На пазар във Варна - 26

• 45 778
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Да сте виждали някъде такъв модел обувки? Ако е на по-нисък ток, още по-добре.

# 421
Да сте виждали някъде такъв модел обувки? Ако е на по-нисък ток, още по-добре.

Оххх такива обувки имах преди около 15 години , чудя се как съм носила тези обувчици . Mr. Green ooooh! Sick Joy
Сега гледам май пак са на мода , предполагам по всички обувни магазини може да се намерят.
На мен лично са ми мега неприятни.

# 422
Отдавна се каня да питам , но все забравям  Wink
Каква е тази аптека до кръглата банка - крес , кре.... нещо си . Винаги има опашка , винаги поне 20 човека чакат. По-евтина е от Ма/га/решки ли е ? Винаги ми е било любопитно , защо чакат всички там?

Ако някой го интересува тази аптека Крес, има още една, до читалище Маяковски, по ул.Бъкстоун.
Аз каквото съм проверявала като цена, е нямало разлика с Марешки, т.е. не всичко е най-евтино там.
В тази аптека свястна аптекарка няма .
Всичките са мега криви и неприветливи .
Няколко пъти съм ходила до там и все съм съжалявала , че съм си направила труда да си купя нещо от тях.
Криви , сприхави , все правят забележки че нещо не им казваш или искаш по правилен начин/за тях/ .
Изобщо повече не смятам да ги посещавам и без това са ми далече . Crossing Arms

# 423
  • Балчи-Варна
от къде във Варна мога да купя детски спален комплек на принцеси?

# 424
  • Варна
missNoir, тези обувки са нещо подобно : http://maddara.com/product/8832/obuvki-12-28243.html . Но дали ги има налични в магазина, не мога да кажа.

# 425
  • Варна
Този модел обувки се водят оксфордски и от 2-3 години са доста актуални.

На мен много ми харесват как стоят с панталон, дънки. Ако са с друг тип ток, с подходяща пола също могат да се съчетаят.

Аз търся качествена изработка.
Скрит текст:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

от къде във Варна мога да купя детски спален комплек на принцеси?

Тук има принцеси. Магазинът е на ъгъла на ул.Бенковска и Сливница. От там имам поларени одеала и шалте и съм много доволна от качеството.

http://www.roxymadream.com/Raboten_Aliana/hoverbox/Spalni_2.html

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 12:16 от missNoir

# 426
  • Варна
missNoir , такъв тип обувки гледах в Габина преди НГ. За качеството нямам забележки, имам доста техни обувки.  Peace
Редактирам се: ето го сайта им: http://gabinashop.com/obuvki

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 15:48 от mar4ela5

# 427
Здравейте, да знаете магазин, в който продават сладкарски бои - за предпочитане в центъра, около колхозния, чаталджа?

# 428
  • Варна
Аптека "Крес" има и до Пета поликлиника. Много учтиви млади хора продават там.  Peace

# 429
  • Варна
Момичета, кажете ми обущар в района на Цветния или базар Левски, който преправя и чанти / става въпрос за смяна на цип на чанта /?
Има и точно до 4 ОДЗ Чайка. Работят майка и син. Майката е по чантите, сина по обувките.

# 430
Здравейте, да знаете магазин, в който продават сладкарски бои - за предпочитане в центъра, около колхозния, чаталджа?
И аз съм в търсене на сладкарски, не само бои, но и всякакви пособия, формички и други подобни. Днес си взех от Пикадили център сладакрски бои 0.65 лв/цвят. Прахообразни, нюню количество, но предполагам се слага съвсем малко. Имаше - лилаво, синьо, зелено, червено, оранж. Всех от всичките, но още не съм пробвала. Намират се при подправките. А при нишестетата имаше на dr.Oetker, но малко ми досвидяха около 5 лв  Embarassed , обаче са за глазури.

# 431
  • Варна
И аз съм в търсене на сладкарски, не само бои, но и всякакви пособия, формички и други подобни. Днес си взех от Пикадили център сладакрски бои 0.65 лв/цвят. Прахообразни, нюню количество, но предполагам се слага съвсем малко. Имаше - лилаво, синьо, зелено, червено, оранж. Всех от всичките, но още не съм пробвала. Намират се при подправките. А при нишестетата имаше на dr.Oetker, но малко ми досвидяха около 5 лв  Embarassed , обаче са за глазури.

Аз имам от тези бои от Пикадили. Много са хубави и наистина се слага по малко.

# 432
  • Варна
mar4ela5 благодаря ! Ще разгледам сайта, добре, че го написа !
Какво е напа?
Къде имат магазин? Мисля си за Гранд Мол, но може и да се бъркам.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Кой търсеше неопренов клин за спорт?
Във вестника на Кауфланд видях, че има. Не знам дали цената е висока - 13лв.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 10:36 от missNoir

# 433
  • Варна
mar4ela5 благодаря ! Ще разгледам сайта, добре, че го написа !
Какво е напа?
Къде имат магазин? Мисля си за Гранд Мол, но може и да се бъркам.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Във вестника на Кауфланд видях, че има. Не знам дали цената е висока - 13лв.
Аз,аз....благодаря за инфото ще отида,цената ме устройва Simple Smile

# 434
  • ВАРНА

Аз преди няколко години съм купувала доста добър от магазин Самоздрав - има ги до Мтел на Образцов дом и по Ген.Колев под болницата,цената мисля беше около 25лв тогава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт