Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 387
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Мерси на всички ви! Канистър ще е, другите са ми тежки определено. Бенс, аз гледам и Мийле, торбичките въобще не ме притесняват, даже за мен са плюс, защото баглес вариантите ръсят мръсен прах при изпразване. Наистина ли от всички десетки модели на Мийле няма ни един с 200AW?

# 166
Мъжете искат да го горят като клада, малката иска да го сече с брадва... сеир.
Махайте я, Атланта. Ако е зор, ще си купите друга за $50-60. По-добре така, отколкото са похабите нерви, време и ресурси за почистването на тази.

Виж на какво попаднах обаче:

# 167
  • Boston, MA
Аз да се разгранича, имам канистър прахосмукачка Mighty Mite
http://www.amazon.com/Eureka-3670G-Mighty-Canister-Vacuum/dp/B00 … words=mighty+mite
разликата от $60 до $500 не мога да я преживея (не, не ми я сравнявайте с парфюмите ми, моля  Laughing).

# 168
  • Чикаго / София
   Нашата прахосмукачка е от типа на Бубкината, та затова и не се отчитам. Нищо особено за 50-60$ беше - купена преди 5 години. Започва обаче да "сдава багажа" и май скоро ще се наложи да я сменяме, ама докато работо ще я експлатираме до край. Но ние в нас сме на паркет,има само 1 малък килим та и не ми трябва нещо кой знае колко мощно.

# 169
  • У дома
Фея, много хубави тези катерушки, останаха ми очите в тях.

Скрит текст:
Спамя за последно и изчезвам - имам адреса на един уникален човек, китаец, живее в Уискансин, който е много нетрадиционен кайропрактър и много помага при всякакви болежки. Каквото и да ви наболява след визита при него изчезва за месеци наред. Ходила съм, почувствах се като новородена, а днес пратих познати при него и те не могат да спрат да го хвалят. Има златни ръце. Който има нужда да пише на лични.

# 170
  • Boston, MA
За детските стаи съм си навила на пръста този тапет с нарисувани рамки, в които могат да се слагат снимки, да се рисува:

# 171
Бубка, искам такъв тапет!!!  Heart Eyes Откъде е?

Честито на всички празнуващи тези дни.

Извинете, че изчезнах, но нещата са много зле. Утре отивам отново на невролог по спешност, защото лекарството ме смачка вместо да ме подобри, освен това не знам как не умрях вчера от адреналинови пристъпи в леглото (не е паника, случва се и в съня ми). У-ж-а-с-н-о  е! Не може да се опише, няма дпри да се опитвам... Паническите атаки са НИЩО пред това чудо.

Ами, споделих. Изпих 2 клонопина и едва поспах малко снощи. Днес е по-добър ден. Т.е. ужасен като за здрав човек, но като знам колко по-зле може да е съм благодарна, че мърдам, дишам и храня бебо.

Поздрави и ще пиша кат мога пак.

# 172
Ох, Ева...  Cry Дано скоро намерят начин да ти помогнат!  Hug

Бубка, страхотна идея е това! То може и да се нарисува, не е задължително да е тапет. Ще мисля по въпроса за някоя от стаите. Аз на Кими в стаята ще опъвам въженца по стените да закчвам с щипки рисунки и снимки.

# 173
Ева, пожелавам ти скоро да ти оправят дозите/лекарствата на теб и да се подобряваш. Hug

Тапета е на Graham and Brown-frames wallpaper, около $40 е ролката.

Солей, може и да има на Miele толкова мощна, не съм гледала скоро, но $ ще са повече.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 15:19 от benson10

# 174
Ева, дано могат да ти сменят лекарството. Какво точно ти дадоха?

# 175
  • У дома
Ох, Ева, ми те лекарите в тази държава учат как да притъпяват симптоми, а не как де лекуват. Стискам палци да настъпи подобрение. Да беше по-близо щях лично да те заведа при китаеца.

От българските медии:
Из турската преса: Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
Антони де ла Реа
 Joy  Joy  Joy

# 176
Отдавна се каня да споделя една много увлекателна полу-художествена книжка на тема холистична медицина.

Отваря се .pdf с книгата:

Holistic Harry

Може да ви наведе на размисли Wink

# 177
  • USA
Ева,  Hug. Дано бързо да ти улучат лекарството и да не минаваш пак през това!

# 178
Ева, надявам се това да е било за последно и само да се подобряваш. Сигурно ще отнеме време да изберете правилното лекарство, но се надявам да се скоро.

Аз пак имам въпросче - колко рано трябва да започнем да мислим за някакви ясли, детски градини, училища и пр. ? Наша познава в ЮАР си записа онзи ден детето за предучилищна, а то се роди след нашето  Shocked

# 179
  • The QC to be!!!
Ева  spoko Не зн нито какво да напиша... нито да си помисля... Освен, стискам палци...

Атланта, да не ми се разсърдиш... какво ми дойде на ум с идеята ти с Китаеца и на Ева състоянието... филма Моята голяма дебела гръцка сватба, където татко използваше ундекс за всичко...  Joy Ти мислиш ли реално че човек който намества кости и облекчава поинтс ъф пеин може да помогне с неща за синдрома който Ева има?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт