На пазар във Варна - 26

• 45 841
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Да знаете добър сервиз за принтери...имам проблем с принтера и не знам кой може да ми го оправи. Търсих в гугъл и попаднах на един сервиз, от който останах безкрайно разочарована...

На работа ползваме услугите на Топ Копи ( близо до Окръжна болница) работят евтино и бързо, Доктор Принтер също сме ползвали, но работи малко по-скъпо...

# 256
  • Варна
клюкарка Simple Smile, много благодаря...още днес ще им звънна   bouquet

# 257
  • Варна
morgana07, оставяш ключовете и колата, те я почистват и ти я паркират на техния паркинг, а ключа си го получаваш от кабинката, където и плащаш. Няма ограничение във времето. Цената(вътре и вън) - 15 лв. , с багажник - 17лв. Последно съм ходила първата половина на декември, дано няма промяна. Цени по само за външно или само за вътрешно почистване не знам.
Добре, че им написа цените, че и аз мислех да им ползвам услугите, но се отказвам!
Аз ходих там преди две седмици, щото не ми се обикаляше по другите.. и да мръзна - прежалих се.
Цената е 13 лв. - вътре и вън. С багажник - 15 лв. Обикалях 2 часа из МОЛа и после платих и си я взех - направо не можах да я позная!  Shocked  Flutter
Рядко съм попадала на качествена автомивка, (или е било тоолкова отдавна, че вече не си спомням колата чиста  Laughing), но ми се струва, че доста добре се бяха справили там. Сякаш някак ми я бяха лъснали  - и от вън, и вътре - с нещо, някакъв препарат, не само с вода и парцал. В общи линии - реших, че си заслужават парите Wink.

# 258
  • ВАРНА
 Mr. Green Аз до автомивката не стигнах,че заваля снега и затрупа колата и сега си седи със снежен калпак  hahaha Ще изчакам напролет да я изровя от снега и ще я водя да я лъскам,щом ги хвалиш  Peace Между другото из разни други форуми много негативни мнения прочетох точно за тази в ГрандМола - че претупват нещата ,а е скъпа...трябва лично да се пробва,мерси за споделеното  Peace

# 259
Здравейте! Извинете, че съм доста далеч от темата, но си позволявам да питам тук, а не да отварям тема.
Предстой ми пътуване до Варна и ми трябва място, където да отседна за месец. Търсих в нет-а, но повечето са нущувки, които за месец и за сам човек не излизат много изгодно  Sad
Можете ли да ми препоръчате нещо?
Благодаря  Confused

# 260
Някой има ли информация къде се премести кинкалерията на ул.Д-р Пискюлиев ( от площад Съборни като тръгнеш към пазара  беше в дясно на два етажа)
В подлеза на Македонски дом май.
Нали това е малкия подлез на катедралата?Ако е тай,там кинкалерия няма Sad

# 261
Кинкалерията е в подлеза под мястото, където Писклюлиев излиза на Хр. Ботев.

# 262
  • Варна
Следващия подлез към Македонския дом.

# 263
  • Варна
Здравейте! Извинете, че съм доста далеч от темата, но си позволявам да питам тук, а не да отварям тема.
Предстой ми пътуване до Варна и ми трябва място, където да отседна за месец. Търсих в нет-а, но повечето са нущувки, които за месец и за сам човек не излизат много изгодно  Sad
Можете ли да ми препоръчате нещо?
Благодаря  Confused

Не можах много да разбера.
Ако търсиш най-евтиния хотел, пак ще излезе по-скъпо от квартира.
Според мен търси квартира, която я дават за краткосрочен период и сравни цената със сумата, която излиза, ако наемеш стая, която дават за нощувка / и.

# 264
Следващия подлез към Македонския дом.
Да кажем така:
Подлезите са 3. Кинкалерията е в последния подлез в посока моста.

# 265
Благодаря много:) открих я  Hug Hug Hug

# 266
  • Варна
От къде мога да си взема хайвер (перлички) за маникюр? Преди имаше в Слънчоглед, но напоследък не съм виждала. Търся си също кадифена пудра за нокти-

# 267
  • Варна
Подобни перлички има в Джъмбо, а кадифена пудра не знам дали има в БГ. В Ибей си е на супер цена, защо не поръчаш?

# 268
  • Варна
Не ми се чака да пристигне.  Crazy Ако не си намеря тук, ще си поръчам, но ми се искаше направо да си взема от магазина.

# 269
  • Варна
Къде продават бебешка козметика на Topfer? Купих шампоана от Рая, но лосиона за тяло свършил  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт