Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Соу, да голямата е.

Пък бобтейлите, заради малкото на брой представители на породата тук, не са влязли в класацията за семейни кучета. Което е жалко, понеже биха се класирали на едно от първите три места: кротки, интелигентни и не се скубят.

Марлела, прясно сресан, като седне и като изплези езиче, Беро ужасно прилича на Уърдсуърт  Simple Smile

# 331
  • USA
Много благодаря, че сте повдигнали темата за гримовете и за линковете. Много полезно. Аз все се каня да започна да се гримирам ежедневно и продължавам да не се гримирам ежедневно.  Mr. Green Първо беше след 30, после след 35, сега дори не си поставям срокове. Simple Smile Гримирам се като имам повод или настроение и не бих казала, че се справям много добре.

Някой може ли да препоръча хубав ФДТ за смесена кожа и не много покривен?

Со уат, и аз си спомням за четките, бях си ги записала и още им се каня. Аз съм с тънка кожа и не знам дали няма да и дойде твърде агресивно това четкане, иначе много ми харесва идеята.

Няма да гласувам на референдума. Това трябва да си е решение на хората, които живеят в България.

# 332
 Peace

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 04:19 от Цонна

# 333
Много хубава идея, Цонне! От къде го намери?

# 334
И аз много се радвам, че повдигнахте темата за гримирането - събуди се дълбоко заспалия ми интерес и се разрових в тоновете нещица дето имам. Ще трябва да поизхвърля разни стари работи. Напоследък съм слагала лек грим само по поводи, а нужда не е като да нямам.

Мисля, че Бейби се оплака от чувствителни на спирала очи. И аз бях така и бях изключила спиралата тотално, но преди време се разтърсих, четох ревюта и попаднах на страхотна спирала за чувствителни очи. На Bare Minerals e и я препоръчвам с две ръце. Дори съм си лягала с грим  Embarassed и не е имало никакъв проблем за очите. А преди като съм го правила този номер, после три дена съм била със сухи и раздразнени очи, мигаща като плъх в брашно.

И друго нещо да препоръчам на тези от вас, които обичат да пробват нови неща. Казва се Birch Box и е месечен абонамент - срещу $10 всеки месец ти пращат една кутийка с най-различни мостри на гримове, мазила и парфюми, като онлайн можеш да си направиш профил и да уточниш тип кожа, коса, какъв грим харесваш, какъв тип козметика и т.н. Има въпрос за какво е най-вероятно да сплърджваш - аз съм писала парфюм и съответно в почти всяка кутийка м.г. имах и мостра на парфюм. Btw, това ми беше подаръка за миналата коледа от ММ  Sunglasses Та съм насъбрала много кутийки с джунджурийки - ще си ги извадя и ще се мацотя. И на мен тази Лиса много ми хареса.

# 335
  • Boston, MA
Честит рожден ден на прекрасната Анджи! Да радва цялото семейство все така, и всички нас покрай тях!

Дано се видим на живо някой ден, Солей, Бенсън!  Heart Eyes

# 336
Взимам си думите назад. Извинявам се.

Орхид, ще ми простиш за объркването на л.с. Анет ми обясни. Да не ти пълня още кутията.

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 18:52 от Niki1

# 337
  • У дома
Честит празник на семейство Агентско и хубав ден на порастналата Анджи!!!

Я кажете защо така рано започнахме да получаваме писма от разните му колежи? Моят син е в 10ти клас и още никакви тестове не е държал. В голяма чуденка съм от къде са вземали адреса ни.

# 338
  • usa
Я кажете защо така рано започнахме да получаваме писма от разните му колежи? Моят син е в 10ти клас и още никакви тестове не е държал. В голяма чуденка съм от къде са вземали адреса ни.

най-вероятно от училище. в документите, които попълвате в началото на учебната година има въпрос дали се интересувате от университетски рекрутери и от милитари рекрутери и те им дават тази информация. точно в момента започва това - тъкмо приключва кандидатстването на синиърите и те подхващат атаката на софморите и джуниърите. силвия беше получила дори няколко писма като фрешмън. ще получава още купища, не се чуди Simple Smile. ако не го интересуват още, шредвай и това е, не си го слагай на душата.

# 339
  • У дома
мен най ме боли сърцето за похабената хартия, нали се опитваме да бъдем грийн, почти всичко отива в рисайкълинг, внимаваме какво правим и това прахосничество направо ме убива.

# 340
  • The QC to be!!!
Zоie дай линка моля те на тази спирала? Аз от какъвто и да е крем като сложа по близо до очите и се почва с дразненето... спирала съм пробвала няколко пъти, и е направо ужас за мен... алергия имам само към сусам... поне до сега това съм открила... а... и от многократно ползване на латексови ръкавици...

Анджи на Агент-ката да е здрава и палава и все така духовито развеселяваща!  newsm18 newsm59 Агентката да намине да почерпи виртуално и да придружи почерпката с някоя и друга снимка на принцесата.  Blush

# 341
Хиър, благодаря ти много за това, че ми препоръча книгата на Гесен. Изключително е интересна! Толкова много е било крито, толкова много заблУди... Потресаващо!

Агентката, честита ти рожденичка!

# 342
 Честит рожден ден на Анджи! Gift Агент, весел празник!

# 343
Хиър, благодаря ти много за това, че ми препоръча книгата на Гесен. Изключително е интересна! Толкова много е било крито, толкова много заблУди... Потресаващо!

Много се радвам, че ти харесва. Аз я изгълтах на един дъх.

# 344
Бейби, доколкото разбирам от спирали, май тези, които са water-resistant са по-нежни към очите от water-proof спиралите. Пусни Гугъл да търси water-resistant, smudge-resistant, hypoallergenic mascara.

Ако Мис Нели се включи, тя със сигурност ще може да даде най-добър съвет.

Общи условия

Активация на акаунт