На пазар във Варна - 26

• 45 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Мами, моля ви, помагайте!
Спешно ми трябва бяла униформена риза за момиче на 11-12 год. Обърнах града... е, такова чудо няма. В училището ги изискват, а пък самите те не продават. Нашата окъся вече, пък и е доста омърляна. Да не говорим колко неудобно е да имаш само една - всяка вечер пера!!
Ако някой е виждал някъде....

Ученически униформи има и на братя Бъгстон (тази мисля е улицата) - то Читалище Маяковски малко нагоре, вляво се пада.

# 91
записвам се да ви следя и ако мога с нещо да помагам

# 92
  • Варна
Мами, моля ви, помагайте!
Спешно ми трябва бяла униформена риза за момиче на 11-12 год. Обърнах града... е, такова чудо няма. В училището ги изискват, а пък самите те не продават. Нашата окъся вече, пък и е доста омърляна. Да не говорим колко неудобно е да имаш само една - всяка вечер пера!!
Ако някой е виждал някъде....
Униформена на кое училище? Или просто бяла?Униформите на нашето училище и на още 2-3 във Варна ги шие/продава тази фирма: http://treada.bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

# 93
Здравейте, трябва ми фолио за стъкло да облепя една душ кабина. Идея за магазини във Варна? И ако някой се е занимавал с подобно нещо, сложно ли е, майстор ли трябва да я облепи,или сама ще се справя?

# 94
  • Варна
Здравейте, трябва ми фолио за стъкло да облепя една душ кабина. Идея за магазини във Варна? И ако някой се е занимавал с подобно нещо, сложно ли е, майстор ли трябва да я облепи,или сама ще се справя?
Това фолио няма ли да се отлепи като се намокри?

# 95
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

На Генерал Колев срещу ООБ (на ъгъла с Чаталджа, което е) имаше един магазин за фолио...Ако ти е удобно провери там.Слагала съм на мебели и не мисля че е сложно - бавно и търпеливо става  Peace

# 96
  • Нейде из лудите гори...
Фолио за душ кабини съм виждала и в Praktiker и в Bricolage  Peace

# 97
Здравейте,
някой знае ли къде леят коршум във Варна?

# 98
За белите ризи - провери ли в Карнивал кидс и магазин Елена - от този които е под кръглата банка Експресбанк бях купувала бяла риза и то имаше големи номера. В Уайкики има бели ризи - е имат към тях червени папионки, но могат да се махнат - имаше размери миналата седмица.
На Чаталджа по самата улица преди да почне пазара има бараки, на една от тях пише сака и панталони за деца. Мисля си, че би трябвало и ризи да има.

# 99
  • ride my bike...
За ризите съм писала и преди, но може за някой да е полезно.
Купих от тук
http://direct.asda.com/george/school-uniform/D10,default,sc.html … eor-schoolUniform
Освен ризи, купих и блузки тип "la costa".
http://direct.asda.com/george/boys-school-polo-shirts/white-scho … 1,default,pd.html
Много съм доволна. А и като имам 2 деца с бели ризи, направо си е далавера на тези цени.

# 100
  • Варна
След като затвориха Валентината, остана ли някъде магазин за качествени кристали, тип Бохемия?

# 101
Хубав кристал има в Техномаркет в Гранд мол- на последния етаж е магазина.

# 102
  • Варна
Хм, там не ми е правило впечатление да има красиви кристали. Търся нещо богато инкрустирано, например:

# 103
Гледах голямо разнообразие на кристални чаши в магазин "Домашен рай", малко по нагоре от Общината(по-точно срещу) по бул. "Мария Луиза".

# 104
  • гр.Варна
Фолио за стъкло съм купувала от Бриколаж,Практикер.....Аз лично го лепих на обикновен прозорец,не на душ кабина,но е елементарно ,а и начина на лепене е един и същ.Отлепяш малко от хартията в горния край,залепяш фолиото и така малко по малко действаш.

Общи условия

Активация на акаунт