На пазар във Варна - 26

• 45 673
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Някой знае ли къде могат да ми принтират едно стихотворение на папирус и да стане като тези купешките, които са като свитък?
До Крамер-а /МУ/ уличката,която излиза на булеварда от ляво под блока в гаражче има офис за принтиране и сканиране.Правят интересни неща имат и изработка на картички и покани ,отиди да видиш дали ще могат да ти помогнат.Значи  вървиш по "М.Дринов" като видиш сладкарницата свиваш в ляво и Крамер ти се пада в дясно! Дано ме разбра,че не знам името на уличката Peace

# 601
Някой знае ли къде могат да ми принтират едно стихотворение на папирус и да стане като тези купешките, които са като свитък?
До Крамер-а /МУ/ уличката,която излиза на булеварда от ляво под блока в гаражче има офис за принтиране и сканиране.Правят интересни неща имат и изработка на картички и покани ,отиди да видиш дали ще могат да ти помогнат.Значи  вървиш по "М.Дринов" като видиш сладкарницата свиваш в ляво и Крамер ти се пада в дясно! Дано ме разбра,че не знам името на уличката Peace
Разбрах, разбрах Simple Smile Ще отида да проверя.Много благодаря Simple Smile)

# 602
А знамена дали ще има на Колхозния?

# 603
Вероятно да. В подлезите до катедралата продават също.

# 604
Вероятно да. В подлезите до катедралата продават също.
Оооо супер, мерси много   bouquet

# 605
  • Варна
Къде предлагат чисти 100% масла? Трябва ми масло от канела, сандалово дърво, мента, чесън и други по-специфични.

# 606
  • Варна
Къде предлагат чисти 100% масла? Трябва ми масло от канела, сандалово дърво, мента, чесън и други по-специфични.
В билкова аптека newsm78

# 607
В билкова аптека newsm78

Виж в магазините "Дрога" - това е страницата им, предполагам, че ако звъннеш на телефона за контакт, ще ти кажат директно дали имат, каквото търсиш www.tealandbg.com

# 608
  • Варна
Много благодаря!

# 609
Някой може ли да ми препоръча майстор дърводелец? Искам да поръчам двуетажно легло за децата.
Да, мъжа ми Peace

# 610
Момичета, да се пробвали някъде във Варна сервиз на Apple продукти? Нуждая се от преглед на един Ipod Shuffle ...

# 611
Някой знае ли къде на чаталджа продават хубаво вино/наливно,ако може и да е хубаво колкото домашното/?Че ще "мятам" гости уж с на татко виното! Blush

Точно в магазин "Елена" срещу Чаталджа, под блока продават страхотен червен пелин. В бутилки, запечатани от производителя, по 2 литра и по 5 литра. Виното е изпитано Wink Идеално е за целта   chef

# 612
Момичета, да се пробвали някъде във Варна сервиз на Apple продукти? Нуждая се от преглед на един Ipod Shuffle ...

Лицензиран май има само в София, може би в моловете, където са Apple центровете, ще ти помогнат с информация ... или там, откъдето си си взела телефона ... попитай и в темата "Ох, тия нови телефони" ...

# 613
Не е за телефон, а за mp3 плеър ... и е взиман извън България, няма как да питам там, където е купен. Иначе съм чувала за един във Варна, но ми се искаше да каже някой, ако е пробвал сервиз из Варна.

# 614
Можете ли да ме насочите къде продават от тези детски шапки, които са като глави на различни животни, и във вариант надолу с ръкавички? Видяхме я на едно дете, но му била подарък.
Тази година - в Продавалник предлагат масово нови, естествено китайски.
Миналата зима имаше в Ню Йоркър, но този сезон не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт