На пазар във Варна - 26

• 45 798
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Това е нещо като вендинг-машина за мляко, пускаш пари и ти налива млякото в шише, което си носиш (така бях чела някъде). Къде точно на Чаталджа се намира?

# 331
  • Варна
До кебапчетата има дюнер на жар точно до него бараката.Срещу Глобул.

# 332
А случайно да има и на ул. Рила? Всяка сутрин гледам опашка от няколко възрастни човека там, носещи пластмасови шишета...  Rolling Eyes

# 333
това от външната страна на пазара ли е?

# 334
  • ride my bike...
Luffchy, вероятно чакат някой млекар.
До нашия блок идва млекар и много хора го чакат сутрин с празни шишета в ръка.

# 335
Момичета, къде във Варна има магазини за дрехи за бременни? Вече гледах в LC Waikiki и H&M, както и в Хиполенд - питам за други. Нещо панталоните не ми пасват - аз ли съм дефектна  Thinking  Ако са ми добре крачолите, бутафорния колан ми стяга на корема. Чак два номера по- големи са ми добре на корема, но крачолите там са вече ужас. Нали уж са за бременни  Thinking  А моя корем още не е станал и кой знае колко голям, по- нататък какво ще обличам  Thinking

# 336
Момичета, къде във Варна има магазини за дрехи за бременни? Вече гледах в LC Waikiki и H&M, както и в Хиполенд - питам за други. Нещо панталоните не ми пасват - аз ли съм дефектна  Thinking  Ако са ми добре крачолите, бутафорния колан ми стяга на корема. Чак два номера по- големи са ми добре на корема, но крачолите там са вече ужас. Нали уж са за бременни  Thinking  А моя корем още не е станал и кой знае колко голям, по- нататък какво ще обличам  Thinking
Ауууу, изтървала съм новината, Пина..Честито! еко да я караш:-)
Има един магазин Рени, скоро и за друг ми бяха попаднали брошури- ще попитам и ще пиша.

# 337
Споделяла ли съм,че най-хубавото сирене, което съм намерила , е на Елена? Само ,че това, което е за износ за Русия- в 4 килограмови тенекии. Това, което е за тук, в 1 кг, тенекии или големите  тенекии изобщо не е такова. Аз го купувам от Чаталджа- срещу пазара, до Аптеката- има фирмен магазин на Елена. Ако има на други места фирмен магазин, и там ще го има. Но не го продават в други магазини. И  като чух за млекомата на Чаталджа, много се зарадвах, защото с едно отиване до там ще мога още някакъв качествен продукт да си набавям, освен що-годе пресните яйца , сиренето и българските зеленчуци. Ненавиждам вече ходенето в хипермаркетите , промоциите им и  боклуците им ! С нетърпение чакам в Левски да отворят и малкия цех за производство на италиански пресносолни сирена, до пекарната.

# 338
Благодаря, Монда! Ще чакам да пишеш. Този Рени го знам, преди 100 години съм го мяркала до Колхозния пазар, Бенковска и Пискюлиев кръстовището, но не знам съществува ли още, от години не съм поглеждала. Ако е преместен - къде?  Thinking

# 339
  • Варна
"Елена" имат магазин и на Мария Луиза. Мисля, че се пада малко след Пикадили, в посока Общината.

# 340
  • Варна
Благодаря, Монда! Ще чакам да пишеш. Този Рени го знам, преди 100 години съм го мяркала до Колхозния пазар, Бенковска и Пискюлиев кръстовището, но не знам съществува ли още, от години не съм поглеждала. Ако е преместен - къде?  Thinking

Още си е там.

# 341
  • Варна
Този Рени го знам, преди 100 години съм го мяркала до Колхозния пазар, Бенковска и Пискюлиев кръстовището, но не знам съществува ли още, от години не съм поглеждала. Ако е преместен - къде?  Thinking
Магазин Рени има и на Ген.Колев, почти срещу входа, който е на булеварда, до бившия магазин "Бебчо".

# 342
  • Варна

Аз така и не си намерих панталон, докато бях бременна. Всички ми стояха точно по същия начин и се отказах. До 5-я месец ходех с моите панталони, като не ги закопчавах и им бях сложила ластик отпред. С по-дълга и широка туника не се забелязва. А после минах на клинове.
Дрехи за бременни има и в Премаман, в МОЛ Варна.

# 343
  • Варна
това от външната страна на пазара ли е?
Да,точно където е входа за пазара където са цветята.На самия булевард е,не влизаш в пазара.

# 344
Благодаря на Виктория за отговора  Hug

Аз от своя страна да кажа,че ходенето по детски кътове всеки ден според мен бързо ще омръзне,иначе е хубаво периодично - хем да изхабят малко енергия  Peace Кукления театър е с представления събота и неделя от 11ч,също добър вариант.Ако е хубаво времето и аз препоръчвам площадката в Младост до ледената пързалка - чиста,нова,поддържана.,плажът с лебедите също е атракция.За 7г дете незнам,но за по-малкото ще е интересно и вкъщи да оцветява,лепи с пластелин  Peace

Надявам си да си останала доволна Моргана Simple Smile
Само съжалявам, че не знам много за студиото като цени и поведение от персонала...Съжалявам, че не мога да ти помогна пове4е... и ти Благодаря за идеята за театъра Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт