На пазар във Варна - 26

• 45 822
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Къде продават бебешка козметика на Topfer? Купих шампоана от Рая, но лосиона за тяло свършил  Crazy

Миналата седмица взех лосиона от м-н Сладури.  Козметика на Töpfer купувам и от Колхозния пазар. Като тръгнеш от кръстовището на Бенковска и Пискюлиев  се пада 3-я или 4-я гараж.

# 271
  • Варна
Къде продават бебешка козметика на Topfer? Купих шампоана от Рая, но лосиона за тяло свършил  Crazy

Миналата седмица взех лосиона от м-н Сладури.  Козметика на Töpfer купувам и от Колхозния пазар. Като тръгнеш от кръстовището на Бенковска и Пискюлиев  се пада 3-я или 4-я гараж.
Много ти благодаря   bouquet

# 272
  • Варна
Трябва ли ми винетка, за да отида до гробището в с.Тополи?

# 273
  • Нейде из лудите гори...
По принцип ти трябва винаги щом напускаш границите на град или село  Peace А до Тополи има ли патрулиращи коли?  Rolling Eyes Laughing

# 274
  • Варна
По принцип ти трябва винаги щом напускаш границите на град или село  Peace А до Тополи има ли патрулиращи коли?  Rolling Eyes Laughing

Прочетох информация от 2005 г, че кметът ще предложи отпадане на винетка за колите отиващи до гробището, но не можах да намеря по-скорошна информация.

Има патрулиращи коли, виждала съм ги.

# 275
  • Варна
От къде мога да си взема хайвер (перлички) за маникюр? Преди имаше в Слънчоглед, но напоследък не съм виждала. Търся си също кадифена пудра за нокти-

Момичетата от темата за Скрапбуукинг споделиха неотдавна, че ползват ембосинг пудра за маникюр, можеш да потърсиш в темата имаше снимки. Такава пудра (а има и натрочено кадифе) можеш да купиш от крафт магазините, например: http://www.2elshi-shop.com/index.php?option=com_virtuemart&p … d=23&Itemid=1 и http://www.2elshi-shop.com/index.php?option=com_virtuemart&p … d=82&Itemid=1. Имат реален магазин, но не знам цената как ще ти дойде.

# 276

Мисля , че  кметът беше отменил за винетките заради градския транспорт , няма винетки до златните , така че вероятно и до тополи  също

# 277
Не , не ти трябва  Peace

# 278
  • Варна
Не , не ти трябва  Peace

Благодаря!

# 279
  • Варна

Мерси, скъпичка е тук, а и няма много цветове, в крайна сметка сигурно ще си поръчам от ибей.

# 280
Къде продават евтини фитнес уреди? Ако може и сайт на съответните магазини.

# 281
Зависи какво разбираш под евтини, може би продавалник? Пътека за ходене си взехме след мониторинг на цените от спортдепо преди година. Иначе по същото време имаше намаления на спортните уреди в Карфур и в Метро.

# 282
Здравейте, къде във Варна предлагат козметика на Колистар?

# 283
  • Варна
клюкарка Simple Smile, не мога да не напиша колко съм доволна от Топ копи...бързо, точно и много коректно обслужване...много благодаря   bouquet

# 284
  • Варна
Здравейте, къде във Варна предлагат козметика на Колистар?
В Клео, срещу бариерата на паркинга на районния съд /мисля, че този съд е до шадраваните  newsm78/

Общи условия

Активация на акаунт