На пазар във Варна - 26

• 45 830
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Мами, моля ви, помагайте!
Спешно ми трябва бяла униформена риза за момиче на 11-12 год. Обърнах града... е, такова чудо няма. В училището ги изискват, а пък самите те не продават. Нашата окъся вече, пък и е доста омърляна. Да не говорим колко неудобно е да имаш само една - всяка вечер пера!!
Ако някой е виждал някъде....

Ученически униформи има и на братя Бъгстон (тази мисля е улицата) - то Читалище Маяковски малко нагоре, вляво се пада.

Благодаря! Наистина имаше голям избор и размери, на много прилични цени. БЛАГОДАРЯ!

# 151
  • ride my bike...
Модели на кораби има и в книжарницата във ФК, но в ТойТаун разнообразието е по-голямо.
Магазин за модели има и в Чайка, в един блок близо до Британика.

# 152
  • Варна
Жалко! Само там бях видяла детски екип/ анцуг за 7-8 г. , приличен, на прилична цена - до 50 лв. Тогава пък не ни трябваше. Моля, ако някой види да сподели! Трябва ни за спорт, да не е от масовите китайски/турски.

Това дали ще му хареса на младежа?
Виждам, че 128 отговаря на 8г. Но е 100% полиестер, както и че тази цена важи само при поръчка онлайн.

И още един - този път от памук, като в таблицата пише, че размер XS отговаря на 8г. Отново цената важи само при он лайн покупка

Сетих се, че в самия аутлет на Адидас можеш да провериш. Единият е малко срещу Пикадили Парк, а другия е близо до Чаталджа, това май е бул.Осми Приморски полк.
Има нов аутлет, май беше на Пума, който е по ул.Пирин, близо до магазин Вега тойс, Айсберг и един огромен втора употреба.

# 153
  • Варна
Жалко! Само там бях видяла детски екип/ анцуг за 7-8 г. , приличен, на прилична цена - до 50 лв. Тогава пък не ни трябваше. Моля, ако някой види да сподели! Трябва ни за спорт, да не е от масовите китайски/турски.

Това дали ще му хареса на младежа?
Виждам, че 128 отговаря на 8г. Но е 100% полиестер, както и че тази цена важи само при поръчка онлайн.

И още един - този път от памук, като в таблицата пише, че размер XS отговаря на 8г. Отново цената важи само при он лайн покупка

Сетих се, че в самия аутлет на Адидас можеш да провериш. Единият е малко срещу Пикадили Парк, а другия е близо до Чаталджа, това май е бул.Осми Приморски полк.
Има нов аутлет, май беше на Пума, който е по ул.Пирин, близо до магазин Вега тойс, Айсберг и един огромен втора употреба.
Голямо Благодаря! 128 вероятно ще е късо, че вече е 134-5 см. Но ще взема да отидем до Спортдепо, а после ще поръчам оналйн. И двете предложения са добри. Относно аутлетите - на Найк скоро го посетих, наблизо има нов на Адидас, намира се в една малка сграда пред Габровски, входът е откъм Цар Освободител. Даже мъжът ми си взе хубав анцуг, но детски нямаше. С/у Пикадили парк ходих лятото и наесен, повече не ми се разхожда, освен ако някой не сподели нещо конкретно. Хич не бях очарована от модели, и ЦЕНИ!!! А на Осми Приморски скоро някой да е ходил а Аутлета?

# 154
  • Варна
Да, аз ходих тази събота и останах изумена от необяснимо високите цени.
Не мога да разбера какъв е смисъла на аутлетите Adidas след като всичко, което се предлага е от стари колекции и е супер скъпо. Загледахме се в едни маратонки за моя мъж - 170 лв.  Shocked.
Имаше някакви раници, изглежда бяха изгодни, защото имаше хора около тях.

# 155
  • Варна
Знам, че въпросът ми не е за тук, но все пак искам да попитам - има ли майки на момчета, чиито деца тренират голф?

# 156
Спортен екип за момче 134 размер взех от Карнивал Кидс (в моловете имат магазини) на цена 50 лева - в момента имат намаления - екипа е на фирма Ванекс (ако нещо ти говори). Имат и сайт можеш да разгледаш http://carnivalkids.com/MOMCHE_140_176_Komplekt/0/1/77/7.html

# 157
  • ...на безопасно
Къде има богат избор на детски чорапогащници?

# 158
Момичета помагайте, трябва ми рамка за снимка с размери 20/30 см Praynig

# 159
  • ride my bike...
такъв размер рамки съм купувала от тук
http://landofroses.net/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B … 10/item/14210/30/
Но в момента точно тази няма наличност. Може да се обадиш да провериш. Неудобното е, че трябва да купиш примерно 3 рамки, но цените си заслужават. Особено, ако ги сравниш с цените в някое фото.
Друг вариант е да купиш от магазините за левче някоя картина и да си я ползваш за рамка

# 160
Момичета помагайте, трябва ми рамка за снимка с размери 20/30 см Praynig

В китайските магазини за левче има и са на много добри цени ... и във всяко фото студио трябва да продават ..., както и в Джъмбо, Баумакс, Бриколаж ...

# 161
  • ВАРНА
Някъде да сте виждали намалени или ненамалени зимни екипи - панталони и яке или само панталон за девойка 6г и как вървят цените?на ски не ходим и ми трябва само за малкото снежни кални дни,в които се налага да се водим на градина,гледах в ГрандМола  някакви ски екипи но цените варираха около 70лв  newsm78

# 162
Не мога да ти помогна за магазин за ски екипи във Варна, но тази долничка е доста намалнена в спортдиректа
http://www.sportsdirect.com/campri-ski-pant-girls-403197
Благодаря за съветите за рамки ще проверя в Джъмбо, ходих в магазинчетата за 1 лв но такъв размер не намерих.
Ето и яке за долницата Peace
http://www.sportsdirect.com/campri-ski-jacket-girls-403196

# 163
Аз имам терен, трябва ми само DJ с техниката си.

https://www.facebook.com/djpaconi.plameniliev
да не е като реклама, добре се справя и децата бяха доволни.
Да питам - къде мога да купя захарен фондан за торта и бадемово брашно.
Добър анцуг купих от Диамонд на пазара Чаталджа, 30 лв., памук.
Магазина е на Осми Приморски до аптека Марешки, води се май outlet

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 03:01 от big fi6

# 164
Някъде да сте виждали намалени или ненамалени зимни екипи - панталони и яке или само панталон за девойка 6г и как вървят цените?на ски не ходим и ми трябва само за малкото снежни кални дни,в които се налага да се водим на градина,гледах в ГрандМола  някакви ски екипи но цените варираха около 70лв  newsm78
В Спорт депото има намалени от стари колекции на 50 %- цената им е около 220-300 лева. Яке и пантаон.
Но ако не ти трябва  за ски , няма смисъл да купуваш от там. Евтините не са така добре изоллирани,обаче. Бо можеш да му вземеш термо бельо за мноого студените дни.

Общи условия

Активация на акаунт