На пазар във Варна - 26

• 45 839
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • Нейде из лудите гори...
Цената на ски екипите (долнище и горнище) започва от 70 лева  Peace Ако не хванеш някое намаление от Англия , не съм сигурна, че ще намериш на далавера този сезон. Дори предложенията на намалените от Спорт Директ ще излязат около 70 лева.
Ние караме ски и екипите ни са от second hand магазини  Wink Имам 2 якета за каране и съм повече от доволна  Peace Не са излязли повече от 25 лева - двете заедно.
Панталона също си го взех много евтино и вече 3та година го ползвам - не пропуска и капчица  Peace Та ски екипа ми не е повече от 50 лева  Peace
Последно мъж ми си купи страхотен ски гащеризон Culumbia за 25 лева пак от кило, продажната му цена е над 200 паунда  Wink Та , ако имаш време провери в магазините за втора употреба - аз съм много доволна от попаденията там  Peace

# 166
По повод на зимни екипи преди няколко теми се публикуваше някакъв адрес на магазин в района на зимно кино Тракия и Градска болница. В него продават спортни якета и панталони ставащи за ски. Преди няколко години бях купувала за големия син панталон идеален и за сняг и за калищата в града. Цената беше 30 лева, обаче има едно голямо Но, не мога да се сетя нито точния адрес, нито името на магазина. А ми трябва за подновяване на гардероба. Някой някаква идея........?

# 167
  • Варна
Някъде да сте виждали намалени или ненамалени зимни екипи - панталони и яке или само панталон за девойка 6г и как вървят цените?на ски не ходим и ми трябва само за малкото снежни кални дни,в които се налага да се водим на градина,гледах в ГрандМола  някакви ски екипи но цените варираха около 70лв  newsm78

Миналата година бяхме взели от Интерспорта в Гранд мол. Страхотна материя - цял екип. Не беше никак скъп. Една позната беше казала, че купува някаква българска марка ски екипи. Много е доволна, но име не помня. Също така в уличките срещу Ботевата градинка има магазинче на българска фирма. Яке с гащеризон , вътре са с полар много евтини. Долници, но не толкова добре изолирани има и  в Мадара.

# 168
"Уличките срещу Ботевата градинка" - нещо по точно. Мисля, че точно това е магазина, който и аз търся.

# 169
  • Варна
Мерси за отговорите за анцузите. Тези на Ванекс сме ги купували многократно и ги харесваме, но не са много подходящи за спорт.
Относно ски долница, предвид това, че няма да се карат ски и аз бих препоръчала втора употреба. Купувала съм съвсем нови и запазени. Скоро видях много голям избор ( но не погледнах за детски) в един магазин на кило до стоматолгията посока Катедралата.

# 170
Как да стигна до Джъмбо от 3 РПУ (комина)?

# 171
Мисля че с 14ти номер,но все пак звънни в Градски транспорт Варна и питай  Peace

# 172
за да не обикалям навсякъде да ви попитам, къде има тази марка сенки за очи-MODA http://www.astra.bg/moda_shine2.htm.Някъде около колхозния пазар?

# 173

Вариант е да се качиш на тролейбус №82 и да слезеш на 4тата спирка, след това покрай Кауфланд продължаваш надолу пеша или с автобус №41 по същия начин.

# 174
  • ride my bike...
С две ръце гласувам за ски облекла от втората употреба. Особено в магазините на Бултекс има чудесни. Дрехите са от скандинавките страни и са супер за сняг и дъжд.

# 175
  • ВАРНА
С две ръце гласувам за ски облекла от втората употреба. Особено в магазините на Бултекс има чудесни. Дрехите са от скандинавките страни и са супер за сняг и дъжд.

А къде има такива магазини да ме насочите? Предпочитам сега да купя за следващата зима,че съм бременна и догодина я остане време да обикалям,я не  Rolling Eyes

# 176
  • Нейде из лудите гори...
Bultex има до Пикадили център, до Авангард по улица Мадара.
Има и до рибната борса, както и във Валдиславово под Лидл - там е доста голямо  Peace
В Хумана (до 35 блок, зад Винс) има също. Като цяло в което и кило да влезеш има потенциална възможност да се натъкнеш на нещо качествено и евтино.  Mr. Green

# 177
# 178
  • Варна
Модели на кораби има и в книжарницата във ФК, но в ТойТаун разнообразието е по-голямо.
Магазин за модели има и в Чайка, в един блок близо до Британика.

В Тойтаун сме видяли какво предлагат. Четох за този магазин в Чайка в по стара тема, но не бях сигурна дали още съществува. Ще се разходим тези дни да го открием,
Благодаря!   bouquet

# 179
  • Варна
"Уличките срещу Ботевата градинка" - нещо по точно. Мисля, че точно това е магазина, който и аз търся.

Не знам дали това е магазина, но все пак http://www.oblekla.com/ и се намира,където описвате.

Общи условия

Активация на акаунт