Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 33

• 83 341
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Купих си едно кроасанче и един кит-кат и реших,ако може ги изяждам,ако не...ще ги погледам,погледам и...ще ги прибера в шкафа Embarassed

# 646
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 17:10 от Анонимен

# 647
  • София
Далечни поздрави мили момичета!
sunystar я по-добре хвърли в шкафа кроасана и кит-ката (много са вредни Joy), хвърли на скаричката една, две пържолки, сипи си една чаша (е може и повече!!!! Embarassed) хубаво червено винце - повярвай ми - чудно е!!!
Момичета да ви попитам - как стои въпроса с високите левкоцити  Sick Laughing
Тук тази неделя е великден и днес боядисахме яйцата. Навсякъде има страхотно настроение. Следя събитията в Б-я и почвам да си задавам въпроса - мъчи ли ме носталгията или не. По скоро не! За съжаление този месец мина неусетно и след 30 дни трябва да пътувам обратно. Но пък от друга страна с нетърпение ще очаквам Миленка да организира една пролетна среща!!! Peace
Целувам ви силно!

# 648
Марги4,не можааааааах,хапнах ги.Няма повече,обещавам си!Момичета желая ви хубав и ведър ден,въпреки мрачното време навън! Heart Eyes

# 649
sunystar,тук много е писано за диетите.Най-важното и най-краткото е казала Хули,че по време на химията може да ядеш каквото ти се яде,трябва храната да е силна и полезна.А след това вече както прицениш,естествено трябва да намалиш и сладкото и тестеното.Така че хапвай спокойно,да ти е наздраве!

# 650
  • София
sunystar Hug! Да ти е сладко мила! Хапвай всичко което ти се прииска! Нали си здрав човек!
Целувам ви момичета и ви желая един прекрасен следобед!  love001

# 651
  • София
Allissa 22 привет мила! Радвам се да те видя в темата! Поздрави на прекрасното ти семеиство!

# 652
  • В царството на игрите:)
Миленка,какво ще кажеш  newsm78

Какво да кажа Mr. Green Ти подиграваш ли ми се? newsm62 Че аз кога съм яла сладко? Joy Mr. Green
р.р. Пуснах си ТМ втори път след две седмици агония  и вчера лабораторията ме зарадва с три пъти по нисък резултат Hug Щастлива съм Praynig

# 653
Момичета, утре съм при ЛЛ за изписване на лекарствата ми за хормонотерапията. Мисля обаче на своя глава да сменя тамоксифена с нолвадекс, т.е. да си го закупя. Откакто пия тамкосифен страшно ми изтръпва другата ръка, не от оперираната страна. И то предимно нощем, събуждам се от остра болка и изтръпване, чак все едно ги няма пръстите на ръката. Откакто това започна, пия гинко билоба, но не намирам разлика. Затова мисля да мина на нолвадекс и да видя дали ще отшуми това. Много моля, ако някоя от вас се е сблъсквала с подобен проблем , да сподели как е намерила решение.   bouquet

# 654
Миленкеееееее,браво!Прекрасна новина! Hug

# 655
  • у нас - на брега на морето
Миленче, СУПЕР СИ!!! smile3501 newsm10  love001 И защо да бяха всички "филми" досега????! Както много пъти съм го цитирала "Никога не е късно да се ядосваш, ако има защо, но ако няма - всичко си остава за твоя сметка." Сега вече имаш причина и да почерпиш от онези вкусотии дето ги качваш във фейса!!!
sunystar , аз също си похапвам и кит-кат и всякакви сладки нещица.
margi4, на теб май ти се очертава тази година два пъти да боядисваш яйца, че като се върнеш да си го отпразнуваш Великден по нашему. Наслаждавай се сега на Алекс, а ние тук те чакаме. Hug

# 656
  • София
Миленка,  smile3501

Ооох, няма свикване... все е така... при всяко мушване някъде... при всяка контрола...

Само антиоксидантите Wine Glass ще ни помогнат  Grinning

# 657
  • София
Миленчеsmile3501  на ТМ, а на теб  smile3533  Жалко, че няма иконка "Оскар" за най-добра мазохистична роля в авторските ти филми  Grinning

Разбирам те отлично, ама при теб бръмбарите в главата ти много често ти ръкопляскат  Laughing

Бъди нашата Миленка с непресъхващото чувство за хумор   love001 

# 658
margi4,благодаря,приятелко!ще предам!гушна ли малкия от мен?сега синът ми е при кака си за техен Великден,а после живот и здраве те ще дойдат за нашия,така че и моите ще празнуват 2 пъти един и същ празник,да се не начудиш как "христианските попове" не могат да се договорят...
Миленке,много,ама много се радвам за теб!!!дай Боже всичките ти притеснения така да завършват!!! Peace Hug
Моите старци отбелязаха 64 години от "бракуването" си,пожелавам на всеки да има такава дата в семейството!
Бъдете здрави и спокойни!Бог да е с всички нас! Praynig Peace Hug

# 659
  • София
Привет мили приятелки!
Миленка ти си получила прекрасна новина! Поздравявам те скъпа! Hug Но аз, както вече си писахме на лични, изобщо нямах съмнения! Laughing
Allissa мила, използвам всеки възможен миг да гушкам и целувам Алекс. Само да знаете момичета колко е сладичък и чаровен. Вече има своите първи думички. Е малко е объркан с езиците, но важното е, че мама го учи да говори български. Не трябва да забравя никога, че е българин! Колкото до великдена, не го празнуват всички. Тук има десетки религии, но има и много толерантност към тях.
Момичета целувам ви! Обичам ви! Веднага щом се прибера ще се видим!  love001

Общи условия

Активация на акаунт