90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 979
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Добро утро!

Щък, благодаря за кафето.

Днес белтъчен - направих си сърчица с гъби, лук и домати в йената. Сега слагам кутийката за обяд и поемам. Вечерята може да е същата, но може и да е сирене. Ще решавам по-късно. Снощи забравих да си накисна сини сливи, затова закуската ще е 2 банана.

# 526
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Добро ви утро дами. Денят е прекрасен.
След вчерашния лещен ден, както и очаквах съм - 300 грама. Това е, от лещата си свалям.
За днес въглехидрати.
з-2 мандарини
о- чиба не знам си какво /нещо като хляб/  с маслини.
в- бисквитена торта
Усмихнат ден на всички

# 527
  • Sofia
Дабра утро! - 1,2 кг след вчерашния плодов. Изчистих почти плюсовете от предишните дни, но като цяло за четворката съм + 200 гр. И това при положение, че не съм прегрешавала. Много ме е яд така.  #Cussing out
На всичко отгоре и двете деца са болни, кашлят като магарета, цяла нощ мерихме температури.... изобщо купон...  ooooh!

# 528
Сави, скорошно оздравяване на дечица!Много е неприятно като е болен някой,а като са двама още повече  ooooh!  Tired
Днес, плануван ден извън дома.Ще си взема хапването в кутия.Хубав ден на всички  Hug

# 529
  • София
Ей, фиданки - добро утро!  Hug

Днес ще съм на варива, обаче ми е малко лудница деня и не зная какво ще мога да направя.
Иначе мноооого съм се наточила на това - http://www.supichka.com/2012/06/blog-post_19.html Аз много си падам напоследък по такива манджи, пък и имам едни люти чушлета... ох... Simple Smile Спирам да мисля за ядене толкова рано сутрин Simple Smile

Много целувки от мен и много минуси ви пожелавам
Hug

# 530
Hug Добро утро

Кафе?!
Минавам да се отчета,след плодовия още малко надолу!Днес като си хапна месце пак нагоре и те така.Кантара се клати,надолу,нагоре.
Абе за първия месец ми се струва,че ще затвърдя 3кг свалени.Което за 1 месец е МНОГо добре.
Хубав ден от мен и не забравяйте водата.
п.п. Къде де нашата приятелка с многото информация,скоро не съм чела нищо интересно

Щък, и моят кантар е ту надолу-ту нагоре. След вчерашния бобов, в който ядох достааа и особено ориза със салата домати на вечеря кантарът ми показа +1 кг. Днес, след въглехидратния се надявам да е малко по-благосклонен.
З - портокал + кафе
О - планирам филии с лютеница, че съм в офиса и трудна работа, ако не съм си забъркала нещо от вкъщи
В - ще пробвам кексчето на Windy. Мисля, че и на децата ще се хареса

Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 531
Здравейте,

Вчера си провалих любимия ден - варивата. Първо, че хапнах сладко след обяд, второ че вечерта хапнах суши, в което имаше и малко филаделфия и сьомга. Здраве да е, кантарът не отчита нито плюс, нито минус днес.

Днес съм на въглехидрати, имам толкова различни вкусотии в хладилника - чийзкейкове, кроасани, бисквити, меденки, торта - че направо не знам на кое ще се спра. Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 532
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2
Така след плодов -100гр. Mr. Green,това си е плодовете не са моята храна Naughty
Ами след груба сметка на едно завъртане пада 1кг.-за три четворки общо 3.300кг.което според мен е добре Blush,но така е не става лесно ,борбата ще е безмилостна  #2gunfire
Днес -белтъци
З.Кафе + киви
О.пиле с огромна салата
В.Руло "Стефани"(за мен без яйцата)

# 533
Щък,мерси за кафенцето  HugИ при мен кантара е така.
Днес съм -100гр.,гооолям минус ,утре ще е +200  Mr. GreenЧакам МЦ ,подула съм се и съм озверяла от глад.
savina_33,да оздравяват бързо дечицата .
Усмихнат и топъл ден  Hug

# 534
Добро утро, момичета! Сави, бързо да оздравяват малките магаренца!

Аз днес (ден 7-ми от началото) за пръв път отчитам плюс и то +300 гр. след вчерашните картофи. Това е то, аз си знам, че в аферата ми с тях винаги има по някой наранен и това обикновено съм аз, ама а' де - едва ли ще спра да ги ям, като толкова ги обичам.  ooooh! Ама знам ли, след още 1-2 такива плюса, може и да ги откажа (поне временно).

Днес въглехидрати, ама лошото е, че се събудих много гладна още от сутринта. Отдавна не ми се беше случвало чак да ми стърже стомахът - обикновено сутрин закусвам, "защото трябва". Та сега пия джинджифилов чай (освен че е вкусен и топял мазнини, бил и мощен антиоксидант), после ще папам банан и отлитам.

Менюто за днес ще е:
Закуска: банан
Обяд: 2 пакетчета "Белвита" (8 бисквити) задължително с още нещо сладко, ама ще видя какво (някакво шоколадово десертче или малко шоколадче вероятно)
Вечеря: филии (вероятно 3) с лютеница и зелена салата

Идеята за сладко на вечеря ми противоречи на всичко, което знам за здравословното (и диетично) хранене, затова го ям и ще продължавам да го ям на обяд. За новите момичета - това противоречи на правилата на режима, официално съм в нарушение, правя си го на собствена отговорност.

# 535
Здравейте,
момичета Simple Smile Нова съм в тази диета и днес ми е първият въглехидратен ден. Разгледах рецептите в съседната тема и едно не разбрах: може ли днес като си замесвам тесто да използвам яйца и мляко или не може?

# 536
 Здравейте, приематели нови попълнения?
От няколко дни ви чета и реших  че това ще е и моята диета. Имам да свалям близо 10 кг .днес  започвам, искам да попитам мога ли вечерята да я заменям с булъон или сок във всеки един от дните?

# 537
Добро утро при това слънчево от мен.Тази сутрин кантара пак ме накара да се зарадвам,след вчерашния гладен бобов ден който карах на ориз със зеленчуци и 5-6 тънки кръгчета прясна краставица съм -400грама,и това при все ,че снощи ядох 1 банан и пих чай с мед,щот умирах от глад.Отдавна не бях виждала три седмици на кантара  newsm44 .Днес въглехидрати:
з.банани
о.чапати със масло гхи и шарена сол
в.кекс,брауни и дано не прекаля или не реша още от обяд да се натъпча със сладко.
 Христинчетоо ти от кога си на режима?Питам защото останах с впечатлението,че си започнала на 2-ри,а ми се мярна в твоя пост ,че си отслабнала със 7 кг.  Shocked .Може би аз не съм разбрала правилно  Blush.Лек и усмихнат ден!!

# 538
  • София
Здравейте,
момичета Simple Smile Нова съм в тази диета и днес ми е първият въглехидратен ден. Разгледах рецептите в съседната тема и едно не разбрах: може ли днес като си замесвам тесто да използвам яйца и мляко или не може?

Може  Peace

# 539
  • София
Здравейте, приематели нови попълнения?
От няколко дни ви чета и реших  че това ще е и моята диета. Имам да свалям близо 10 кг .днес  започвам, искам да попитам мога ли вечерята да я заменям с булъон или сок във всеки един от дните?

Вечерята трябва да е нещо за ядене - режимно,спрямо деня, в който си. Бульон се пие на обед.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт