Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Фея, аз не разбирам много от спрали, но от моя опит водоустойчивите са проблемни, защото по-трудно се почистват и при свалянето се раздразват очите. А според мен уотър прууф и уотър резистант е едно и също - водоустойчива.  При мен дори да не е имало дразнене от някоя спирала, винаги съм усещала тежест в очите само след няколко часа.

Бейби, сега не мога да пусна линк, че ми се счупи лаптопа и пиша от телефона, но мисля, че всички спирали на Bare minerals/ Bare Essentuals са такива - те имат само 3-4 вида.  Продават се в техните магазини, но и в Улта съм виждала. Тези в Улта обаче всичките ми се сториха отваряни, та моята я взех от фирмен магазин. Сега се сетих, че си в Европа - не знам там къде и дали може да се намери. Моята е Flawless Definition Curl & Lengthen - потърси я в нета, но препоръчвам да я купиш от магазин, за да можеш да видиш дали е отваряна. Можеш и да потърсиш ревюта за спирала за чувствителни очи - много хора препоръчват тази или някаква на Клиник, която не си спомням каква беше точно. Иначе и аз съм чувствителна и на други мазила по очите - наскоро забелязах, че от един фдт (слагам и на клепачите) очите ми бяха в ужасно състояние. Спрях да ползвам този фдт и няма проблем сега.

Мисля си пак за Ева тези дни - доста време не е писала вече.  Ева, драсни два реда ако четеш.

# 346
Аз не мога да ползвам водоустойчивите, това чудо няма махане... ужасно ми е на мен. Ползвам тази http://www.purminerals.com/Mineral-Mascara

Фей, кученце и детенце, много готини  Heart Eyes

Ева, и аз те мисля  Hug

Агент, и тук да кажа- Здрава и много щастлива да е красива и чаровна Анджи  Heart Eyes

Атланта, това дето е казала Миз  Peace

Днес е първият работен ден на моето голямо дете Simple Smile. Ще работи по 3 часа в кварталното елементари скуул. Чак не мога да повярвам...

# 347
Фея, аз не разбирам много от спрали, но от моя опит водоустойчивите са проблемни, защото по-трудно се почистват и при свалянето се раздразват очите. А според мен уотър прууф и уотър резистант е едно и също - водоустойчива.
Не са съвсем еднакви, Зоуи. Ето ти цитат от първия попаднал ми сайт:

Цитат
First let’s start with the difference between waterproof and water resistant.  Think of them in varying degrees of their can’t-come-off-ness.  Waterproof is the most long wearing you’re going to get.  If you are going to the pool or experiencing a summer down-pour at the weekly soccer match, you’re going to need to go waterproof.  If you need your makeup to last through a sweaty, greasy summer day, then water resistant will likely be just fine.  The most important thing to remember about wearing waterproof and water resistant products is that you must keep your hands off.  No products will last through rubbing or wiping.

# 348
Лени, и аз не мога да повярвам, че си фен. Simple Smile На нас ни изискваше повече от година да изгледаме всички сезони.

Фея, много сладък клип.

За чувствителна кожа мога да препоръчам Caudalie Cleansing Water, за почистване на грим вкл. и спирала.

Анджи се надявам да е имала прекрасен ден!

# 349
Днес е първият работен ден на моето голямо дете Simple Smile. Ще работи по 3 часа в кварталното елементари скуул. Чак не мога да повярвам...

Колко е пораснало детето... Честито, ванх! По вода да ѝ върви.

# 350
Благодаря ти ianajar, много бързо растват децата...  Heart Eyes

# 351
Прекрасна първа работа, Ванх Simple Smile

Добре, че я няма миз, да каже пак за бойфрендите.  Още за бебе си го мисля моето, а ще бъда на ох- ах възраст към края на гимназията.

# 352
  • Чикаго / София
vanhorne браво на твоето момиче! Кой клас всъщност стана Гери?

На малката агентка се надявам денят й вчера да е бил весел и изпълнен с радостни усмивки.

# 353
Ванх, пропуснала съм тази важна крачка за първата работа на Гери. Сигурно е много странно чувство за теб. Да и върви по вода. Hug

# 354
  • usa

браво на `детето`, ванх! по вода да му върви! какво точно ще работи девойката?

Добре, че я няма миз, да каже пак за бойфрендите.  Още за бебе си го мисля моето, а ще бъда на ох- ах възраст към края на гимназията.

тук е миз Simple Smile. хубава работа са бойфрендите - знайш колко каране ми спестяват? и даниел забавляват, или не могат да се отърват от него, зависи от гледната точка Mr. Green... е, малко повече дебнене ми създават и ми причиняват по-късно лягане вечер от обикновено, но като цяло съм на печалба с тях  Peace...

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 06:41 от миз

# 355
Браво на Гери! Да й върви по вода.

# 356
  • The QC to be!!!
Zоie мерси   bouquet всъщтност сега съм от тази страна на океана... за това питах. Ще вида в най близката Улта където съм, но се съмнявам... че няма да имам същият ефект, но поне ще пробвам.

Фея пробвала съм няколко и за съжаление все същият ефект, страшна сухота... Tired

Ванх браво на малката госпожица... дано и харесва работата.  Peace

# 357
  • У дома
Ванх, браво на Гери! Да и върви по вода.
И моят син търси в момента, но аз не бързам, защото е с пърмит и ще трябва аз да го карам.

миз, завиждам. Аз съм се замислила за арейнджд меридж...

# 358
Бейби, дано останеш приятно изненадана от спиралата.

Бенс, и аз ползвам мицеларна вода за сваляне на грим от известно време и съм много доволна - моята е на Eucerin.

Ванх, браво на голямото момиче! Дано се справя добре и да е удовлетворена!

ЧРД на Анджи! Да е здрава, умна и добра! Simple Smile

# 359
Завиждааааам ви, децата ви работа почват, коли шофират! Искам и аааааз!
Извинете неуравновесеността ми, но в последние дни ми дойде малко в повече от тръшкането на 18 месечния ШЕФ. Ударих два валериана преди малко, да видим кога ще подействат, че вече виждам цветни петна. Айде изчезвам, да не изливам повече напрежение!

Общи условия

Активация на акаунт