На пазар във Варна - 26

• 45 774
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
katrin Много ти благодаря  - незнаех,че има магазин на Солинген тук  Heart Eyes

# 406
Здравейте! Някой да е попадал на магазин за домашни потреби с разнообразие от силиконови форми ? Благодаря ви !  Hug

# 407
Отдавна се каня да питам , но все забравям  Wink
Каква е тази аптека до кръглата банка - крес , кре.... нещо си . Винаги има опашка , винаги поне 20 човека чакат. По-евтина е от Ма/га/решки ли е ? Винаги ми е било любопитно , защо чакат всички там?

# 408
  • Варна
Да, това е най - евтината аптека във Варна и е винаги пълна с пенсионери по знайни причини. Аз също съм чакала там и е доста неприятно, защото самата аптека е 3 на 3 и е много тясно.
Миналата седмица минах пеша от там и добрата новина е, че малко по - надолу посока Тракия, ще отварят нова аптека от същата верига и то доста по - голяма Simple Smile. Стъклата отвън бяха облепени, предполагам, че скоро ще я заредят Simple Smile

# 409
Благодаря   bouquet
Надявам се да не ми се налага да я посещавам !

# 410
Да, това е най - евтината аптека във Варна и е винаги пълна с пенсионери по знайни причини. Аз също съм чакала там и е доста неприятно, защото самата аптека е 3 на 3 и е много тясно.
Миналата седмица минах пеша от там и добрата новина е, че малко по - надолу посока Тракия, ще отварят нова аптека от същата верига и то доста по - голяма Simple Smile. Стъклата отвън бяха облепени, предполагам, че скоро ще я заредят Simple Smile

Новата аптека вече работи! Там няма да има опашки, защото се обслужват само обикновени рецепти и без рецепти.Вътре са поне 5 каси и е доста голяма

# 411
  • Варна

Новата аптека вече работи! Там няма да има опашки, защото се обслужват само обикновени рецепти и без рецепти.Вътре са поне 5 каси и е доста голяма
Ураааааааааааааааааааа.
Един вид - не обслужват рецепти към здравната каса.

# 412
Момичета, кажете ми обущар в района на Цветния или базар Левски, който преправя и чанти / става въпрос за смяна на цип на чанта /?

# 413
Здравейте! Някой да е попадал на магазин за домашни потреби с разнообразие от силиконови форми ? Благодаря ви !  Hug
Proveri v Karfur.

# 414
  • варна
Момичета, кажете ми обущар в района на Цветния или базар Левски, който преправя и чанти / става въпрос за смяна на цип на чанта /?

точно до училището  "ангел кънчев "  зад" моят магазин "

# 415
  • ride my bike...
Има на ул. Подвис. Където върви 10. Точно до една автомивка, в една барака. Жена му е шивачка и работи точно от другата страна на улицата. Все един от двамата ще ти свърши работа Simple Smile

# 416
  • Варна
Каква е тази аптека до кръглата банка - крес , кре.... нещо си . Винаги има опашка , винаги поне 20 човека чакат. По-евтина е от Ма/га/решки ли е ? Винаги ми е било любопитно , защо чакат всички там?

Ако някой го интересува тази аптека Крес, има още една, до читалище Маяковски, по ул.Бъкстоун.
Аз каквото съм проверявала като цена, е нямало разлика с Марешки, т.е. не всичко е най-евтино там.

# 417
С кой номер автобус се стига до Сити Център Аспарухово? И къде трябва да сляза, спирката близо ли е? И още-за колко време горе-долу се стига?

12-ката , от централна поща, ако няма голям трафик минимум 25 минути+/ - 5/10 минути...но понякога става и  за по-малко...

Извинявай, но не е точно така. Първо тя не казва откъде тръгва изобщо. 2-ката тръгва от Централна поща на всеки 10 мин, и няма как да има трафик до Аспарухово, освен ако няма катастрофа на моста. Средно се стига до квартала за 10 минути. За Сити Центъра слизаш на 4-та спирка след моста, тя се пада веднага след завой, лесно ще се ориентираш, Сити Центъра ти е от лявата страна.
12 номер пътува от Военна болница през града до Аспарухово.

E,  да, не знам откъде тръгва 12-ката...аз съм пътувала рядко, и винаги по толкова дълго съм пътувала...Както и да е, във всеки случай не съм искала да обърквам никого...Ако е станало така, съжалявам! Cry

# 418

На Марешки вече му се вдигнаха цените.. поне на мен за лекарство, което търсих - при Марешки и Санита бяха с еднакви цени.

# 419
  • Варна
Най-евтината аптека във Варна е във Виница. Не тази на центъра, а на ул.Черно море. Не зная как се казва обаче.

Общи условия

Активация на акаунт