На пазар във Варна - 26

• 45 668
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
От къде мога да си купя черно поло,което да е от качествена материя-да не става на топчета,на лакти,ксъсява,разширява и т.н.

И дазнаете къде правят ремонт на фотоапарати Кодак?

# 616
Цитат
От къде мога да си купя черно поло,което да е от качествена материя-да не става на топчета,на лакти,ксъсява,разширява и т.н.

От "Дафне".

# 617
Дали мога да намеря някъде комп. клавиатура и мишка за под и около 20лв.? 

# 618
# 619
  • Варна
Къде предлагат чисти 100% масла? Трябва ми масло от канела, сандалово дърво, мента, чесън и други по-специфични.
В Гиза . Има и по аптеките и дрогериите, но доколко са чисти от примеси не се знае.
От Българските на Алтея Органикс са сертифицирани, но не знам във Варна от къде могат да се купят. От сайта на Зоя можеш да си поръчаш.

# 620
Не е за телефон, а за mp3 плеър ... и е взиман извън България, няма как да питам там, където е купен. Иначе съм чувала за един във Варна, но ми се искаше да каже някой, ако е пробвал сервиз из Варна.

Давала съм телефон за ремонт в сервиза срещу Стоматологията. Сервиза е специализиран за марката, но не знам дали се ремонтират мп3 плеъри...

sevi_nil, благодаря   bouquet

# 621
  • Варна
Остана ли някъде да продават ръчно направени шоколадови бонбони/трюфели? И двата магазина, които имаше, затвориха.   Или пък да знаете някой да може да ми изработи няколко newsm78

# 622
  • Варна
Остана ли някъде да продават ръчно направени шоколадови бонбони/трюфели? И двата магазина, които имаше, затвориха.   Или пък да знаете някой да може да ми изработи няколко newsm78
http://www.facebook.com/CremaPasticcerabyDenitsaDimova?ref=ts&fref=ts

# 623
Здравейте, от къде мога да купя хубав мъжки колан за подарък? Освен от Арт-а в Мол Варна...

# 624
Остана ли някъде да продават ръчно направени шоколадови бонбони/трюфели? И двата магазина, които имаше, затвориха.   Или пък да знаете някой да може да ми изработи няколко newsm78
http://www.facebook.com/CremaPasticcerabyDenitsaDimova?ref=ts&fref=ts

Това във Варна ли е? Не откривам на профила им нито адрес, нито телефон, нито нищо.

# 625
  • Варна
Във Варна е, да, пиши на мейла от профила или на лично съобщение, дамата ми отговори веднага и поръчах!

mari6a, много благодаря, спаси ме тази година от обикаляне за подарък на майка ми!  bouquet

# 626
 А няма ли място, където може да се погледне на живо, или поне лист с асортимента или нещо подобно newsm78

# 627
  • Варна
А няма ли място, където може да се погледне на живо, или поне лист с асортимента или нещо подобно newsm78
Пиши на ЛС в профила и ще ти обяснят  Hug

# 628
  • Варна

Тъй като ми трябваха бонбони конкретно за 8. март, ми беше достатъчен списъка с неща, за които може да приеме поръчка дотогава. Сложила го е като снимка на страницата във Фейсбук.
 Ако става въпрос по принцип - или погледни снимките (има албум бонбони, пък и разни торти и др.), или се обади да питаш. Ако искаш на лични мога да ти дам телефонен номер.

# 629
  • Варна

Тъй като ми трябваха бонбони конкретно за 8. март, ми беше достатъчен списъка с неща, за които може да приеме поръчка дотогава. Сложила го е като снимка на страницата във Фейсбук.
 Ако става въпрос по принцип - или погледни снимките (има албум бонбони, пък и разни торти и др.), или се обади да питаш. Ако искаш на лични мога да ти дам телефонен номер.
Аз също гледам нещата на тази дама във фейсбук и изглеждат много добре, цени може ли да споделите?

Общи условия

Активация на акаунт