На пазар във Варна - 26

• 45 860
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
missNoir, кой е сайта? Може и на ЛС. Благодаря!  Hug
Moже и не на лични.  Peace

Чорапогащници за момчета съм купувала от Лидл, Кауфланд и Карфур. Освен това има в Спорт депо термобельо, точно за под ски-гащеризон.

Дрехи основно пазарувам от големи чужди он-лайн магазини /пак по намаленията/. Ако ми се наложи да купувам по спешност, ползвам този http://www.dunstarltd.com/

# 241
  • Варна
Моля, посъветвайте ме от къде да си купя качествен мед.
Никой ли не си купува вкусен мед?

Ние купуваме от един колега на мъжа ми, който е пчелар. Мога да ти дам тел. му на лични.

Ние си купуваме много хубав мед от една барачка в началото на Пюскюлиев под бившата кинкалерия.Преди там имаше една възрастна жена която продаваше и чорапи, а сега май е само за мед, взех за майка и прополис от там минала седмица.До колкото разбрах са от производителя, ама отидете да питате лично, ако ви е удобно мястото Wink

# 242
  • Варна
На мен предимно ми пращат дрешки от Италия за малката, много съм доволна.Харесвам дрехите на Овиес/ и за мен вземам също/ и още 1-2 италиански марки.
От бг. вземам от Бенетон, НМ, Зара / по-рядко/, Некст.
Уайкикито нещо не ми харесват качеството, въпреки, че за себе си пазарувам оттам.Детските нещо не ми харесват.
Има и едно магазинче Елена - на центъра, май и на Чаталджа имат магазин, имам няколко неща от там и съм доволна, а цените са им ниски като цяло.

Между другото съм правила сравнение с дрехи от нашия НМ и от чужбина, пак на същата марка и честно казано има разлика в качеството и затова предпочитам от чужбина.
Сестра ми като беше в Щатите накупи на малката разни дрешки също, пъстри, цвета не е мръднал!

# 243
  • Варна
missNoir, кой е сайта? Може и на ЛС. Благодаря!  Hug
Moже и не на лични.  Peace

Сайтът е този
http://kidsblok.com/

Скрит текст:
Дрехите са втора употреба. Поръчвала съм риза, пуловер, тренч, елече и към всичките нямам забележки относно състоянието им. На сайта, към самата дреха е описано в какво състояние е. То отговаря на истината, т.е. няма неприятни изненади. Например, дрехата описана в отлично състояние, а вие я получавате и виждате, че състоянието е задоволително. Дрехите пристигат изпрани и изгладени и го няма онзи характерен мирис на дреха втора употреба. За моят вкус има много хубави дрехи. До сега не съм имала проблем с доставките.

# 244
  • Варна
Относно меда, благодаря за помощта   bouquet.

# 245
  • Нейде из лудите гори...
Освен от всички изброени магазини за дрехи в Мола, купувам и от магазинчетата със стока от Англия - Абубу, Чипоносковците, Хвърчило.  Peace
Друг е въпроса, че основно купувам директно от UK.

# 246
Освен от всички изброени магазини за дрехи в Мола, купувам и от магазинчетата със стока от Англия - Абубу, Чипоносковците, Хвърчило.  Peace
Друг е въпроса, че основно купувам директно от UK.

Да тези са чудесни, но имат дрешки само за деца до 3-4 год. След 6-7 год изобщо е много трудно да се намират дрехи, особено за момченца. С възрастта вече не избуяват така бързо и ако дрехите са по-качествени могат да изкарат по 2 сезона.

# 247
  • ...на безопасно
Да питам и тук - има ли шанс да ми подменят в Джъмбо стока, но без налична касова бележка. Подарък, който не ни е размера....

# 248
Да питам и тук - има ли шанс да ми подменят в Джъмбо стока, но без налична касова бележка. Подарък, който не ни е размера....

Който ти го е подарил не пази ли касовата бележка? Работила съм в доста магазини, но никога не е било позволено подменяне без касов бон... Ако искаш все пак питай в Джъмбо, но силно ме съмнява...

# 249
  • Варна

Чипоносковците и Хвърчило имат ли магазин или са само онлайн?

Харесва ми възможността, която дават Абубу, дрехата да се види на живо.

# 250
Чипоносковците имат магазин на Феликс Каниц над Спортна зала
http://www.chiponoskovcite.com/contacts.html

# 251
 missNoir, мисля че ти беше писала за испанският магазин за детски дрехи на 1 ет. в Гранд МОЛ. Днес видях на витрината, че има намаление до 30%. Вътре не влязох да разгледам.

# 252
  • Варна
Трябва ми помощ наистина.Не знам къде във Варна има гащеризон за момиче на 9 години.Гледам из нета,не намирам.Дънков или джинсов няма значение.

MaMa_Vily, намерих това, но с къси крачоли. Можеш спокойно да го съчетаеш с интересен чорапогащник Simple Smile

http://bebeshkidreshki.com/product/9463/dankov-gashterizon.html

На следващите страници в сайта има още един дънков, но отново е къс. Пише и за двата, че има размер за 9г.
Още един от друг сайт
http://kikokids.eu/articles.php?artid=40060027

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Някой питаше за фирма за щори - Гершман. Ние имаме техни и съм доволна вече доста години. Нужно е само ти да си ги переш, моите имат такава възможност в пералня, защото за пране от тях, ми излизаше сумата, колкото да направя едно кръщене.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЛУЛУ Благодаря ! Само че техните намаления с лупа да ги търсиш Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 17:59 от missNoir

# 253
  • Нейде из лудите гори...

Чипоносковците и Хвърчило имат ли магазин или са само онлайн?

Харесва ми възможността, която дават Абубу, дрехата да се види на живо.

Хвърчилото е само онлайн. Но каквото съм поръчвала е чудесно.
 Дали са ти адреса на Чипоносковците, на същата улица точно до пицария Шрек има още един с английски дрешки.
Но като цяло всички магазини с дрешки от Англия се препокриват от към стока  Peace

# 254
  • Варна
Да знаете добър сервиз за принтери...имам проблем с принтера и не знам кой може да ми го оправи. Търсих в гугъл и попаднах на един сервиз, от който останах безкрайно разочарована...

Общи условия

Активация на акаунт