На пазар във Варна - 26

• 45 716
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Новият адрес на склад Вега е ул.Кап.Райчо 101, ет.2, магазин 6
А ако си пазаря от склада 1-2 бр., по - евтино ли ще ми излезе?
Търся плюшени играчки от филмчето Мики Маус Rolling Eyes

# 526
Благодаря! Hug
Аз всъщност намерих, каквото търсех точно в Алфа-би на гарата. Толкова търсене за нещо, което струваше... срам ме е да кажа, но 4х1.60=6.40лв Laughing

# 527
  • ВАРНА
Благодаря! Hug
Аз всъщност намерих, каквото търсех точно в Алфа-би на гарата. Толкова търсене за нещо, което струваше... срам ме е да кажа, но 4х1.60=6.40лв Laughing

Това плюшените играчки на Мики Маус ли  Shocked Защото в Хиполенда такива на Дисни са по 11лв   #Crazy

# 528
А, не, не говоря за плюшените играчки на Мики Маус.
!1лв за играчка от тях... малко не е ли? Или това са най-малките размери. Нашето Мини беше 20лв, Мики ни е подарък, сега Гуфи е наред.

# 529
Можете ли да ми кажете някоя книжарница с цветен принтер,да се намира по Сливница?

# 530
извинявам се че се отклонявам от темата... някой скоро да си е изкарвал скица на апартамент? къде става това и с какви документи?

# 531
  • Варна
извинявам се че се отклонявам от темата... някой скоро да си е изкарвал скица на апартамент? къде става това и с какви документи?
В Проектанска на 6 ет. - Кадастър. Трябва да си носиш нотариален акт и лична карта, или пълномощно. Таксата е 25лв. готова е за 4-5 работно дни.

# 532
  • Deutschland/HE
В Проектанска на 6 ет. - Кадастър. Трябва да си носиш нотариален акт и лична карта, или пълномощно. Таксата е 25лв. готова е за 4-5 работно дни.

Септември месец можеше и от офиса на е-регион срещу Стоматологията, където се плащат местните данъци.

# 533
  • Варна
Можете ли да ми кажете някоя книжарница с цветен принтер,да се намира по Сливница?

По Дрин, малко след ОББ (Сливница) има копирен център.

# 534

По Дрин, малко след ОББ (Сливница) има копирен център.
  Hug

# 535
  • Варна
Да знаете къде продават текстилни панделки,от широките 7-8см?

# 536
Да знаете къде продават текстилни панделки,от широките 7-8см?

В подлеза до Катедралата ( към Пискюлиев ) има голямо разнообрази на такива неща.

# 537
antonia ,  colibri    bouquet  bouquet  bouquet

само да попитам- искат ли бележка за липса на задължения към общината/ че са платени данъците/ ?

# 538
antonia ,  colibri    bouquet  bouquet  bouquet

само да попитам- искат ли бележка за липса на задължения към общината/ че са платени данъците/ ?

Скица може да извадиш и от бялата барачка /обслужващ и информационен център/срещу кметство Приморски,намира се на срещуположната страна на кръстовището.Не ти трябва бележка за данъците.Тя трябва само ако вадиш данъчна оценка.

# 539
тази данъчна оценка ако я прави банка , пак ли я искат бележката?

Общи условия

Активация на акаунт