На пазар във Варна - 26

• 45 673
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Момичета от къде да си купя резервни част за помпа за кърма Авент.Казаха ми от сервиза им,но в нета намирам адрес само в София'а за Варна някой да знае къде има.Може и на лични да ми пише ако някой знае,много ще съм благодарна.

# 61
Благодаря на всички, които се включиха по моя въпрос за мопа   Wink Аз вече намерих каквото търсех преди да ви изчета, но пак мненията са ми много полезни     bouquet   Да се отчета де.  Вчера се запътих към Карфур, но реших ей така да се отбия в Пикадили в МОЛ-а понеже ми е на път. Въобще не очаквах, но  намерих там точно такъв моп за 11 лв + резервна гъба за 2 и нещо. И двете са с етикет на Dr. Fresh. Извадиха от склада последните 2-3 бройки и си избрах даже цвят   Wink  Гъбата не изсъхва докрай и не стои такава твърда и гадна като на другите, но пък си попива добре; цеди се лесно; механизмът изглежда здрав.  Вече го пробвах и съм много доволна!

# 62
  • Варна
rosiel  Аз лятото бях звъняла в София, взех телефона им от книжката на Авент. Трябваше ми голямата силиконова част отпред на помпата. Попитаха ме в кой Хиполенд ми е удобо да я получа и след два дена си я получих. Аз бях казала, че ми е удобно в Гранда. Та като отидох там, момичетата ми казаха, че нямало нужда да звъня в София и даже едва ли не защо съм звъняла там. Та май те поддържат на склад резервни части. Не знам дали във всичките им магазини е така. Ако искаш иди там, или звънни да ти доставят частта, където ти е удобно.

# 63
  • Варна
много ти благодаря мила,обезателно ще отида да проверя в Хиполенда.А цената би ли ми казала  каква е?

# 64
Момичета, някой знае ли от къде мога да купя чорапогащници за бременна.Дано някой се сети и помогни. Praynig

# 65
Влизам , за да споделя инфото, че Двете кули затварят, ако някой мисли да ходи там, заради магазините.

Днес на обяд отидох заради автомивката им и това ми го каза момчето. На тях днес или утре им е последен работен ден.

В самия МОЛ отворените магазини се брояха на пръсти, като тези за дрехи бяха всичките затворени, без стока, с изнесено оборудване.

Момчето не знаеше до кога ще работи детския кът. Той работеше днес, както и пицария Уно.

някой знае ли какво ще ги правят кулите?  Thinking

# 66
Най-вероятно за сега ще си останат офисите на EON.

# 67
офисите на Енерго Про (ЕОН) вече частично са върнати на ул Девня 2, а там за да идеш до новия им Call center с кола какво приключение си е , продадоха си двора за магазини и сега спираш или пред блоковете от другата страна на улицата или на пътното платно пред самата сграда #Cussing out

# 68
  • ВАРНА
Момичета, някой знае ли от къде мога да купя чорапогащници за бременна.Дано някой се сети и помогни. Praynig

ХИполенда в Грандмола имат много дрехи и бельо за бременни,мисля,че там съм виждала  Peace

Зоопарка дали работи сега през зимата и изобщо животинките показват ли си носа навън в този студ? Утре ако е хубаво времетомисля да мръднем с малката  newsm78

# 69
 Hugблагодаря,няма как ще се ходи до хиполенд...

# 70
  • Варна
Наскоро се разискваше въпросът със смяната на постоянни адрес и личната карта.

Споделям: днес в инф. център към Община Варна смяната на постоянния адрес ми отне не повече от 15 мин. Наистина искат да се покаже нотариалния акт - така че носете го. Ако ще сменяте адреса и на детето - искат и двамата родители да се подпишат на заявлението. Детето няма нужда да присъства.
И в рамките на 1 месец от смяната на постоянния адрес трябва да се смени личната карта.

Сега остава да мина през РПУ-то и после, ако някой го интересува, пак ще споделя.  Simple Smile

Зоопарка дали работи сега през зимата и изобщо животинките показват ли си носа навън в този студ? Утре ако е хубаво времетомисля да мръднем с малката  newsm78

Работи, но какви животни има и кои спят през зимата, не знам.  Laughing

# 71
Събота работят поне до към 16.30, но точно раб. време не зная.

Знаете ли къде има обувки Bugatti освен в Хуманик? В мол Варна са затворили магазина.

Случайно уцелихме веднъж собственичката на магазина Бугати точно предида затворят - нямат вече представител за БГ. Мъжа ми си ги купува сега от един сайт  http://www.sarenza.eu/ Мисля, че 10евро излизаше доставката и пристигат за отрицателно време.

п.с. в момента имат и намаления  Peace

# 72
  • Варна
A тук доставката е безплатна на Bugatti.

# 73
  • Варна
Miss_Kaprisse моповете на Сапфир са много добри. Гъбата също не изсъхва и са страшно здрави  Peace

morgana07 зоопарка работи и животни има  Simple Smile

# 74
Наскоро се разискваше въпросът със смяната на постоянни адрес и личната карта.

Споделям: днес в инф. център към Община Варна смяната на постоянния адрес ми отне не повече от 15 мин. Наистина искат да се покаже нотариалния акт - така че носете го. Ако ще сменяте адреса и на детето - искат и двамата родители да се подпишат на заявлението. Детето няма нужда да присъства.
И в рамките на 1 месец от смяната на постоянния адрес трябва да се смени личната карта.

Сега остава да мина през РПУ-то и после, ако някой го интересува, пак ще споделя.  Simple Smile

...

Peace

Общи условия

Активация на акаунт