Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 391
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Baby не съм ползвала тии три олио за ушна инфекция.А едни капки със зехтин,олио от чесън и още някакво олио.Много бързо лекуват ушна инфекция и не се налага взимането на антибиотик.Препоръча ми ги нашата педиатърка ,защото отказах антибиотик да давам на детето.
Имат и за големи такива капки не само за деца.От ХФ ги купих.

# 151
  • WA, USA
Колоидно сребро е много добро за ушни инфекции. Както и аджастмънт при кайропрактор.

# 152
О, Агентката, и аз отдавна съм хвърлила око на тоя вентилатор. Пусто, също като теб нямам реална нужда от него...

Много странна историята с Доган. Снощи гледах новините.

Мен пък ме боли заради Ланс Армстронг. Имам книгите му, купувам продуктите на LiveStrong, вярвах, че е невинен...

# 153
Момичетата, които ме помолиха да ги добавя на първа - съжалявам, но вече не ми разрешава да редактирам  Blush (мислех, че може по всяко време  newsm78). Подсетете пак като наближим 50та стр и който прави следващата тема ще ви добави.

За пластмасовите домати - не знам дали се разбра, но мисълта ми беше, че и в ХФ има пластмасови домати (били те и органик). А също и че вкусните домати не са задължително здравословни. Солей каза, че колкото по-вкусно - по-вредно, с което не съм съгласна, не е общовалидно това. Затова и се помайтапих, че колкото по-безвкусно, толкова по-полезно  Mr. Green Темата остана много назад, но аз държа да си уточня.  Sunglasses

За прахосмукачките - изненада! - и ние сме с Дайсън (DC14) Laughing Страшно съм доволна! И ние в началото бяхме канистър, та канистър... Мъчихме се няколко години с един и се родихме като взехме Дайсъна. Канистъра беше ок в началото - даже го бях тествала в магазина - но не след дълго позагуби засмуквателна сила и ставаше все по-зле. Докато рисърчвах какъв точно Дайсън да вземем, разбрах, четези с топката са по-леки и маневрени, но по-слаби, а тези по-големите като нашия, са по-мощни и с въртяща се четка отдолу. Като видях, че има и дълга тръба(?) с накрайници, тотално забравих за канистър и реших, че това ще е. Не ми се даваше фул прайс за нова, затова взехме използвана от крейгслист (в гаранция) (на цената на висок клас нова от другите марки) - е, в началото искахме да прахосмучим нон-стоп, толкова сме доволни... Хубав тест е да се изчисти с предишната прахосмукачка и после да се мине с Дайсъна да се види какво още ще събере.  Peace

Вентилатора - и аз така - много ме кефи, но не ми трябва...

За Доган - абсолютна смешка... Толкова лошо изиграно... Във ФБ вече му раздадоха оскарите  Rolling Eyes

# 154
Zоie до 24ч. след като си пуснала темата можеш да я редактираш.

Агент, за бъдещото ти стейт ъф ди арт студио, да вееш секси коси на разни дами?

Аз чакам да видя какво ще се случи или по-точно няма да се случи на костюмираните господа, които ритаха пристиснатото към земята и напълно неподвижно момче.

# 155
Прахосмукачка, имам тази http://www.amazon.com/Navigator-Upright-Bagless-Cleaner-NV22L/dp … s=shark+navigator . Доволна съм, но нямам килими, не знам дали с тях ще се справя добре.

# 156
И аз със Дайсън, канистър е. Доволни сме, но ние сме на паркет.

# 157
  • У дома
И аз съм доволна от Дайсън-а.

Забравих за Колоидното сребро. Мая си го пие от време на време профилактично.

Baby , за уши не съм ползвала, но за венци и зъби редовно. Имам маут уош, а като се сетя бъркам паста за зъби с малко сода за хляб и 1-2 капки тий трий оил и така.

Аз да се оплача... жената, която ми даде второто коте ми донесе вчера катерушката и. Такова мръсно нещо не бях виждала отдавна. Чудя се да хвърлям или да пера с парочестачката. Навън е голям студ  Sad

# 158
Явно ще е Дайсън от прочетеното в нета и вашето споделено. Нашата е малък канистър на Рикар, чистеше добре (5г), но маркучът и тръбата са чипо изпълнение и сдадоха багажа (макар и да ги ползвахме поправени известно време), а инвестицията в нови не си заслужава финансово.

Уинкс, Бенс, Едира, Аталанта и Агент, бихте ли споделили модела или поне килограмите?

Да си призная, хващала съм апрайт прахосмукачка един път, някакъв Дайсън беше, но абсурд да си спомня модела. Всеки път като гледам някакви реклами ми се струва, че жените полагат неимоверни усилия да чистят с нея. Ефортът изглежда голям. Изглеждат напрегнати.

# 159
  • The QC to be!!!
Пети и Атланта, мерси   bouquet А как се понася от малко дете?
Сипируми   bouquet няма под ръка.  Sad

Солей, нашите винаги са били ъп райт, и не, не мисля, че полагахме много усилие, стига да работят както трябва колелата... но ако мокета е мн. дебел, може и така да е.

МисНели, какжи като чуеш, аз Бг. новини не следя... Ако не бях видяла това по Евронюс, нямаше и да знам.

# 160
За мен с Дайсъна (ъпрайт) е пъти по-лесно, отколкото с канистъра, с който бяха големи напъни да се изкара нещо по-мръсно от мокета, и пак нищо накрая...

Аталанта, за катерушката - като сме отворили темата за прахосмукачките, да взема да препоръчам и това перящо нещо:

Little Green Machine

Пера с нея петна от мокета и дивана, и за катерушката ти ще е удобно. По принцип е много от полза за хора с малки деца и/или животни.

# 161
  • USA
Солей, сега проверих - DC14, 8.4кг на моя кантар Simple Smile. За вдигане е тежка, но аз никога не я вдигам. Търкаля се лесно, не ми е било проблем. Аз съм с подобно на твоето телосложение Simple Smile.  Най-добре отиди в близкия ББ&Б и потъркаляй някоя.

# 162
Солей, това е моята http://www.amazon.com/Dyson-DC23-TurbineHead-Canister-Vacuum/dp/ … mp;keywords=dyson
Пише, че е 25 паунда. Нося само по едно две стъпала нагоре, когато чистя стъпалата и горния етаж, влачи се лесно и няма нужда иначе. Малко ми беше неудобна като захващане, но се оказа че е въпрос на свикване.

# 163
  • У дома
Dyson DC 28 купена от Woot на половин цена.

Zоie, мерси. Имам нещо подобно, но няма да свърши работа. В ужасно състояние е. Мъжете искат да го горят като клада, малката иска да го сече с брадва... сеир.

# 164
Благодаря на всички отговорили на моят въпрос.  bouquet
Прочетох всичко, за сега е още само настинка, при първи симптоми за ушна инфекция ще пробвам от предложенията ви. Мерси отново.

Солей, нашата е DC21 23паунда.
Признавам си, че ако Мiele имаха баглесс вариант и толкова мощна бих си взела такава. Дайсън са супер bulky в сравнение с тях.

Общи условия

Активация на акаунт