Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 707
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Ами май ти беше казала 2-3 седмици, аз в такива случаи ги броя 3 седмици.
От сайта teamlollipop си харесах, само че те са само един цвят, нали така /пакетът, който е 5 бр. за 25 лири/. Доставката е 10 паунда, да, но има включени гащички, торбичка за пелените и допълнителната хартия.
Nuance, и теб се радвам да те видя тук.

# 106
Нощна птица, този комплект на лолипоп мисля, че го има в кремаво, бебешко синьо и бебешко розово, както и гащичките може да избереш какъв цвят да са, те са три неща за избиране - размера и цветовете на двете неща Simple Smile
Аз си мислех, че ще им отнеме поне месец, 2-3 седмици направо бързо ми се виждат. Поръчах от ибей нещата на 9-10 януари, а от алвабейби на 11, всичките са от Китай, от алвабейби дойдоха на 24 януари, заедно с още 3 от другите продавачи, днес имам още 4 пакета Crazy. Имам и още няколко, та някои ще дойдат и за 4 седмици, явно.

# 107
  • Edinburgh-UK
Еовин алва бейби за ношородено как ти изглеждат,до колко килограма са ?аз още им се чудя но май няма да вземам от тях че вече събрах 10 all in one 4 fitted пелени мисля да взема и 6 префолди на bummis и още няколко all in one.
http://www.ebay.co.uk/itm/New-5-x-Little-Lamb-Soft-Reusable-Flee … 3D270302840371%26 - мнения  моля?

# 108
Ами не знам до колко килограма, съжалявам Blush
Аз малко бебе съм виждала само на филм, моето ще ми е първото, дето ще го пипна толкова мъничко  Blush

Сега проведохме експеримент, "напишкахме" ги с вода, издържаха. Намерих формула в интернет колко пишка едно бебе, значи - 2мл/кг/час. Примерно за 5 кила бебе- 10 мл на час. Ние бая повече наляхме, но издържат. То сигурно ще мърда и от там може да дойде протичане някакво, де. Thinking

# 109
Да споделя, че след много чудене и след като памперсите, с които спеше Елена започнаха да протичат почти всяка нощ, минахме на пелени Wonderoos с тяхната бамбукова подложка плюс още една по-малка бамбукова. Много съм доволна. Не бих сложила тази комбинация на малко бебе, защото е много обемна, но в момента ми се струва ОК.

# 110
Аз да ви питам по колко време ви издържат пелените без да протекат. Днес за първи ден сме с многократните пелени и две ми протекоха на 2рия час, едната я бях сложила по-хлабаво, че ми се струваше че му стиска, а другата е от първите които си поръчах и преди ми е протичала. Чудя се дали аз не правя нещо правилно или дребния просто е пикльо и трябва да слагам допълнителна подложка ?

# 111
ro6li4ka, Ами мисля, че идеята на многократните пелени е да се сменят по-често. Аз ползвам основно по-малки парчета тензух и ги сменям през 1-1.5 часа през деня. Вечер след като е яла каша, не пишка много и тогава е с обикновена ФъзиБънз с микрофибърна полдложка, която издържа повече от 2 часа.
Арлина, кои памперси ти пропускат? На мен 3 нощи подред ми пропускат Виона. И аз се замислям да минем на ФБ с бамбуковата полдложка. Преди ни издържаха ФБ с 2 микрофибърни подложки, но сега разширих ластика на кръстчето и не знам дали няма да протекат.
Между другото, по назад коментирахме, че се отбелязват, дали не стягат.... Ами аз ги отпуснах на последната дупка и сега не се отбелязват и не пропускат през деня, но и аз както казах я сменям често.

# 112
  • Edinburgh-UK
ro6li4ka аз обикновенно сменях пелени на 3-4 часа и накакъв проблем.Провери може да не ги слагаш нещо правилно и с какви подловки са,ако са с микрофибърни може в тях да е проблема по-добре ги смени с бамбукови или конопени най-добре

# 113
Само микрофибър са ми подложките. И сега разглеждам и се чудя кое е по-добре 3 слоя само бамбук или 4 слоя от които 2 слоя бамбук и 2 слоя микрофибър. Конопени не намерих нещо, ако някой знае къде мога да намеря и конопени, че на 2 часа да го преобувам и все да се чудя дали ще пропуснат или не, никак не ми допада.
Другото е дали ги слагам правилно ама ми се струва че са му добре. Ако има някакви тънкости моля някой да ми каже Simple Smile

# 114
Пампрес премиум кеър... Съвсем истински памперси Laughing

А пелените през деня и 4 часа са ми откарвали, но гледам по често да сменям (на 2-3 часа), заради комфорта на бебето.

# 115
При нас от толко проби за цяла нощ при многото кърмене и пишкане изкарват само : Имсе Вимсе или другият вариант Tots bots Bamboozle S-t-r-e-t-c-h и отгоре гащички.

Сега гащичките  на Tots bots ни станаха малки и се чудя дали да не пробвам тези на Imse Vimse.

# 116
  • Edinburgh-UK
ro6li4kaаз съм за бамбуковите.в e-bay продават конопени ама май не доставят до бг ама провери все пак да не те излъжа
petq Bдай сайт да видим тези на имсе вимсе дето издърват през нощта.аз с малкият какво ли не пробвах само http://www.minkinappies.co.uk/index.php?cPath=33 бях доволна но са си доста обемисти но мен това не ме бърка за през нощта

# 117

petq Bдай сайт да видим тези на имсе вимсе дето издърват през нощта.аз с малкият какво ли не пробвах само http://www.minkinappies.co.uk/index.php?cPath=33 бях доволна но са си доста обемисти но мен това не ме бърка за през нощта

http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/peleni-za-mnogokratna- … er-s-zoo-209.html

Аз мисля ,че те издържат , защото са памучни с няколко пласта и покрай крачетата има много хубав маншон.

А Wonderoos с голямата подложка и прикрепена към нея малката мкрофибърна също е добър вариант , но при нас се случва да изпусне покрай крачетата , а и джобовете станаха на топчета.

# 118
Привет!
Искам да попитам майките ползващи lollipop бамбуковите вътрешни. Интересува ме как са размерите. Понеже моята девойка е 8300 обаче е с тънко кръстче и не много пухкави краци, номер 2 дали ще е ок или ще е много голям? Питам защото тя е дребчо и си влиза в дрехите за 6м все още, макар да е на почти 10м, а и S кавъри все още и стават. Просто да ме ориентирате моля Simple Smile
Мерси

# 119
Да разбирам ли, че пелени и гащички за многократна употреба... не могат да се намерят по магазините?
Единствения вариант е онлайн.. така ли?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт