Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с миризмата на пелени?
Какви са процедурите за получаване на пратка от чужбина?
Колко пелени са необходими за едно бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с миризмата на пелени?
За отстраняване на миризмата на пелени може да се използва допълнително пране и изплакване, което често решава проблема. Освен това използването на специализирани препарати за отмирисване, като например Potion от Tot's Bots, може да помогне. Важно е да следвате инструкциите за поддръжка на пелените, за да предотвратите миризмата.
-
Какви са процедурите за получаване на пратка от чужбина?
При получаване на пратка от чужбина, особено ако е извън ЕС, може да се изисква плащане на мита и ДДС. Процедурите включват посещение в митницата, представяне на документи за стойността на пратката, плащане на такси и освобождаване на пратката. Важно е да сте запознати със специфичните изисквания за получаване на пратки от чужбина във вашия регион.
-
Колко пелени са необходими за едно бебе?
Броят на необходимите пелени за едно бебе може да варира в зависимост от предпочитанията и ритъма на смяна. Някои майки се справят с около 20-26 пелени, като честотата на пране и сушене може да повлияе на необходимия брой. Важно е да се отбележи, че използването на многократни пелени може да намали общото количество, тъй като те могат да се използват повторно след пране.
-
Как мога да избегна митническите проблеми и освобождаването на моите пратки от чужбина?
-
Какви са изискванията за освобождаване от митническа обработка на пратки?
Въпреки че една супена лъжица прах не би трябвало да остава нещо.
аз съм дала около 350 лв. за 12 пелени..реално памперсите вървяха по 70 лв..значи за 5 месеца съм си избила парите..аз ги ползвам от 2
мисля си като приключа да ги ползвам да ги сложа във вакумиран плик и мисля, че ще се запазят.. ако въобще може да им стане нещо с времето де