На пазар във Варна - 26

• 45 795
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • ride my bike...
благодаря ви.
А ако трябва да сравня Чжоу и Златен дракон - къде е по-добра храната?
Asia вече го пробвахме.

( ще водя един чужденец,готвач на вечеря - със задача да е китайски ресторант с китайци  ooooh!)

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 17:26 от Laluni

# 136
  • Варна
И Китайската стена на Цимерман е със собственици китайци, за готвачите не зная. Отдавана не съм ходила на китайски, за да дам мнение за храната.

# 137
 а къде във варна може да се куи ситния, турски булгур? има ли го някъде по големите вериги или в някое магазинче

# 138
  • Варна

а къде във варна може да се куи ситния, турски булгур? има ли го някъде по големите вериги или в някое магазинче

До Колхозния пазар, улицата на рибната борса има едно арабско магазинче, там съм виждала от ситния булгур.

liz, лакриц и аз търся. Обещах на децата да им давам по едно бонбонче, ако не слушат. Mr. Green
В кауфланд и лидъл продават големи пакети вътре с малки пакетчета с желирани бонботи. Единствено сред теиз малки пакетчета съм виждала с лакриц - едно навито на спирала.

Преди време имаше в Мол Варна, но сега мисля, че го няма магазинчето. В големите пакети от Лидъл не съм срещала лакриц. Ако видиш някъде, свиркай! Wink

# 139
  • Нейде из лудите гори...
В Двете кули имаше магазин за спортни стоки. Да знаете дали си е намерил ново място? Или поне какво му беше името?

Магазина се казва Max Sport, но виждам в сайта, че нямат магазин във Варна. Може само да го местят някъде  Rolling Eyes

# 140
  • Варна
Здравейте, трябва ми фолио за стъкло да облепя една душ кабина. Идея за магазини във Варна? И ако някой се е занимавал с подобно нещо, сложно ли е, майстор ли трябва да я облепи,или сама ще се справя?

Момичетата са ти отговорили от къде да си купиш фолио. Мъжът ми облепи стъклената душ кабина и стана страхотна. Нямаше изчистване този варовик . Голямо търкане и лъскане и все по-зле ставаше с годините. Купихме бяла матирана и сега е супер  Peace

# 141

До Колхозния пазар, улицата на рибната борса има едно арабско магазинче, там съм виждала от ситния булгур.

това е на д-р Пюскюллиев или по ул.Средна гора, около Билата?

# 142
  • Варна

Около Била. Скоро не съм ходила, дано да е отворен все още.

# 143

Около Била. Скоро не съм ходила, дано да е отворен все още.

Точно по улицата, където е Била, има индийски магазин, най-вероятно и там ще има нещо подобно, аз понеже не им разбирам на храните, които продават вътре и все не ги запомням, иначе знам, че има червена леща и разни други неща на килограм от чували  newsm78

# 144
  • Варна
В Двете кули имаше магазин за спортни стоки. Да знаете дали си е намерил ново място? Или поне какво му беше името?

Магазина се казва Max Sport, но виждам в сайта, че нямат магазин във Варна. Може само да го местят някъде  Rolling Eyes
Жалко! Само там бях видяла детски екип/ анцуг за 7-8 г. , приличен, на прилична цена - до 50 лв. Тогава пък не ни трябваше. Моля, ако някой види да сподели! Трябва ни за спорт, да не е от масовите китайски/турски.

# 145
  • Варна
stenly, провери ли в Мадара?

# 146
  • Варна
stenly, провери ли в Мадара?
Не, защото не шофирам и ми е далече.Ще се замисля обаче. Въпросът е, че вече ни се иска да е от някоя спортна марка, дори да не е Адидас напр. И в спортдиректа не харесвам нищо на добра цена Sad

# 147
  • Варна
Знае ли някой във Варна има ли магазин за модели - корабни и други. Този който се намираше в улицата от Червения площад посока Чаталджа - вече го няма! Други предложения?

# 148
  • Варна
В Той таун съм виждала: http://www.toytownbg.com/?toy=10.2.3979.0

# 149
Малко офф-топик, но напоследък ми се струва, че всичко затваря капенци(и аз ходих до спортния магазин напразно). Май ще остане само Grand Mall-a, Kaufland, Lidle и някой друг китайски магазин, да си пазаруваме.....  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт