На пазар във Варна - 26

• 45 704
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Зоопарка работи, преди две седмици ходихме с детето.Всички животни почти бяха навън.Едната мечка даже не беше заспала и се разхождаше навън.Само зайчетата и поровете ги нямаше, защото им правеха освежаване на клетките.Може вече да са ги върнали.
Ходихме около обяд, тогава храниха животните и големите котки даже бяха строени в редичка да чакат.

# 76
Наскоро се разискваше въпросът със смяната на постоянни адрес и личната карта.

Споделям: днес в инф. център към Община Варна смяната на постоянния адрес ми отне не повече от 15 мин. Наистина искат да се покаже нотариалния акт - така че носете го. Ако ще сменяте адреса и на детето - искат и двамата родители да се подпишат на заявлението. Детето няма нужда да присъства.
И в рамките на 1 месец от смяната на постоянния адрес трябва да се смени личната карта.

Сега остава да мина през РПУ-то и после, ако някой го интересува, пак ще споделя.  Simple Smile

...

Peace

Имаш ли идея какво става ако не си я сменил? Има ли глоба? От 3 години сме в ново жилище и не знаех за това изискване.

# 77
hirondelle , ако  си подала заявление за смяна на постоянния адрес и не смениш личната карта в рамките на 1 месец- тогава има глоба. Ако не си, няма проблем.
Аз по ЛК не живея у нас, защото като си сменях картата нямахме още акт 16 на нашия апартамент и нямахме адрес  Peace , но пак имах 1 месец срок да я сменя, защото взех фамилията на мъжа ми след сватбата Simple Smile

# 78
hirondelle , ако  си подала заявление за смяна на постоянния адрес и не смениш личната карта в рамките на 1 месец- тогава има глоба. Ако не си, няма проблем.
Аз по ЛК не живея у нас, защото като си сменях картата нямахме още акт 16 на нашия апартамент и нямахме адрес  Peace , но пак имах 1 месец срок да я сменя, защото взех фамилията на мъжа ми след сватбата Simple Smile

Ok, Благодаря:))

# 79
  • Варна
Антония, кокошчица, благодаря за сайтовете, запазвам си ги. Намерих техни обувки и в един немски сайт- www.innova24.biz но още се чудим дали да поръчваме.

# 80
Според мен си струват всяка стотинка  Peace

# 81
Здравейте!Къде мога да си намеря дънково сако вталено за пролетта?Да ме насочите конкретно ако сте виждали някъде,аз попадам досега само на дънкови къси спортни якета.Благодаря!

# 82
от къде във Варна мога да взема готови пържоли, които после само да се претоплят? да е хубаво месото и да е вкусно направено.?

# 83
  • Варна
от къде във Варна мога да взема готови пържоли, които после само да се претоплят? да е хубаво месото и да е вкусно направено.?
На Чаталджа има доста бараки за скара аз от там взимам и от ЦБА също ми харесват!

# 84
  • Варна
Момичета, коя автобусна спирка на 209 е най-близка до магазин Джъмбо? Предпочитам да повървя малко повече вместо да пътувам с два автобуса понеже маршрута ми е от кв. Левски. Благодаря предварително.

# 85
  • варна
 слизаш на пазара  във  Владиславово  и после само надолу ,обаче има доста да се върви .

# 86
  • Варна
dina1, много благодаря. Ще се пробвам щом ще вървя надолу Simple Smile В обратната посока ще помисля, може да избера смяната на автобус. Благодаря още веднъж.

# 87
Мами, моля ви, помагайте!
Спешно ми трябва бяла униформена риза за момиче на 11-12 год. Обърнах града... е, такова чудо няма. В училището ги изискват, а пък самите те не продават. Нашата окъся вече, пък и е доста омърляна. Да не говорим колко неудобно е да имаш само една - всяка вечер пера!!
Ако някой е виждал някъде....

# 88
Бели ризи, но без емблема на у-ще има в едно шивашко ателие на ул "Державин", Жаки ли, Жаси ли беше самото ателие

# 89
  • Варна
Търся такъв модел шапка за 5годишна мъжка глава, но по-тънка и по възможност от памук, да не е плетена.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт