Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Eva  Praynig

Jane -  всяка губерния си е различна, цени различни, възраст на започване различна, условия... така зададен въпросът ти е твърде общ, за да получиш адекватен отговор!
(губерния = щат, град, училищен окръг)

Мис Нели - опазил ме господ!  Shocked Обективчето не е студийно, а и идеята за студийно снимане на бюти/фешън и подобни ми е дълбоко безразлична. Хич не харесвам студийно, ако трябва да съм по-точна, признавам обаче, че понякога се налага.

Да ви покажа нещо руско и изключително за кафе паузите ви и препоръчвам първо да видите панорами от места, които познавате, за да можете да оцените напълно изключителното качество и въздействие!
http://www.airpano.com/

ПС На Бубето тапета и онези ден го гледах по HGTV... Бубчо, много е подходящ и за стената на новото  ми "бюро" - можем да я колажираме  докато ММ го няма и после да гледаме сеир  Crazy

# 181
Ева,  Hug Praynig

Буб, тапета е супер идея Simple Smile

АП, мерси за линка, красота  Heart Eyes

# 182
Ева, дано този път медикаментът наистина ти донесе облекчение.

Агентката, наистина впечатляващо!

Зоуи, линкът към пдф-а не ми се отваря на паДката. При мен ли е проблемът?

Току-що видях името на българска художничка в каталога на Uncommon Goods. Златка Панева се казва дамата. Стана ми много мило.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 21:12 от Фея Кръстница

# 183
  • У дома
Baby*  Hug наистина така звучи от написаното  Simple Smile Наместванията са най-малкото, което прави. Той и още една жена в УСА са единствените, които практикуват тези методи. Може да подобри работата на различни органи в огранизма, вкл и сърце. Не исках да звучи като вуду  Confused

Днес слушах по радиото за този сайт - http://www.creditkarma.com/ и се сетих, че скоро не съм си гледала скора. Колко често проверявате кредит скор, ако изобщо?

# 184

Зоуи, линкът към пдф-а не ми се отваря на паДката. При мен ли е проблемът?

Феич, при мен си се отваря.  newsm78 Може би му трябва малко време да се зареди, защото е голям файл?
Някой друг пробва ли да го отвори?

Агент, и аз мерси за красотите - страхтно, просто!

Ева, пиши пак когато можеш, че си ми на мисъл.  Hug

# 185
Никога не сме си проверявали скора. Трябва ли, ако човек си плаща дълговете фул и на време, няма отваряне/затваряне на кк през месец (образно казано) и т.н. да има притеснение?
Проверявани сме само за наемане на жилище (в НЙ) от мениджърската фирма на имота.

Агент, много хубав сайт. Simple Smile

Ева, пиши пак има ли промяна.

# 186
Никога не сме си проверявали скора. Трябва ли...

Не че трябва, но има смисъл 1/год (това е и безплатната опция, ако няма промяна, която съм пропуснала) да се преглеждат детайлно рипортите, защото кредит компаниите допускат грешки, които се отразяват на финалния ни скор и които се оказва, че са наша работа да си открием и рапортуваме пак на тях  Crazy

Радвам се, че ви хареса сайта! Има съкровища наистина!

# 187
кредит компаниите допускат грешки, които се отразяват на финалния ни скор и които се оказва, че са наша работа да си открием и рапортуваме пак на тях  Crazy

^$&@**^&9@

Агент, мерси!   bouquet Още една точка в дългия to do list.  Tired

# 188
На мъжа ми два пъти вече му крадат ССН (в рамките на две години). Банковата сметка проверяваме често и детайлно, и от там имахме откраднати 300$.

# 189
На мъжа ми два пъти вече му крадат ССН (в рамките на две години). Банковата сметка проверяваме често и детайлно, и от там имахме откраднати 300$.

Аз съм чела за случаи, в които доктор те праща на колекшън ейджънси и те обажда на кредит агенцията заради неплатена сметка, за която ти си мислиш, че е платена или пък в процес на плащане от застраховката. Въобще, могат да те накплепат и като си редовен.

Ето тази статия в Атлантик обсъжда състоянието на модерната медицина и мястото на алтернативната медицина в лечението на пациенти. Писана е като за интелигентни хора и ми промени мнението за алтернативните методи. http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2011/07/the-triumph- … -medicine/308554/

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 03:35 от Hear Again

# 190
Ето тази статия в Атлантик обсъжда състоянието на модерната медицина и мястото на алтернативната медицина в лечението на пациенти. Писана е като за интелигентни хора и ми промени мнението за алтернативните методи. http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2011/07/the-triumph- … -medicine/308554/

Хиър, мерси за този линк!   bouquet

# 191
Здравейте дами,

Извинете за нахлуването в темата ви. Бих искала да попитам дали има мама от Тампа или САрасота,която има желание да сподели опит,да ме насочи в избора и търсенето на елементъри в този район.Не сме обвързани с определен квартал или поуст код. Събирам информация от нета,но също така ми се иска да чуя лично мнение,ако има желаещи.Планираме посещение след 2месеца и всяка информация би ми помогнала да се подготвя предварително. С удоволствие ще изпратя е мейл адрес,скайп,екс.,ако имате възможност да помогнете.

Благодаря ви много за вниманието!

# 192
  • У дома
matzo ball, не ми е познат района, а и казваш посещение, т.е. идвате на гости само?

Може ли да сменим темата? Наскоро някои от вас търсеха пералня. Купихте ли, какво ви хареса, мнения за опрелена марка?
Моята е фронт лоудър и вдига много шум в края на програмата, та се чудя за другия вид перални.

# 193
Maytag - с горно зареждане, защото най- малък размер фронт лоудър не можеше да се събере. Пере чудесно, не чувам кой знае какъв шум, но я сравнявам със старата, която щеше да литне в края ако сложех 1 кърпа с чаршафите.

Не мога да помогна с информация за Тампа.

# 194
Доживях колега да ме пита за историята с Доган...

Общи условия

Активация на акаунт