На пазар във Варна - 26

• 45 857
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • ВАРНА
И аз купувам мед от познат пчелар,но няма щанд никъде,доволна съм  Peace
Да си побутна предното питане моля  Praynig

Цитат
Момичета,някой ползвал ли е автомивката в паркинга на Грандмола,колко струва външно/вътрешно почистване.Как става - оставяте колата с ключовете ли,докато сте вътре в Мола?

# 226
  • Варна - Черна гора
Добро утро,
по въпроса с пчелния мед. Моите родители живеят в едно село до Чирпан, където няма промишлени замърсители (то там няма вече никакви работещи заводи). Имат няколко кошера. Сами са си хванали пчелата от близката гора и си гледат пчелите с голямо желание. Меда си продаваме на колеги и приятели, няма кой да стои на маса на пазара, пък и количествата ни не са големи.

# 227
  • Варна
morgana07, оставяш ключовете и колата, те я почистват и ти я паркират на техния паркинг, а ключа си го получаваш от кабинката, където и плащаш. Няма ограничение във времето. Цената(вътре и вън) - 15 лв. , с багажник - 17лв. Последно съм ходила първата половина на декември, дано няма промяна. Цени по само за външно или само за вътрешно почистване не знам.

# 228
Момичета дайте идея от къде да купя чорапогащи за момче 128-134см високо, или някакво клинче newsm78, трябват ми за шушляковата долница за ски отдолу.

# 229
Препоръчайте ми магазин за щори във Варна - външни и вътрешни. Имам горчив опит с едни щори японска стена, които сега трябва да сменям - изпочупиха се за по-малко от 2 години.

# 230
  • Варна
Моля, посъветвайте ме от къде да си купя качествен мед.
Никой ли не си купува вкусен мед?

Ние купуваме от един колега на мъжа ми, който е пчелар. Мога да ти дам тел. му на лични.
А той не предлага ли продуктите си някъде - магазин, пазар?

Мед купувам изключително и само от познати, които се занимават с това!
На въпроса дали си предлагат продуктите в магазин - НЕ. И в нашата фирма има поне двама човека които гледат пчели.

Няма магазин  Simple Smile Иначе човекът работи в района на Владиславово, в началото, срещу Кайсиева градина (ако ти е удобен този район)

# 231
  • Варна
morgana07, оставяш ключовете и колата, те я почистват и ти я паркират на техния паркинг, а ключа си го получаваш от кабинката, където и плащаш. Няма ограничение във времето. Цената(вътре и вън) - 15 лв. , с багажник - 17лв. Последно съм ходила първата половина на декември, дано няма промяна. Цени по само за външно или само за вътрешно почистване не знам.

Добре, че им написа цените, че и аз мислех да им ползвам услугите, но се отказвам!

# 232
  • ВАРНА
Благодаря за отговорите за автомивката в ГрандМола и по-напред в темата за скиорските детски екипи   bouquet

Аз да си изразя огромното разочарование на тениски купени в Киндерленд в ГрандМола - сега я вадя от пералнята след първото пране - разплетен конец заради незачистен шев на подгъв и щампата на Мини Маус е нацепена и се лющи.Пера на 40 градуса деликатно,както и всички дрешки досега - не съм имала проблеми.По принцип пазарувам от интернет дрешки от Англия ,тук обикновено за подаръци когато се налага и мислех,че са с добро качество там дрешките - е,ами не мисля да повторя  #2gunfire Все пак да питам какво е вашето мнение за дрешките там като качество/цени и откъде иначе купувате  дрехи за децата или евентуално марка от която сте доволни,че ако така ще се излагам с подаръци.... ooooh!

# 233
Детски дрехи от Карнивал кидс и от Уайкики, преди взимах тениски основно от Фокс кидс, но го затвориха (в Гранд мол). При добри намаления и от Окаиди. Плюс дрехи от Англия  Crazy

# 234
Благодаря за отговорите за автомивката в ГрандМола и по-напред в темата за скиорските детски екипи   bouquet

Аз да си изразя огромното разочарование на тениски купени в Киндерленд в ГрандМола - сега я вадя от пералнята след първото пране - разплетен конец заради незачистен шев на подгъв и щампата на Мини Маус е нацепена и се лющи.Пера на 40 градуса деликатно,както и всички дрешки досега - не съм имала проблеми.По принцип пазарувам от интернет дрешки от Англия ,тук обикновено за подаръци когато се налага и мислех,че са с добро качество там дрешките - е,ами не мисля да повторя  #2gunfire Все пак да питам какво е вашето мнение за дрешките там като качество/цени и откъде иначе купувате  дрехи за децата или евентуално марка от която сте доволни,че ако така ще се излагам с подаръци.... ooooh!
Киндерленд в мола са си Борса Елена- не особено качествени детски дрехи, които предлагат и в магазините си   по пазарите и на Козирката, най-вероятно на други цени. Просто огромната надценка, която слагат,им дава възможност да наемат голям магазин при наем от 7-8 000 леева

# 235
Като стана въпрос за детски дрехи аз пак да си задам въпроса,някой някъде из Варна да е срещал момичешки гащеризон без значение дали е дънков или джинсов,може и от друг плат.

# 236
Не мога да сравня дрехите с това, което купувам от Англия, но за периода, в които децата ми ги носят около половин -цяла година ме устройва напълно. Не съм имала проблем с липсата на качество., няма висящи конци и незачистени подгъви. Все пак става въпрос и на финансова възможност.

# 237
  • Варна
Научих се да купувам дрехи на детето само по време на намаленията.

Само от Окаиди и Зара купувам, много рядко от други марки. Окаиди за мен са с по-добро качество от Зара.

От Уайкики вече не купувам, защото дрехите купени от там избеляха. Май само с панталоните им нямам проблеми. На мен лично не ми харесва стила момчешки дрехи на Уайкики.

Купувала съм дрехи от Кангароо, зад Макдрайв. Вече и от там не купувам, защото също избеляха и се разпънаха. Винаги пера на програма за ръчно/деликатно пране и не ги излагам на пряка слънчева светлина.

На втория етаж на Гранд Мол има един магазин, испанска марка, нещо с "М" беше, но му забравих името. Техните дрехи ми изглеждат много добри, не те не правят никакви намаления и заради това не съм купувала все още нищо.

Скоро купих тениска на Некст и кожено яке на Окаиди от Абубу, ще видим тепърва качеството. Но за якето нямам съмнения, все пак имам опит с марката му.

За подарък купувам дрехи само от Зара и Окаиди.

За H&M все още не съм си съставила категорично мнение Simple Smile

Напоследък вече няколко пъти пазарувам от един онлайн детски магазин за дрехи втора употреба и много съм доволна от качеството им. Само, че за момчета избора е малко ограничен, докато за момичета има страхотни дрехи, направо ми остават очите в тях

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 12:03 от missNoir

# 238
  • Варна
missNoir, кой е сайта? Може и на ЛС. Благодаря!  Hug

# 239
  • ВАРНА
Не мога да сравня дрехите с това, което купувам от Англия, но за периода, в които децата ми ги носят около половин -цяла година ме устройва напълно. Не съм имала проблем с липсата на качество., няма висящи конци и незачистени подгъви. Все пак става въпрос и на финансова възможност.

Въпросът е,че купувани от Англия идват със същата,ако не и по-ниска цена,а качеството както се оказва е доста различно  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт