Кога се променят предствите ви за някой?

• 5 396
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
  • в рока
Цитат
Някоя казала нещо и понеже не ти стиска да кажеш мнението си за нея, решаваш да го обсъдиш с други и ако може и те да поплюят, че да не си сама

Защо мислиш,че не съм реагирала на момента?
Знаеш ли колко ми дреме Лиляна,Драгана,или Повлекана дали ще плюят колежката ми.Описвам по-скоро ситуацията,а не хората.
Не ми се спори с теб,ти бързаш да обиждаш .Как разбра ,че не ми стиска,и т.н. Не съм го написала какво сме си разменили като реплики след изказването и ,защото това няма отношение според мен за случката.Със здраве Лиляна.
П.П.Надявам се не  предаваш на децата Психология и логика

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 08:14 от purko88

# 46
Винаги за съжаление някои завижда тайничко на друг,дори между приятели.
Основният проблем на Бай Ганьо Балкански е това, че когато някои постига нещо, той не се амбицира да го постигне и той, ами има за цел да го спъне и да блокира пътя му доколкото може.
Но пък съм на мнение,че ако човека срещу теб те уважава поне малко,не би се
изказал никога по начин,който да те засегне или нарани.   

# 47
...Между другото на какво се дължи желанието ти винаги да си в опозиция?

Някоя казала нещо и понеже не ти стиска да кажеш мнението си за нея, решаваш да го обсъдиш с други и ако може и те да поплюят, че да не си сама. Такава е моята представа към момента.

Не всякого е удачно да си изразяваш мнението гласно.Момичето работи в колектив - в повечето случаи трябва да се задгърбят индивидуалните различия,защото екипната работа не позволява да си предаваме емоциите на работното място и да въвличаме колегите си в излишни разправии.
Представи си ситуацията,в която тя би казала това,което й е направило впечатление в изказването на въпросната колежка.Най-малкото ще раздели на лагери колегите си - едните я подкрепят,другите -не или пък още по-лошо ще се намери някой зложелател и ще каже на друго момиче какво била казал еди-коя си. Naughty
Има хиляди други начини да изразиш менението си ,понякого и поглед е достатъчен- зависи по какъв начин си се поставил сред хората. Не всякога изпляскването на някоя реплика означава,че съответния човек е високо над нещата, защитава мнението си и отстоява принципите си.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 08:57 от Аталанта

# 48
  • София
По темата:
Имам една "приятелка", вече е в кавички. От много години общуваме. Много услуги съм й правила. Имах възможнст - правех и то с удоволствие. Тя се държеше по един начин с мен. Бях много уважавана и търсена от нея. Минаха няколко години, наложи се аз да искам услуга, разбира се, срещу заплащане, защото страните бяха 3. Аз знаех, че съпруга й ще си взема някаква част от сумата, която ми искаха, но нищо не съм коментирала пред тях. Дадох сумата, но.....услугата, която исках не беше направена, а парите не ми върнаха. Спряха да общуват с мен. Миналата година тази жена ме потърси отново. Отново беше много мила и внимателна, сякаш не сме прекъсвали приятелството си и те цял живот са били коректни с мен. Оказа се, че синът й е починал. Коренно е променена. Сега ме търси за най-малкото нещо, допитва се до мен, иска пак да пием кафе, прави всикчо възможно отново да станем близки и добри приятелки, но....аз вече гледам с други очи на това подновено  "приятелство" и си имам "едно на ум".
За тази жена и съпруга й си промених представите след доста години общуване. Но нали трябва да изядеш жесток шамар, за да се осъзнаеш?!

Защо трябва очвек да стане по-добър и коректен, едва след като е изгубил близък??? Sad

# 49
  • в рока
Не давай примери ,че ще те обявят и тебе за махленска клюкарка Laughing

# 50
  • София
Не давай примери ,че ще те обявят и тебе за махленска клюкарка Laughing
Или за някоя подла женица... това...онова  Laughing
джия файър, знам че няма да отговаряш,но да си кажа. Много тъпо. Добре че не се е съгласил. Разбирам да се поканят двама човека м/у които няма връзка, но и да нямат половинки. Но така....  Sick Със сигурност те са си променили мнението за вас.
Скъпи дами, със сигурност грешката е в мен - явно не говоря на разбираем за вас език. Но уви - ТЕ не са си променили мнението за нас!!!! Компанията им е мъжка - ние сме просто в картинката - една идва, друга си отива, е - някои остават и за по-дълго Simple Smile И ако не смятам, че съм в правото си - няма да го пиша! И ако нямам цялата ИМ компания зад думите си - няма да правя заключения. И не ми говорете кое било мъжко и кое не. НЕе мъжко да изпращах хората с грейнал поглед  и да им благодариш за това, че са те поканили, да им казваш колко се радваш и т.н. и после като ти начукат канчето (по необяснима за всички причина) да подвиеш опашка и да се чудиш как да мънкаш пред приятелите си. И как до ден днешен рядко бива поканен някъде от същата тази компания и винаги гледа, с извинение, като пръднал. 
Но... както хората са казали - разни хора - разни идеали! Споделих случката да илюстрирам кога на мен ми се е променило мнението за някой, а не да предизвиквам вашите мнения, обиди, разсъждения и безпочвени умозаключение - който го е приел - приел, който не - мнения в темата - бол.

purko88 - извинявай - това е последен спам   bouquet  bouquet

# 51
Слава Богу! Simple Smile

# 52
  • Galaxy 13197853088
Откакто видях на една снимка кралицата да си бърка в носа с дори без
да си свали ръкавицата ми падна в очите.Аудиенция ще и откажа дори.

# 53
Рядко си променям мнението, обикновено от самото начало знам кой какъв е, но се опитвам да ги приема такива каквито са...

# 54
Всеки човек реагира различно на шок. Явно това е начина на авторката да се справи с шока - като пусне тема...

purko88, олекна ли ти като ни сподели всичкото това? Confused

Чудо голямо. Думите са само думи. Могат да бъдат казани какви ли не глупости особено в състояние на афект...

# 55
  • У дома !
Аз от скоро съм на мнение,че човек можеш да го прецениш не по думите му,а по действията му! От опит го разбрах,но късно!

# 56
Кога се променят представите ми за някой?

Когато е късно!!! Когато някой ме предаде!!! Защо....защото все давам шанс хората да изкарат доброто от себе си, колкото и дълбоко да е скрито....да им се не види...да ми се не види и тъпотията....и чакалото дет трудно се изчаква....голямо парене с тухла пада по д-то....

# 57
  • София
Кога се променят представите ми за някой?

Когато е късно!!! Когато някой ме предаде!!! Защо....защото все давам шанс хората да изкарат доброто от себе си, колкото и дълбоко да е скрито....да им се не види...да ми се не види и тъпотията....и чакалото дет трудно се изчаква....голямо парене с тухла пада по д-то....

Дааааа, за съжаление, в повечето случаи със всички е така.
Забелязала съм, че колкото си по-добър и търпелив, хората злоупотрвбяат с тед, с добримата ти и уважението, което показваш към тях.
Но това е типично българска черта! Simple Smile

# 58
  • Ямбол
....
Но това е типично българска черта! Simple Smile
Най-противната българска черта - да плюеш по себе си.

# 59
Мислих, мислих и не си спомних някой да ми е паднал в очите. Предпазлива съм с познанствата, добре опознавам човека преди да реша искам или не да общувам за в бъдеще с него.И така не си развалям добрия вкус!

Общи условия

Активация на акаунт