На пазар във Варна - 26

• 45 867
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Dahlia Благодаря !

# 211
  • Варна
Малко инфо, за неща които видях тези дни:
- В Аутлета на Макс Даниели ( срещу входа на 3та гимназия) има  хубави къси по-официлни палта/сака (средно между двете), много добри материи и модели, но цената е още по-хубава 65-75 лв. Жалко че не ми тярбват толкова официални!!

Къде по точно се намира този магазин, че нещо не ми е ясно. Или аз бъркам гимназията - това е Природоматематическата нали?

# 212
  • Варна
- В Аутлета на Макс Даниели ( срещу входа на 3та гимназия) има  хубави къси по-официлни палта/сака (средно между двете), много добри материи и модели, но цената е още по-хубава 65-75 лв. Жалко че не ми тярбват толкова официални!!

Къде по точно се намира този магазин, че нещо не ми е ясно. Или аз бъркам гимназията - това е Природоматематическата нали?
Да, сградата на "Славейков" и Природоматематическата. Точно срещу главния им вход, който не е откъм Владислав, а към уличката отдолу, която пък води но енергото. Но както писах, точно срещу главната врата за входа на училището.

# 213
  • Варна
Някой има ли отзиви от този зъболекар? Доктор Станчо Станчев и доктор Илка Якова
http://rio.bg/oferta/1222/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk … -99-lv-ot-si-dent
И аз преди година някъде ходих при Станчев, направи ми пломба, взе ми още около 100 лв. за щифт и разни други неща /не помня вече/ и така я направи, че.... - залепи пломбата за коронката ми до зъба, който прави и... изключително некачествено - няма да обяснявам. Всеки ден се сещам за него  #Cussing out

# 214
Някой има ли отзиви от този зъболекар? Доктор Станчо Станчев и доктор Илка Якова
http://rio.bg/oferta/1222/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk … -99-lv-ot-si-dent
И аз преди година някъде ходих при Станчев, направи ми пломба, взе ми още около 100 лв. за щифт и разни други неща /не помня вече/ и така я направи, че.... - залепи пломбата за коронката ми до зъба, който прави и... изключително некачествено - няма да обяснявам. Всеки ден се сещам за него  #Cussing out
  Peace

# 215
  • ВАРНА
Момичета,някой ползвал ли е автомивката в паркинга на Грандмола,колко струва външно/вътрешно почистване.Как става - оставяте колата с ключовете ли,докато сте вътре в Мола?

# 216
  • Варна
Моля, посъветвайте ме от къде да си купя качествен мед.
Никой ли не си купува вкусен мед?

# 217
  • Варна

Ние купуваме от един колега на мъжа ми, който е пчелар. Мога да ти дам тел. му на лични.

# 218
Трябва ми помощ наистина.Не знам къде във Варна има гащеризон за момиче на 9 години.Гледам из нета,не намирам.Дънков или джинсов няма значение.

# 219
  • Варна

Да, сградата на "Славейков" и Природоматематическата. Точно срещу главния им вход, който не е откъм Владислав, а към уличката отдолу, която пък води но енергото. Но както писах, точно срещу главната врата за входа на училището.

Продавачката в този магазин се държи много странно и троснато. Всеки път като вляза, оставам с усещането, че и нарушавам спокойствието. Държи се така, сякаш не разглеждам изложените на закачалката дрехи, а се ровя в личните и вещи. Затова предпочитам да ходя в другия им магазин, срещу входа на у-ще Кирил и Методий

# 220
  • Варна

Продавачката в този магазин се държи много странно и троснато. Всеки път като вляза, оставам с усещането, че и нарушавам спокойствието. Държи се така, сякаш не разглеждам изложените на закачалката дрехи, а се ровя в личните и вещи. Затова предпочитам да ходя в другия им магазин, срещу входа на у-ще Кирил и Методий
И аз имах някакви подобни впечатления от преди доста време. Но или е сменена, или са 2. Преди 3 дни беше много любезна, независимо че не давах надежди, че ще си купя нещо, ми предложи помогна да меря 4-5 неща.И ме покани пак да отида, още веднъж да пробвам на по-голямо спокойствие (бях с детето). Не знаех, че имаи друг магазин, това инфо ми е полезно.

# 221
  • Варна

Ние купуваме от един колега на мъжа ми, който е пчелар. Мога да ти дам тел. му на лични.
А той не предлага ли продуктите си някъде - магазин, пазар?

# 222
  • Варна
И аз чаках да отговорите на Джули93. За сега имам мед, но да знам.
Аз лично знам един чичо/дядо на спирката на зимно Тракия, посока кварталите. Преди 2 месеца си взех от него прополис, мислех като свърши меда в къщи, оттам да пробвам.

# 223
Big fish ,фондан си бях поръчала по коледа от сладката къща-за един ден ми дойде,сигурно имат и бадемово брашно.

Къде е тази Сладка къща?
Аз купувам мед от бащата на колега, не продават мисля. newsm78

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 00:50 от big fi6

# 224
  • Варна

А той не предлага ли продуктите си някъде - магазин, пазар?

Мед купувам изключително и само от познати, които се занимават с това!
На въпроса дали си предлагат продуктите в магазин - НЕ. И в нашата фирма има поне двама човека които гледат пчели.

Общи условия

Активация на акаунт