На пазар във Варна - 26

• 45 803
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Детските дрехи в Зара от вчера са с 60-70 % намаление. Има и намалени модели, който са получили вчера,повечето са за момичета от 4-5 години и нагоре. Не съм ги виждала досега в магазина.

# 391
  • Варна
Момичета, имам поръчка да купувам шпеков салам Алпинист, да сте виждали някъде такъв?

# 392
Детските дрехи в Зара от вчера са с 60-70 % намаление. Има и намалени модели, който са получили вчера,повечето са за момичета от 4-5 години и нагоре. Не съм ги виждала досега в магазина.
иии Mr. Green господ да те поживи за информацията  Hug

за щерка ми бях набелязала доста неща, но на нормалните им цени ми се видя скъпичко да ги взема, особено накуп   Money

# 393
  • Варна
Момичета, имам поръчка да купувам шпеков салам Алпинист, да сте виждали някъде такъв?
Toва е "модел" на Чико. На Чаталджа съм ги виждала в пилешкия магазин срещу бариерата, и на Базар Левски пак в пилешкия. Преди и в Пикадили се намираха, сега не съм се заглеждала. Peace

# 394
  • Варна
Alexandra, Благодаря !

# 395
Не съм сигурна дали точно такава ще намериш, но като се вижиш по Чаталджа по посока Морската има в дясно една пекарна Гала и точно до пекарната има магазин за изключително много чаши ... всякакви. Може и да има такава.

# 396
Някоя от вас случайно да има представа коя е най - голямата аптека на Марешки в града, където продават повече козметика?
Мисля ,че най-голямата аптека е тази до Годзила на Севастопол!
Благодаря за отговора  Heart Eyes

# 397
Не съм сигурна дали точно такава ще намериш, но като се вижиш по Чаталджа по посока Морската има в дясно една пекарна Гала и точно до пекарната има магазин за изключително много чаши ... всякакви. Може и да има такава.

Подобна на тази и аз издирвам от доста време ... в споменатия магазин, поне преди месец със сигурност нямаха. Техните са предимно с имена, с весели надписи и тем подобни.
Ако все пак някой открие подобна, споделете Wink

# 398
  • ВАРНА
Някоя от вас случайно да има представа коя е най - голямата аптека на Марешки в града, където продават повече козметика?

Не съм проверявала лично но доколкото знам политиката на Марешки за ниски цени се отнася до лекарствата,козметиката си имат стандартни надценки,преди в Елитис до ЖП гарата правиха събота неделя много отстъпки накозметика,понеже се води дрогерия там,сега не съм ходила скоро  newsm78

# 399

На Чаталджа, в едно магазинче посредата, продават крайчетата на това сирене. Крайчета е силно казано, защото обикновено едното парче е около половин килограм. Караме или на Сердика, или на тези парчета.

Kое магазинче по средата на пазара визираш ?

# 400

На Чаталджа, в едно магазинче посредата, продават крайчетата на това сирене. Крайчета е силно казано, защото обикновено едното парче е около половин килограм. Караме или на Сердика, или на тези парчета.

Kое магазинче по средата на пазара визираш ?

Преди мисля, че беше за риба, на редичката на чешмата, една руса дама продава там.

# 401

Не съм проверявала лично но доколкото знам политиката на Марешки за ниски цени се отнася до лекарствата,козметиката си имат стандартни надценки,преди в Елитис до ЖП гарата правиха събота неделя много отстъпки накозметика,понеже се води дрогерия там,сега не съм ходила скоро  newsm78
Аз търся ножица за подстригване на една немска марка /TITANIA/, а в Елитис я няма и затова се насочвам към аптеките.

# 402
  • Варна
Аз търся ножица за подстригване на една немска марка /TITANIA/, а в Елитис я няма и затова се насочвам към аптеките.

Мислех, че тази марка я продават в магазин "Двата щъркела", но не я откривам на сайта им при ножиците, но намерих марката в един бургаски магазин. Продават и онлайн. Може тук да я има.

http://solingen-burgas.com/index.php?main_page=product_info& … 97931fdc6659330c7

# 403

Мислех, че тази марка я продават в магазин "Двата щъркела", но не я откривам на сайта им при ножиците, но намерих марката в един бургаски магазин. Продават и онлайн. Може тук да я има.

http://solingen-burgas.com/index.php?main_page=product_info& … 97931fdc6659330c7
Мерси  Hug И аз погледнах там , но тя доставката ми излиза, колкото ножицата  Shocked и затова ще я издирвам из по - големите аптеки в града, но по принцип не съм от Варна и просто незнам къде да търся. А това е ножицата - http://parfumi-kozmetika.com/product-2179.html

# 404
  • Варна

Мерси  Hug И аз погледнах там , но тя доставката ми излиза, колкото ножицата  Shocked и затова ще я издирвам из по - големите аптеки в града, но по принцип не съм от Варна и просто незнам къде да търся.
Ако искаш, провери първо в магазина на Solingen във Варна, на бул. Сливница 73. Като тръгнеш от Историческия музей към Нептун по левия тротоар,малко магазинче е, ще го видиш.

Общи условия

Активация на акаунт