Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 221
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
И моето не го прави по време на ядене. Най-често е вечер преди големия вечер сън.

В зеленото драконче има намаление на Чарли Банана, ще си взема една да ги пробвам  Laughing
И една поп-ин ще взема скоро, а като ми преведат студентските пари - ще взема и Румпаруз, може и Блубери.
За сметка на това смятам да си продам тотс ботс и уондъруус, нещо не мога да ги нацеля как да ги сложа хубаво и много често ми протичат , въпреки че на уондъруус много ми харесват подложките Confused Надявам се в ибей някой да ги вземе, ако не- ще му ги слагам само вкъщи Simple Smile
Отбелязвам, че новородените пелени на Алва бейби умаляха, той е на почти 3 месеца, ок. 5500 кг и 62 см. Малкият размер на Лолипоп са му добре и ми се струва, че може да ги носи още поне 2 месеца.

# 706
Да се отчета, че получих една от пратките от алвабейби. Все още чакам две, които са поръчани в началото на юни, писах на customer service и ми казаха да изчакам тази седмица, ако не - щели да разрешат проблема. Иначе тези, които пристигнаха, са много готини Simple Smile

# 707
Е, много тъпо  Confused Аз си получих навреме една от 6ти и една от 18ти юни.

# 708
Не знам поради каква причина се бавят  Confused Първите две поръчки са от 3ти и 27ми юни (чакам ги още), а сега получих от 28ми юни. Дали има някакво значение, че тази от 28ми юни е със застраховка  Thinking

# 709
Като перете на 40 градуса, винаги ли ползвате дезинфектант? Аз сега ги пера само с една лъжича МиоФреш, но се чудя дали да не започна с обикновен прах за пране. Почти не переме наакани пелени.

# 710
Дезинфектант различно ли е от прах за пране  Blush Ако е, никога не съм слагала. Ама и не знам на колко ги перем, не я разбирам тая пералня.  Rolling Eyes

# 711
Ами различно е, да Simple Smile Ти просто переш на някаква специална програма ли?

# 712
Ами не знам, на мен всички перални са ми като космически кораб. А тази е на 30 години и няма никакви копчета, само кръгче с номерца. Казах на мъжа ми как трябва да се перат и той от някъде разбра каква е програмата. Пералнята я наследихме с апартамента.  Blush Много съм зле, въобще ме няма като домакиня.Надявам се да е правилна програма на 30-40 гр. Още не са се разлепили.

# 713
  • София
Винаги ползвам дезинфектант+прах за пране.

# 714
Аз не ползвам прах за пране, щото то няма какво да им се изпира. Напишаните и само с вода се изпират.

# 715
Аз дори си мисля да започна да пера на 30 градуса.

# 716
  • София
Повечето пелени ги пера на 30 градуса, без Кушис. Но и през ум не ми минава даже да пера без прах. Нищо, че са само напишкани.  Rolling Eyes

# 717
Ами аз може бе защото МиоФреш си всъщност прах.

# 718
Много изгодно намаление на Blueberry One Size Deluxe.

Понеже идва време за нова тема, бих искала да ви помоля да погледнете сайтовете на първа страница, и ако знаете някой, който липсва, моля, пишете тук, за да го добавя в новата тема.   bouquet (Неактуалните линкове ще ги махна.)

# 719
Алексче, жива да си, взех 3  Joy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт