повече от по-плюшената материя, приятна е на пипане. Имам и 1-2 от гладката материя, мислех, че ще седи по-изкуствено, но не е така.
Иначе тях ги взех от http://www.alvababy.com/, както и от ибей. Бях направила две поръчки по 17 долара, за да не минавам 30 лв, те обаче са ми ги пратили в един пакет. Все пак не са ме викали в митница, от пощата си ги взех.
Лолипоп взех от тук: http://www.teamlollipop.co.uk/bamboo-nappies/lollipop-bamboo-nappy-mini-pack.html
Дойдоха за 7-8 дни. Те са МНОГО пухкави, като види човек бамбук и очаква нещо по-твърдо, но не - много пухкави и меки са. Те се ползват с кавър гащички, които влизат в тоя комплект.

# 93
  • Варна
Благодаря, Еовин!   bouquet

Още малко въпросчета. Как разбираш, кои са плюшени? Мисля да ги пробвам и тях.

И пак да попитам, колко е доставката от Тиймлолипоп до Бг?

# 94
Пепси, и аз не знам точно кои са им плюшените (те май минки го наричат тоя вид плат), четох във фейсбук едни обяснения. Ето го линка - https://www.facebook.com/notes/loving-alva-baby-diapers/series/223960127698795 , от тук виждаш серията и номера (те в сайта са подредени по серии).
Моите са: I06,A10,M20, M09, M11 и едно newborn size.
Доставката до България от Тиймлолипоп беше 10 лири. Общо поръчката и доставката ми се струва, че бяха около 80 лв.

# 95
Извинете за тъпия въпрос, но пречи ли ако пелените се перат примерно с Бочко или друг бебешки прах? Има ли някакви съставки в праха, които трябва да гледам?

# 96
Според мен не пречи, важно е праха да не е много като количество. Аз съм прала и със "стандартен бебешки" прах. Нищо им нямаше на пелените.

# 97
Аз мисля, че може с всякакакъв прах да се перат.

# 98
А някой пробвал ли е с екотопка? Аз много им се чудя и кумя.

# 99
да,аз пера с екотопки,със сапунени ядки , с праха на Бамбино мио, редувам си ги  Crazy с токите се изпира добре, доволна съм,все пак през 2,3 пранета пускам и с прах и дензифектант(пак Бамбино мио)  Peace

# 100
Добре, а топченцата в топките какво представляват? Някакъв химикал ли са?

# 101
  • бургас/софия
За пелените се препоръчва прах без ензими, тия по супермаркетите всичките имат и бебешки и не-бебешки. Аз си мислех че е за да не се увреждат пелените, но май е заради бебешкото дупе по-скоро, против алергии и зачервяване..
екотопки аз имам тези http://www.ecozone.com/products/ecoballs_150/
(само че си ги купих от амазон и излязоха към 16лв)
прала съм детски дрешки и пелени, но нови, още нямам кой да ми ги напикава за да дам мнение. И наши дрехи съм прала, доволна съм от тези топки, не е химия това вътре, уж са натурални, пише че може да се използват за детски дрешки и пелени. Нямат нужда от плакнене, защото не съдържат сапуни и не се пени, така че аз пускам само single wash, single spin и single drain на пералнята, хубаво е да си изчистил шлаките от праховете и омекотителите, гумените уплътнения на барабана, самите тръби.. не знам за напикани гащи дали ще изперат добре.. Avchelinia, твоите топки какви са? справят ли се с напикано?

# 102
Абе то на напиканото няма какво да му се пере. Пере се и само с вода. Въпроса е за нааканото Simple Smile

# 103
Пепси, радвам се да те видя и тук.
Аз поръчах от алвабейби преди около 2 седмици, как да разбера, че ми е дошла пратката? На 1ви мисля да поръчам втората партида, независимо дали ми е дошла първата, взех само 3 памперса, това са ми единствените размер newborn, а времето напредва.
Еовин, я кажи за снимките - горните - черно и екрю, са размер newborn, но на коя фирма? А долните, които си дала за сравнение, шаренките, регулиращи се, какви са? Доста по-големи са, наистина. Много ми харесаха тези на горното ниво, аз подобни взех следващия размер, на little lamb, страхотни мекички и пухенки са.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 13:25 от Анонимен

# 104
Черното е на алвабейби, пухенкото е на Lollipop. Това на лолипоп има и кавър гащички, червенички, тях не съм снимала.
Иначе отдолу са регулируеми, да, аз ги щракнах на най-малък размер.
За моите пратки ми пращат листчета от пощата, че имам пакет и ходя да си ги търся. Горе-долу за толкова идват, около 2 седмици, така че се оглеждай. Аз повече време очаквах от Китай да пътуват.

Общи условия

Активация на акаунт