90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 887
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Отчитам пъpви pежимен ден. В началото е лесно, но опита ми показва, че с времето първоначалния ентусиазъм поугасва и почват прегрешиния. Голямото изпитание ще е плодовия ден
За днес менюто е:
З: кафе+гpейпфpут;
О: каpтофки със зелен боб;
В: задеpих си една поpция от обедното;
Сутpинта обаче не издъpжах само с гpейпфpута и хапнах към 10.30 още една половинка. В книгата пише, че сутpин може да се хапва плод пpез два часа, важното е да се хапва само плоддо 12.00ч. и през два часа. Първата закуска беше към 7.30 и затова приех, че е режимно. Вие издържате ли с един прием на плод сутрин?
Багодарности за рецептата за шоколадовото кексче. Утре ще я пробвам задължително. Хареса ми, че не изисква много време за приготвяне и най-вече че е една порция и няма да има остатъци, които да ме изкушават в следващите дни.

# 556
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, днес 3-ти ден - въглехидратен
З: Банан и кафе
О: Тутманик
В: Може би парче торта =)

Нямам кантар вкъщи и ще пропускам меренето, но ако има ефект ще си проличи по дрехите и настроението ми със сигурност  Simple Smile

# 557
Здравейте, днес 3-ти ден - въглехидратен
З: Банан и кафе
О: Тутманик
В: Може би парче торта =)

Нямам кантар вкъщи и ще пропускам меренето, но ако има ефект ще си проличи по дрехите и настроението ми със сигурност  Simple Smile
няма ли сирене в него? newsm78
Аз отчитам
з- 1 ябълка
0- салата от зелле сирене и печени гъби с кашкавал.
Днес имах - 1,900 кг #Crazy ама има още от +са де.

# 558
  • София-Младост
Сутpинта обаче не издъpжах само с гpейпфpута и хапнах към 10.30 още една половинка. В книгата пише, че сутpин може да се хапва плод пpез два часа, важното е да се хапва само плоддо 12.00ч. и през два часа. Първата закуска беше към 7.30 и затова приех, че е режимно. Вие издържате ли с един прием на плод сутрин?
Издържам, но само ако изям два банана, с цитрусов плод не мисля, че ще ми се получи. Помня преди 1,5г. когато бях на режима лятото даже обядвах към 13-14..Обаче сега в 11 и нещо вече почвам да заглеждам часовника. И така до вечеря хапвам междинно отново някакъв плод, след съответната часова пауза разбира се.

# 559
може при мен умората да е надделяла вече и затова да съм така . важен е резултата обаче
сега излизам две седмици отпуск и ще се отдам на почивка и разходки край морето Simple Smile

# 560
Днес е любимият ми ден  Hug Въглехидратен :

на закуска : 8-10 бр. дребни сушени кайсии + кафе

на обяд : чеснова багета с подправки и лютеница , 1 Барни Embarassed

за вечеря : кекс с стафиди

Хубав и режимен ден!

# 561
издържате ли с един прием на плод сутрин?

Издържам, но се старая да ям по един плод през два часа. Първият в 8, вторият в 10. Ускорява ми се метаболизма по този начин и резултатите са по- високи от като ям един плод.

Денят го реших- на обяд паста със сушени домати и и каперси, на вечеря ще направя баница с тиква Peace

# 562
Здравейте!
Днес минус 1,100 след плодов. В последно време имам голям апетит и не знам на какво се дължи, но засега карам без прегрешения.

# 563
  • Sofia, Младост 3
По принцип да,има сирене, но на големи парчета, които си отстраних. Дали става нережимно така ? Но иначе приятелят ми нямаше да може да си хапне, а пък на мен не ми е проблем да го поразровя , докато хапвам .

# 564
  • София
По принцип да,има сирене, но на големи парчета, които си отстраних. Дали става нережимно така ? Но иначе приятелят ми нямаше да може да си хапне, а пък на мен не ми е проблем да го поразровя , докато хапвам .

Нережимен е тутманикът, с което и обядът ти. Яде се и се готви разделно.

# 565
  • Sofia, Младост 3
Ех, още в първите дни оплесках нещата  ooooh! Значи не бях разбрала добре за въглехидратния ден, много ме е яд . Пак добре, че писах тук и вече знам , другия път ще си спазя изискването  Sad

# 566
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Ех, още в първите дни оплесках нещата  ooooh! Значи не бях разбрала добре за въглехидратния ден, много ме е яд . Пак добре, че писах тук и вече знам , другия път ще си спазя изискването  Sad
Спокойно, едва ли някой е правил правилно начина на хранене от раз. Ако имаш притеснение давай менюто си предния ден. Така все ще се намери някой да те поправи о време и да имаш време за корекции, а не да разбираш за грешчици при свършен факт. За първи път правих този начин на хранене през 2006 г , тогава информацията беше доста по-малка, но сега вече е доста популярна и можеш да разчиташ на помощ. Не си притеснявай да питаш. Успех

# 567
  • София
Добре дошли на новите момичета. Дори и с прегрешения не се отказвайте, само разгледайте резултатите от диетата на по - опитните тук.
Ден 11 при мен - въглехидрати, за сега съм хапнала:
З. един банан с чай и  2 чаши вода;
О. зеленчукова супа (режимна) с две филийки хляб и много лют пипер;
Вечерята не съм я измислила, но мога да пробвам кексчетата в микровълнова, благодаря за лесната и режимна рецепта  bouquet

# 568
  • гр.София
Нана, накара ме да се замисля, че ако правя питка за обяд и в нея има мляко проблем ли е, че мислех да правя и да я хапна на др. въглехидратен  Rolling Eyes
Трябва да е постна питка?

# 569
Във въглехидратен ден обядът трябва да е постен, вечерята - не задължително.

Общи условия

Активация на акаунт