На пазар във Варна - 26

• 45 665
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Мога ли да помоля за малко помощ,
от къде мога да намеря качествени буйки за прохождане във Варна? Почти нямам време да обикалям и да търся и бих била много благодарна ако ме насочите.  Rolling Eyes

# 631
  • Варна
А на мен някой може ли да ми каже къде могат да ми оправят куфара на колелца?Счупих му пластмасовата подпирачката пред колелцата ,която всъщност му дава опора да стои прав.Дне ходих в магазин на Гранд Гепард и ми казаха да отида в склада им който ми е супер далече!Оставих го за краен вариант това!Ако имате идеи давайте!

# 632
  • ВАРНА

И дазнаете къде правят ремонт на фотоапарати Кодак?
Ремонтирах друга марка фотоапарат под Окръжна болница - като тръгнеш по Ген.Колев от Цар Освободител посока Левски - втората вдясно,малко след като завиеш вдясно от лявата страна на улицата си пише Ремонт на фотоапарати

http://www.service-ivanov.com/

Много е отзивчив човека,поправи ни бързо фотоапарата,понеже заминавахме на почивка и нямахме време и като цена беше почти наполовина от това,което ни казаха в друг сервиз  Peace

# 633
Мога ли да помоля за малко помощ,
от къде мога да намеря качествени буйки за прохождане във Варна? Почти нямам време да обикалям и да търся и бих била много благодарна ако ме насочите.  Rolling Eyes

Едно време прохождахме с буйките на Колев и Колев

# 634
  • Варна
А на мен някой може ли да ми каже къде могат да ми оправят куфара на колелца?Счупих му пластмасовата подпирачката пред колелцата ,която всъщност му дава опора да стои прав.Дне ходих в магазин на Гранд Гепард и ми казаха да отида в склада им който ми е супер далече!Оставих го за краен вариант това!Ако имате идеи давайте!

На мъжа ми куфара марка  ESTIL сме го давали за ремонт в магазина им в Мол Варна. Не знам къде ги носят, но се обаждат като е готов.

# 635
  • Варна

На мъжа ми куфара марка  ESTIL сме го давали за ремонт в магазина им в Мол Варна. Не знам къде ги носят, но се обаждат като е готов.

И ние така. Има магазин в Гранд мола

# 636
  • ВАРНА

Мисля че в ГрандМола магазина е на друга фирма - Гепард  Peace
И ние така. Има магазин в Гранд мола

# 637
Момичета, аз да си повторя въпроса. Има ли някой идея от къде мога да купя мъжки колан от естествена кожа за подарък, освен от Арт-а в Мол Варна?

# 638
Момичета, аз да си повторя въпроса. Има ли някой идея от къде мога да купя мъжки колан от естествена кожа за подарък, освен от Арт-а в Мол Варна?

В повечето магазини, където продават мъжки дънки, има и колани, последно гледах в магазин Lee Cooper  в Гранд Мол, както и в магазините за мъжки костюми, ако ти трябва по-изчистен.

# 639
Добро утро!
Знаете ли къде могат  да ми боядисат качествено бели обувки от естествена кожа?Опитвам в домашни условия,но не се получава добре,и боята ми не покрива някои по тъмни петна.

# 640
Като стана въпрос за колани- да сте виждали някъде колани от плат, текстилни, нали се сещате.Обаче да не са с дупки, а с катарама в която се пъха края на колана.

# 641
В Гранд мола на ниво 0, точно срещу Рефан има много видове мъжки колани от естествена кожа  Peace

# 642
  • Варна
От давна не съм се дипатвала до вас,но винаги сте ми помагали и сега се чудя дали някой може да сподели то къде може да се купи маса за тенис на маса освен от SLS и Интерспорт?

# 643
  • Варна
От давна не съм се дипатвала до вас,но винаги сте ми помагали и сега се чудя дали някой може да сподели то къде може да се купи маса за тенис на маса освен от SLS и Интерспорт?
От Sportdepot : http://sportdepot.bg/bg/tenis_na_masa-sportna_ekipirovka/ekipiro … port-22_98_75_124   
 Това е магазина им във Варна : http://sportdepot.bg/bg/shops/magazin_varna-2.html

# 644
  • Варна

В Метро също съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт