На пазар във Варна - 26

• 45 717
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
А не такъв кристал няма там - със сигурност. Мислех че имаш предвид просто кристални чаши.

# 106
  • Варна
Кристал мисля, че гледах в Образцов дом, където направиха Била.

# 107
  • Варна
Кристал мисля, че гледах в Образцов дом, където направиха Била.
Виждала съм и в магазините VICKO, единият е срещу Образцов дом, входа от към Бенковска.

# 108
Здравейте, трябва ми фолио за стъкло да облепя една душ кабина. Идея за магазини във Варна? И ако някой се е занимавал с подобно нещо, сложно ли е, майстор ли трябва да я облепи,или сама ще се справя?
Фолио за стъкло съм купувала от Бриколаж,Практикер.....Аз лично го лепих на обикновен прозорец,не на душ кабина,но е елементарно ,а и начина на лепене е един и същ.Отлепяш малко от хартията в горния край,залепяш фолиото и така малко по малко действаш.
А горе долу цената каква е ?

# 109
Търся готин DJ за детски ( тийн) рожден ден- караоке например...нещо такова

# 110
  • Варна
Днес подадох док-ти за лична карта, всичко ми отне 20 мин. - приятен шок.  Laughing

За 20 дни обикновена поръчка - 21.50 лв.

става дума за 3-то РПУ

monda, дъщеря ми беше мин.седмица на РД в клуб Аромат (в сградата на Кукления театър), караоке с ди джей, питах я, каза, че й харесал - но аз не съм присъствала.  Simple Smile

# 111
  • ride my bike...
2-3 пъти сме били на караоке в Аромата
Децата остават доволни. Пускат основно последни хитове, бг песни.

Но все пак зависи от детето. На моето например не му харесва особено музиката ( нали е   superuu)
Но въпреки всичко се забавлява:)

# 112
  • Варна
Счупи ми се долния рафт на хладилника - пластмаса. Къде има такива?

# 113
  • Варна
Счупи ми се долния рафт на хладилника - пластмаса. Къде има такива?
И аз търся, но не знам с какво може да се замести. То трябва да е със същите размери за да пасне офффффффффффффффф.

# 114
Аз имам терен, трябва ми само DJ с техниката си.

# 115
Момичета,къде мога да намеря стягащо и оформящо бельо?

# 116
Момичета, подсетете ме моля ви къде има козметика на Bourjois , добре зареден магазин, с тестери на продуктите? На центъра, на спирката срещу цветята имаше ли  newsm78
А козметика на MAC намира ли се някъде?

# 117
  • Варна
Момичета, подсетете ме моля ви къде има козметика на Bourjois , добре зареден магазин, с тестери на продуктите? На центъра, на спирката срещу цветята имаше ли  newsm78
МАС само в София.
Буржоа - да, на спирката, както и в Лили. В Елитис има също, но не винаги е добре заредено.

# 118
МАС само в София.
Буржоа - да, на спирката, както и в Лили. В Елитис има също, но не винаги е добре заредено.

Благодаря  Hug

# 119
Момичета, може ли да ми помогнете с телефон на м-н сваровски в мол варна

Общи условия

Активация на акаунт